Ki szereti? Hát én!
Már annyira ritka manapság, hogy teljesen felizgat a látványa. Sajnos mostanában nem találkoztam csak is csupasszal. Pedig jó volna ismét megsimizni egyet.
Ki az aki nem szereti
Mit kezdjek azzal,ha szeretem a szőrös bulát?Nő sem ártana hozzá..
Én is imádom de csak felül a homlokon Alul a nyelvénél ahogy nyalom ott ne legyen
Ki nem
Imádom a szőrös puncit!!!
Ha valakit szeretsz nem számít. de nálunk már nem lehetséges végleg kiirtva!
Én is imádom a szőrös pinát
...az a legizgatóbb
...az a legizgatóbb
A szőrös punci izgat fel igazán. A legjobban az ázsiai típusút szeretem ami picit egyenes szálú és hosszú.
Én a fazonost szeretem a legjobban. Főleg, mikor jó hosszan meg van hagyva a fazon. Nagyon ritkán, gyantáztatas előtt a feleségem hagyja eléggé megnőni. Olyankor kizárólag a bikini vonalát borotvalja le. Ilyenkor imádok beletúrni, cirógatni a punciszőrét, húzogazni... Vagy ráverni a farkam... Annyira izgató a rengeteg spermám a punciszőrén...
A feleségem ezen a nyáron szőrös marad, én imádom ilyenkor is.....
Csak is az
Imádom, sajna nagyon ritka
Szeretem ha szőrös,barátnőm most vett rá pink festéket...kíváncsi leszek...befesti... a feleségem mindig kopasz,de így jó a kontraszt mert áll a ...sz
A videókat nézve nem csoda hogy nincs rá panasz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 07. 01. kedd 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 01. kedd 19:32
Törölt felhasználó (4772631)
VIP
én gyantáztatom, így kopasz is, majd szőrös is, sosem volt rá panasz
Gondolom, hogy mikor a hétvégét náluk töltjük,csak bemehetek a fütdőbe lezuhanyozni,és ha meglátom a rózsaszín borotvát a tusoló polcán,az nem számít "kutakodásnak". Amúgy meg elég szabad gondolkodású nő, 65 éves,de halad a korral... Sokszor láttam már fürdőruhában, és meg vagyok győződve róla,hogy odalent is borotválja. Amúgy meg sose kattantam rá, még gondolatban sem,de a férfiszem is sok mindent meglát...
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 07. 13. vasárnap 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 13. vasárnap 07:41
De lehet hogy csak a hónalját , meg a lábát borotválja . Én nyakon is basznám azt aki a fürdőszobánkban kutakodna.
De lehet hogy csak a hónalját , meg a lábát borotválja . Én nyakon is basznám azt aki a fürdőszobánkban kutakodna.
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2025. 07. 12. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 12. szombat 13:35
(Ez egy válasz furgeszarvas üzenetére (2025. 07. 12. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Gondolom nem apósom borotválkozik női borotvával a tusolóban
Gondolom nem apósom borotválkozik női borotvával a tusolóban
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 11. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 11. péntek 17:42
(Ez egy válasz falafel üzenetére (2025. 07. 11. péntek 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem is gondoltam volna, hogy ennyien követik az anyósuk fanszőrzetének alakulását.

rikisixx