Cuckold. Adta már kölcsön barátnőt, feleséget más pasiknak?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Nem társkereső! Időpont és helyszín egyeztetést csak priviben vagy a társkeresőben. Az ilyen bejegyzések moderálásra kerülnek.

Figyelem! Minden társkereső bejegyzés törlésre kerül, a bejegyzést tevő pedig tiltást kap!

Az eddigi hozzászólások

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#461   2023. 03. 05. vasárnap 08:40
Kezdoparos84 Kezdoparos84
Adhatná **
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 08:39
Kaptunk egy tiltást, mert le mertük írni, hogy nekünk is kölcsön adatná valaki a feleségét ... kedves adminok ..ez nem társkeresés hanem VÁGY !! Miért kell ezért tiltást adni ? Nem partnert kerestünk csak egy VÁGYAT mertünk leírni .. tényleg szükséges volt ?? Soha még csak szabályt sem szegtünk és soha nem szoktunk még csak bunkózni sem senkivel .. felháborító
#460   2023. 03. 05. vasárnap 08:39
Kaptunk egy tiltást, mert le mertük írni, hogy nekünk is kölcsön adatná valaki a feleségét ... kedves adminok ..ez nem társkeresés hanem VÁGY !! Miért kell ezért tiltást adni ? Nem partnert kerestünk csak egy VÁGYAT mertünk leírni .. tényleg szükséges volt ?? Soha még csak szabályt sem szegtünk és soha nem szoktunk még csak bunkózni sem senkivel .. felháborító
#459   2023. 03. 05. vasárnap 08:07
kameraman1 kameraman1
Ami még talán "érdekes" volt a kölcsönadásoknál az, hogy a srácok egyike sem zavartatta magát azon, hogy 2 méterről nézem, videózom, ahogy anyát dugják.
#458   2023. 03. 04. szombat 22:55
X Törölt felhasználó (4696768)
Sziasztok

