A kettő közt van arany középút! Pl. A finom ápolt fazon....imádnivaló!
(Ez egy válasz Bum bum üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 21:09

Én meg nagyon utálom a ronda szörös picsát, mert ugyan is nem gondozott! A feleségem már több mint 35 éve csupasz pinával jár és ez nekem máig is tetszik!
Én meg nagyon utálom a ronda szörös picsát, mert ugyan is nem gondozott! A feleségem már több mint 35 éve csupasz pinával jár és ez nekem máig is tetszik!
Én szeretem
Én nagyon szeretem

Én

ÉÉÉÉN
Sziasztok. Szeretem nagyon, igaz ritka már a szép szőrös punci. Imádnám nyelvvel kényeztetni.
Szép is egy ápolt női szőrös punci.
ki nem
A nő az nő nem kislány!Az ápoltnál maradok legyen fazon bátmilyen de egy nőn van szőr!
Hát én meg mondom nektek mi nem szeresük !!!
Igen az is jó, de legyen ápolt a punci!
A szőrös az igazi, az olyan nőies.
ki nem
A teljesen szőrös nem tetszik. A kedvencem,számomra legizgatóbb a fazonos. Kis csík, háromszög, szívecske, vastag csík, vagy az is nagyon izgi, amikor csak a nagyajkakon van meghagyta,de rövidre vágva, máshol csupasz. A csupaszt is szeretem,de az olyan semmilyen
Izgató egy szép szőrös punci csak manapság nehéz találni
A pasim szereti
mivel nekem nem az, így bejön neki , változatosság

én imádom,de nem kapok sajnos
óóóó... imádom... megmutathatnád!
(Ez egy válasz kerek popsi üzenetére (2022. 11. 13. vasárnap 14:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 13. vasárnap 14:07

Volt, hogy kérésre levágtam, de zavart is és hiányzott, mikor a bugyimba nyúlok, jóleső izgalommal tölt el mikor az ujjaim beletúrok , vagy mint most is ujjaimmal tekergetem a szőrét, igaz nem is erős szálú nekem.
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki.
Azért nyáron vigyázok, hogy bikini alól ne látszódjon ki.