A feleségemet még nem is láttam máshogy!
Először úgy basztam meg hogy jó idelye nem volt pasija úgyhogy nem szőrtelenített. Utána próbált magyarázkodni hogy legközelebb már megoldja majd. Én meg nevetve kértem hogy meg ne próbálja, pont hogy örültem végre a jó szőrös pinának, ez viszonylag régen történt de képtelen vagyok megunni. Egy érett nőnek természetes hogy szőrös, nekem a csupasz nagyon kislányos, az meg nem izgat.
Először úgy basztam meg hogy jó idelye nem volt pasija úgyhogy nem szőrtelenített. Utána próbált magyarázkodni hogy legközelebb már megoldja majd. Én meg nevetve kértem hogy meg ne próbálja, pont hogy örültem végre a jó szőrös pinának, ez viszonylag régen történt de képtelen vagyok megunni. Egy érett nőnek természetes hogy szőrös, nekem a csupasz nagyon kislányos, az meg nem izgat.
Ki nem? Imádom
A legszebb es leg izgatobb dolog a vilagon. Ha tehetnem, ejjel-nappal csak azt nyalogatnam.
Sziasztok! Èn nagyon szeretnèm, tocsogósra nyalnám.
Imádom... egész nap nyalnám
Ki szereti? Hát én!
Már annyira ritka manapság, hogy teljesen felizgat a látványa. Sajnos mostanában nem találkoztam csak is csupasszal. Pedig jó volna ismét megsimizni egyet.
Ki az aki nem szereti
Mit kezdjek azzal,ha szeretem a szőrös bulát?Nő sem ártana hozzá..
Én is imádom de csak felül a homlokon Alul a nyelvénél ahogy nyalom ott ne legyen
Ki nem
Imádom a szőrös puncit!!!
Ha valakit szeretsz nem számít. de nálunk már nem lehetséges végleg kiirtva!
Én is imádom a szőrös pinát
...az a legizgatóbb
...az a legizgatóbb
A szőrös punci izgat fel igazán. A legjobban az ázsiai típusút szeretem ami picit egyenes szálú és hosszú.
Én a fazonost szeretem a legjobban. Főleg, mikor jó hosszan meg van hagyva a fazon. Nagyon ritkán, gyantáztatas előtt a feleségem hagyja eléggé megnőni. Olyankor kizárólag a bikini vonalát borotvalja le. Ilyenkor imádok beletúrni, cirógatni a punciszőrét, húzogazni... Vagy ráverni a farkam... Annyira izgató a rengeteg spermám a punciszőrén...
A feleségem ezen a nyáron szőrös marad, én imádom ilyenkor is.....
Csak is az
Imádom, sajna nagyon ritka

rikisixx

laxi