Gratulálunk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696407)
2023. 02. 16. csütörtök 05:28
Gratulalunk Nektek es aokaok azep pillanatot Kovanunk meg.
Szep Napot
#457   2023. 03. 04. szombat 18:36
X Törölt felhasználó (4695034)
Nálunk is ez a helyzet. A páromnak van konkrét típusa ami tetszik neki és ha már csinálna valamit olyannal szeretné aki izgatja szexuálisan
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 17. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 09:28
Igen igény van nagyon is, de van elvárás is a partnerrel kapcsolatban. Elsősorban a nő dönt, hiába szimpatikus nekem férfinak a jelentkező, de ha feleségem szt mondja nekem hogy nem mozgatja meg akkor természetes az ő szava dönt. Csak akkor megyünk bele ha mindkét részről igen a válasz. Néha szomorú vagyok ha egy számomra szimpatikus pasinak kell azt mondanom hogy ne haragudj de nem… de ebben a műfajban a párunkkal kell összhangban lenni, semmi kényszerítés. Ilyenkor az ember keres továb wink és senki ne haragudjon meg a nemen, és nem kell jönni a túlzott igényekkel, kell a szikra és kész.
#456   2023. 02. 17. péntek 15:52
naxos naxos
Első feleségemmel tettem ilyet. Akkori főnökével volt viszonya, nagyon élveztem ahogy hazajött teletöltött puncival. Azonnal nekiestem. A főnöke egy légyottra elhívta a legjobb barátját és együtt dugták. Persze elötte rákészült, nagyon izgató volt nézni ahogy öltözött. Sok mindent nem vett a kabát alá
Igazán használt állapotban kaptam vissza. És durván használtam tovább azon a hajnalon. Ájulásig élvezet azt sem tudta hol van,ki bassza éppen. Őrület volt látni milyen édes kurva lett. A főnöke nem tudta meg hogy tudom. Hogy én irányítom és minden úgy történik ahogy én szeretném.
#455   2023. 02. 17. péntek 09:28
Felhőék Felhőék
Igen igény van nagyon is, de van elvárás is a partnerrel kapcsolatban. Elsősorban a nő dönt, hiába szimpatikus nekem férfinak a jelentkező, de ha feleségem szt mondja nekem hogy nem mozgatja meg akkor természetes az ő szava dönt. Csak akkor megyünk bele ha mindkét részről igen a válasz. Néha szomorú vagyok ha egy számomra szimpatikus pasinak kell azt mondanom hogy ne haragudj de nem… de ebben a műfajban a párunkkal kell összhangban lenni, semmi kényszerítés. Ilyenkor az ember keres továb wink és senki ne haragudjon meg a nemen, és nem kell jönni a túlzott igényekkel, kell a szikra és kész.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 17:48
Sziasztok! Én mint szóló pasi ugyan ezt tudom elmondani! Oriási igények lennének! De senki se tökéletes! Sokszor azt gondolom, hogy csak a kiváncsiság szintjén keresgélnek, itt az emberek, mert ha a leírt elvárásoknak megfelelsz (gondolok itt az élet korra a távolságra, a testi adotságra,) ha ezeknek megfelelsz akkor is nem a vége! Nem értem!
#454   2023. 02. 17. péntek 09:18
Kezdoparos84 Kezdoparos84 VIP
Pont erre gondoltunk mi is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (2628702)
2023. 02. 17. péntek 06:31
Nem gondoltál még arra , hogy ezek a “ feltételek “ amit a keresőben mindenki leír szimplán csak útjelző..
Hiába felelsz meg attól még ha nincs meg az a bizonyos szikra, ami ebben az esetben a hölgynél kell megmozdíts valamit.
Mert ha ez nincs persze h nem lesz a válasz. Pasiként se tudnék olyannal együtt lenni ( a félre értések elkerülése végett természetesen nőre gondolok ezalatt ) csak szexet tekintve sem aki nem mozgat meg külsőre!
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni.
#453   2023. 02. 17. péntek 06:31
X Törölt felhasználó (2628702)
Nem gondoltál még arra , hogy ezek a “ feltételek “ amit a keresőben mindenki leír szimplán csak útjelző..
Hiába felelsz meg attól még ha nincs meg az a bizonyos szikra, ami ebben az esetben a hölgynél kell megmozdíts valamit.
Mert ha ez nincs persze h nem lesz a válasz. Pasiként se tudnék olyannal együtt lenni ( a félre értések elkerülése végett természetesen nőre gondolok ezalatt ) csak szexet tekintve sem aki nem mozgat meg külsőre!
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 17:48
Sziasztok! Én mint szóló pasi ugyan ezt tudom elmondani! Oriási igények lennének! De senki se tökéletes! Sokszor azt gondolom, hogy csak a kiváncsiság szintjén keresgélnek, itt az emberek, mert ha a leírt elvárásoknak megfelelsz (gondolok itt az élet korra a távolságra, a testi adotságra,) ha ezeknek megfelelsz akkor is nem a vége! Nem értem!
#452   2023. 02. 16. csütörtök 17:48
beszálló 72 beszálló 72
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1405682)
2023. 02. 12. vasárnap 07:32
Mi már próbáltunk itt az oldalon keresni ehhez megfelelő pasit,de nem jött össze!
Hát ez van! circling
#451   2023. 02. 16. csütörtök 05:28
X Törölt felhasználó (4696407)
Gratulalunk Nektek es aokaok azep pillanatot Kovanunk meg.
Szep Napot
(Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:02
Nálunk is sikerült a "kölcsön adás".A nejem nővérének a férjét rá venni,hogy vegye igénybe őt!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
