szerintem a jól vágott szőrös az jó, Vastag erdős ami mindenhol ott van az kevésbé, de mindenkinek megvan mi tetszik
Azért ez nem így van teljesen ahogy te gondolod. 35 éve
(Ez egy válasz Bum bum üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 21:09
(Ez egy válasz Bum bum üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg nagyon utálom a ronda szörös picsát, mert ugyan is nem gondozott! A feleségem már több mint 35 éve csupasz pinával jár és ez nekem máig is tetszik!
ki nem
A kettő közt van arany középút! Pl. A finom ápolt fazon....imádnivaló!
2023. 08. 14. hétfő 21:09
Én meg nagyon utálom a ronda szörös picsát, mert ugyan is nem gondozott! A feleségem már több mint 35 éve csupasz pinával jár és ez nekem máig is tetszik!
Én szeretem
Én nagyon szeretem
Én
ÉÉÉÉN
Sziasztok. Szeretem nagyon, igaz ritka már a szép szőrös punci. Imádnám nyelvvel kényeztetni.
Szép is egy ápolt női szőrös punci.
ki nem
A nő az nő nem kislány!Az ápoltnál maradok legyen fazon bátmilyen de egy nőn van szőr!
Hát én meg mondom nektek mi nem szeresük !!!
Igen az is jó, de legyen ápolt a punci!
A szőrös az igazi, az olyan nőies.
ki nem
A teljesen szőrös nem tetszik. A kedvencem,számomra legizgatóbb a fazonos. Kis csík, háromszög, szívecske, vastag csík, vagy az is nagyon izgi, amikor csak a nagyajkakon van meghagyta,de rövidre vágva, máshol csupasz. A csupaszt is szeretem,de az olyan semmilyen
Izgató egy szép szőrös punci csak manapság nehéz találni

rikisixx