Adhatná **
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 08:39

Kaptunk egy tiltást, mert le mertük írni, hogy nekünk is kölcsön adatná valaki a feleségét ... kedves adminok ..ez nem társkeresés hanem VÁGY !! Miért kell ezért tiltást adni ? Nem partnert kerestünk csak egy VÁGYAT mertünk leírni .. tényleg szükséges volt ?? Soha még csak szabályt sem szegtünk és soha nem szoktunk még csak bunkózni sem senkivel .. felháborító
Kaptunk egy tiltást, mert le mertük írni, hogy nekünk is kölcsön adatná valaki a feleségét ... kedves adminok ..ez nem társkeresés hanem VÁGY !! Miért kell ezért tiltást adni ? Nem partnert kerestünk csak egy VÁGYAT mertünk leírni .. tényleg szükséges volt ?? Soha még csak szabályt sem szegtünk és soha nem szoktunk még csak bunkózni sem senkivel .. felháborító
Ami még talán "érdekes" volt a kölcsönadásoknál az, hogy a srácok egyike sem zavartatta magát azon, hogy 2 méterről nézem, videózom, ahogy anyát dugják.
Sziasztok
Gratulálunk (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 05:28
Gratulálunk (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 05:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4696407)

Gratulalunk Nektek es aokaok azep pillanatot Kovanunk meg.
Szep Napot
Szep Napot
Nálunk is ez a helyzet. A páromnak van konkrét típusa ami tetszik neki és ha már csinálna valamit olyannal szeretné aki izgatja szexuálisan
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 17. péntek 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 09:28

Igen igény van nagyon is, de van elvárás is a partnerrel kapcsolatban. Elsősorban a nő dönt, hiába szimpatikus nekem férfinak a jelentkező, de ha feleségem szt mondja nekem hogy nem mozgatja meg akkor természetes az ő szava dönt. Csak akkor megyünk bele ha mindkét részről igen a válasz. Néha szomorú vagyok ha egy számomra szimpatikus pasinak kell azt mondanom hogy ne haragudj de nem… de ebben a műfajban a párunkkal kell összhangban lenni, semmi kényszerítés. Ilyenkor az ember keres továb
és senki ne haragudjon meg a nemen, és nem kell jönni a túlzott igényekkel, kell a szikra és kész.

Első feleségemmel tettem ilyet. Akkori főnökével volt viszonya, nagyon élveztem ahogy hazajött teletöltött puncival. Azonnal nekiestem. A főnöke egy légyottra elhívta a legjobb barátját és együtt dugták. Persze elötte rákészült, nagyon izgató volt nézni ahogy öltözött. Sok mindent nem vett a kabát alá
Igazán használt állapotban kaptam vissza. És durván használtam tovább azon a hajnalon. Ájulásig élvezet azt sem tudta hol van,ki bassza éppen. Őrület volt látni milyen édes kurva lett. A főnöke nem tudta meg hogy tudom. Hogy én irányítom és minden úgy történik ahogy én szeretném.
Igazán használt állapotban kaptam vissza. És durván használtam tovább azon a hajnalon. Ájulásig élvezet azt sem tudta hol van,ki bassza éppen. Őrület volt látni milyen édes kurva lett. A főnöke nem tudta meg hogy tudom. Hogy én irányítom és minden úgy történik ahogy én szeretném.
Igen igény van nagyon is, de van elvárás is a partnerrel kapcsolatban. Elsősorban a nő dönt, hiába szimpatikus nekem férfinak a jelentkező, de ha feleségem szt mondja nekem hogy nem mozgatja meg akkor természetes az ő szava dönt. Csak akkor megyünk bele ha mindkét részről igen a válasz. Néha szomorú vagyok ha egy számomra szimpatikus pasinak kell azt mondanom hogy ne haragudj de nem… de ebben a műfajban a párunkkal kell összhangban lenni, semmi kényszerítés. Ilyenkor az ember keres továb
és senki ne haragudjon meg a nemen, és nem kell jönni a túlzott igényekkel, kell a szikra és kész.
(Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 17:48

Sziasztok! Én mint szóló pasi ugyan ezt tudom elmondani! Oriási igények lennének! De senki se tökéletes! Sokszor azt gondolom, hogy csak a kiváncsiság szintjén keresgélnek, itt az emberek, mert ha a leírt elvárásoknak megfelelsz (gondolok itt az élet korra a távolságra, a testi adotságra,) ha ezeknek megfelelsz akkor is nem a vége! Nem értem!
Pont erre gondoltunk mi is..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 17. péntek 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 17. péntek 06:31
Törölt felhasználó (2628702)

Nem gondoltál még arra , hogy ezek a “ feltételek “ amit a keresőben mindenki leír szimplán csak útjelző..
Hiába felelsz meg attól még ha nincs meg az a bizonyos szikra, ami ebben az esetben a hölgynél kell megmozdíts valamit.
Mert ha ez nincs persze h nem lesz a válasz. Pasiként se tudnék olyannal együtt lenni ( a félre értések elkerülése végett természetesen nőre gondolok ezalatt ) csak szexet tekintve sem aki nem mozgat meg külsőre!
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni.
Hiába felelsz meg attól még ha nincs meg az a bizonyos szikra, ami ebben az esetben a hölgynél kell megmozdíts valamit.
Mert ha ez nincs persze h nem lesz a válasz. Pasiként se tudnék olyannal együtt lenni ( a félre értések elkerülése végett természetesen nőre gondolok ezalatt ) csak szexet tekintve sem aki nem mozgat meg külsőre!
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni.
Nem gondoltál még arra , hogy ezek a “ feltételek “ amit a keresőben mindenki leír szimplán csak útjelző..
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni. (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 16. csütörtök 17:48
De nincs ezzel baj nem vagyunk egyformák csak a megfelelő helyen kell kopogtatni. (Ez egy válasz beszálló 72 üzenetére (2023. 02. 16. csütörtök 17:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Én mint szóló pasi ugyan ezt tudom elmondani! Oriási igények lennének! De senki se tökéletes! Sokszor azt gondolom, hogy csak a kiváncsiság szintjén keresgélnek, itt az emberek, mert ha a leírt elvárásoknak megfelelsz (gondolok itt az élet korra a távolságra, a testi adotságra,) ha ezeknek megfelelsz akkor is nem a vége! Nem értem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 12. vasárnap 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 12. vasárnap 07:32
Törölt felhasználó (1405682)