#450   2023. 02. 15. szerda 14:02
parbaniek parbaniek
Nálunk is sikerült a "kölcsön adás".A nejem nővérének a férjét rá venni,hogy vegye igénybe őt!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
#449   2023. 02. 15. szerda 08:27
X Törölt felhasználó (4376462)
Mi egyszer vettünk be egy fiatal srácot harmadiknak. Nagyon nagy fasza volt és nagyon keményen megbaszta a barátnőmet. Akkor izgatott a dolog, a csajom odáig volt a srácért de nem erőltettem a továbbiakban a találkozót.
A párom is helyeselte, gondolom csak megnyugtatni akart.
#448   2023. 02. 12. vasárnap 10:17
biboots biboots
Azért vannak itt normális egyedek is de nem szeretek celozgatni… főleg nem magamra smile ❤️
#447   2023. 02. 12. vasárnap 07:32
X Törölt felhasználó (1405682)
Mi már próbáltunk itt az oldalon keresni ehhez megfelelő pasit,de nem jött össze!
Hát ez van! circling
#446   2023. 02. 07. kedd 09:58
Én is nagyon élvezném kölcsönadni pár órára valakinek , de kedvesem inkább csak a jelenlétemben szeretné .. érdekes hogy kevésbé izgat engem az , hogy én legyek kettesben mással... az is vágy hogy egy feleséget kölcsön kérjünk és együtt kényeztessünk sokszor sokáig
#445   2023. 02. 02. csütörtök 18:51
77gabi 77gabi
Sziasztok. Mi első történetunk is hasonló. Bár a párom nem volt ittas de pártból ment haza a pasival. Hazafelé felhivott én éppen dolgoztam. Alig vártam hogy hazaérjek smile A lelkiismeret szintén megvolt de biztattam és és ujjab randira került sor. Ahol már teljesen elmúlt a lelkiismeret furdalas sőt még még képeket is készített nekem miközben szopta a pasit. Biztatlak benneteket mert nekünk sokkal szorosabb azóta a kapcsolatunk. Igaz hogy ez csak olyan kapcsolatban működik ahol nagyon a bizalom és tiszta lappal játszunk. Mindenki tudja hogy mi a szituáció mindenkinek elmondjak hogy ez csak sex és nem kell kapcsolat. Már van több ilyen élményunk. Neki is nekem is van egy dugó pajtás. Mindenki ismer mindenkit és havi egyszer minimum össze járunk. Azért volt kellemetlen élmény is... A pasi elkezdett érzelmi leveleket és szakíts a pároddal gyere hozzám leveleket küldeni a páromnak ilyenkor azzonnal megszakitjuk a kapcsolatot. Szóval hajrá biztasd és nyugtasd meg a párod. XXX
(Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 01. 06. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 23:43
Mi is szoktunk beszelni róla feleségemmel főleg sex közbe hozzuk fel a témát előjátékba belerakva vibrivel jatszunk közbe mondom neki h milyenne ha igy lenne és stb nagyon nedves lesz és beindul izgatja…. De eddig nem sikerült olyan pasit talalni aki ugy komolyan bejott volna. Egyszer volt olyan szitu hogy( felesegem egy cegnel dolgozik Hr-es), van ill mar csak volt egy kolegaja aki jonak mondott pasi es egyszer meselte h minden csaj ra van kattamva bent de felesege van meg hulyitik stb… es egyszer megemlítettem neki sex kozbe milenne ha csokolnam igy ahogy most es Adam pedig a puncijat csokolna kozbe vibrivel elkezdem jatszani es borzalmassan beindult…. Nagyon izgatott a dolog es egyszer volt egy ceges buli nekik meg ket eve nyaron, mielott elment tusolas kozbe megleptem beszelgettunk mikor kiszalt csokolni kezdtem es jol felhutam ujjazasig mentunk kozbe mondtam neki h nagyon izgatna ha este Adamot sztorival jonne haza, lattam hogy nagyon izgatja de mondta h ahh neeeem.. aztan lenyeg a lenyeg hogy valamikor 2-3 fele haza ert kissé ittassan mar aludtam vagy legalabbis fekudtem benezett kerdeztem na jo volt de annyit mondott semmi extra elmegyek tusolni… elment tusolni kb 1 perc mulva visszajott odafekszik becsiccsentve aztmondja volt adammal de nem ugy, ko kemeny lettem es elmeselte h kevertek a raktarba megujjazta meg leszopta mas nem volt ne haragudjak, full felizgatott lekaptam vad csokok es hatalmassat kefeltunk. Azota mondta h nagyon lelkiismeret furdalasa volt marad a fantazia…
#444   2023. 02. 02. csütörtök 06:51
Pali92 Pali92
Mi egy közeli baráttal csináltuk hármasban párszor, mire megfűztem a feleségemet h csinálhatják kettesbe is, addigra a haver becsajozott. A feleségem pedig nem akar ujra keresni valakit akivel nincs összeszokva.
#443   2023. 02. 01. szerda 20:22
X Törölt felhasználó (4659923)
Videó és kép gyűjtemény az van a férjemnek is férjemnek is bőven
#442   2023. 02. 01. szerda 14:26
X Törölt felhasználó (4447572)
Nekem is van több is. Sűrűn meghallgatom. crazya
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 01. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 09:10
Na ilyen hangfelvétel nálunk is készül. Persze akkor mikor régi barát jön akivel kettesben is szokott lenni. Már egész gyűjtemény van ezekből. Igen nagyon izgató bele hallgatni hogy mi volt mikor én még javában dolgoztam smile

... 56 57 58 59 60 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: balatoni par balatoni par
Nyitás ideje: 2022. 02. 08. kedd
Üzenetek: 1601db
Utolsó üzenet: ma 11:43

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!