Fiatal koromban csak az volt! Azóta is az a kedvencem!
Én megőrülök érte.
ki nem én imádom
Én imádnám,de nem jelentkezik senki:
Az ázott punciszőr isteni.Felesègem fazonost.Nèha megnő neki.
Egy szőrös punci is lehet ápolt!Gyerekkoromban csak szőrös puncit lehetett látni.Mára ez megváltozott.Szinte minden nő csupaszra vagy fazonra borotválja.
Nem mondom megvan mindkettő varázsa.Fő a változatosság.
Nem mondom megvan mindkettő varázsa.Fő a változatosság.
Igen igen így van
(Ez egy válasz KisNagy87 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Jöhet
Én imádom! De ha már szőrös, akkor legyen is az, minél jobban!

Nem a kifejezetten szőröset,de a fazonírozottat nagyon ♥️
Én meg csak szeretném.
Mit érünk vele ha szeretjük???
Én imádom és szerintem sokan mások is, csak ciki bevallani!
Csatlakozom az előttem szólóhoz
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 22:30

Törölt felhasználó (869024)

Én nagyon szeretem.
Én nagyon szeretem.
Alapvetően én a fazonosra izgulok a legjobban, de néha a csupasz punci is izgalmas. Most a párom azzal lepett meg, hogy csak a nagyajkait borotválta tükör simára,a csiklója fölött, a teljes szeméremdombján meghagyta jó hosszan... Nagyon felállt rá,mikor benyultam a bugyijába
meg is jegyezte milyen kemény. Mondtam is neki hogy a punciszőrére állt fel ennyire. Fantasztikus volt cirógatni...

Én szeretem!
Én már nagyon régóta csak a teljesen csupaszt szerettem, mostanában jött rám, hogy izgat ha egy kicsit szőrös, borostás, mintás. Kérteem is a párom és szerencsére mindig meglep valami új fazonnal. Néha full borosta, néha háromszög, néha kis csík.
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak
MOndom neki, olyat csináljon ami tetszik a pasiknak

a férjem szeretné, csak az ismerősi körben nem sok ilyen van, de néha kedvezek neki én is csak idő kivárni ,
Nálumi is!