Mi már próbáltunk itt az oldalon keresni ehhez megfelelő pasit,de nem jött össze!
Hát ez van!
Hát ez van!

Gratulalunk Nektek es aokaok azep pillanatot Kovanunk meg.
Szep Napot (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 15. szerda 14:02
Szep Napot (Ez egy válasz parbaniek üzenetére (2023. 02. 15. szerda 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk is sikerült a "kölcsön adás".A nejem nővérének a férjét rá venni,hogy vegye igénybe őt!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
Első két alkalommal kettesbe voltak, azóta még két alakalom volt de ott már én is részt vettem.
Nálunk is sikerült a "kölcsön adás".A nejem nővérének a férjét rá venni,hogy vegye igénybe őt!(nem volt egyszerű meg vagy 1 évbe tellett)amire összejött.
Mi egyszer vettünk be egy fiatal srácot harmadiknak. Nagyon nagy fasza volt és nagyon keményen megbaszta a barátnőmet. Akkor izgatott a dolog, a csajom odáig volt a srácért de nem erőltettem a továbbiakban a találkozót.
A párom is helyeselte, gondolom csak megnyugtatni akart.
A párom is helyeselte, gondolom csak megnyugtatni akart.
Azért vannak itt normális egyedek is de nem szeretek celozgatni… főleg nem magamra
❤️

Mi már próbáltunk itt az oldalon keresni ehhez megfelelő pasit,de nem jött össze!
Hát ez van!
Hát ez van!

Én is nagyon élvezném kölcsönadni pár órára valakinek , de kedvesem inkább csak a jelenlétemben szeretné .. érdekes hogy kevésbé izgat engem az , hogy én legyek kettesben mással... az is vágy hogy egy feleséget kölcsön kérjünk és együtt kényeztessünk sokszor sokáig
Sziasztok. Mi első történetunk is hasonló. Bár a párom nem volt ittas de pártból ment haza a pasival. Hazafelé felhivott én éppen dolgoztam. Alig vártam hogy hazaérjek
A lelkiismeret szintén megvolt de biztattam és és ujjab randira került sor. Ahol már teljesen elmúlt a lelkiismeret furdalas sőt még még képeket is készített nekem miközben szopta a pasit. Biztatlak benneteket mert nekünk sokkal szorosabb azóta a kapcsolatunk. Igaz hogy ez csak olyan kapcsolatban működik ahol nagyon a bizalom és tiszta lappal játszunk. Mindenki tudja hogy mi a szituáció mindenkinek elmondjak hogy ez csak sex és nem kell kapcsolat. Már van több ilyen élményunk. Neki is nekem is van egy dugó pajtás. Mindenki ismer mindenkit és havi egyszer minimum össze járunk. Azért volt kellemetlen élmény is... A pasi elkezdett érzelmi leveleket és szakíts a pároddal gyere hozzám leveleket küldeni a páromnak ilyenkor azzonnal megszakitjuk a kapcsolatot. Szóval hajrá biztasd és nyugtasd meg a párod. XXX
(Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 01. 06. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 23:43

Mi is szoktunk beszelni róla feleségemmel főleg sex közbe hozzuk fel a témát előjátékba belerakva vibrivel jatszunk közbe mondom neki h milyenne ha igy lenne és stb nagyon nedves lesz és beindul izgatja…. De eddig nem sikerült olyan pasit talalni aki ugy komolyan bejott volna. Egyszer volt olyan szitu hogy( felesegem egy cegnel dolgozik Hr-es), van ill mar csak volt egy kolegaja aki jonak mondott pasi es egyszer meselte h minden csaj ra van kattamva bent de felesege van meg hulyitik stb… es egyszer megemlítettem neki sex kozbe milenne ha csokolnam igy ahogy most es Adam pedig a puncijat csokolna kozbe vibrivel elkezdem jatszani es borzalmassan beindult…. Nagyon izgatott a dolog es egyszer volt egy ceges buli nekik meg ket eve nyaron, mielott elment tusolas kozbe megleptem beszelgettunk mikor kiszalt csokolni kezdtem es jol felhutam ujjazasig mentunk kozbe mondtam neki h nagyon izgatna ha este Adamot sztorival jonne haza, lattam hogy nagyon izgatja de mondta h ahh neeeem.. aztan lenyeg a lenyeg hogy valamikor 2-3 fele haza ert kissé ittassan mar aludtam vagy legalabbis fekudtem benezett kerdeztem na jo volt de annyit mondott semmi extra elmegyek tusolni… elment tusolni kb 1 perc mulva visszajott odafekszik becsiccsentve aztmondja volt adammal de nem ugy, ko kemeny lettem es elmeselte h kevertek a raktarba megujjazta meg leszopta mas nem volt ne haragudjak, full felizgatott lekaptam vad csokok es hatalmassat kefeltunk. Azota mondta h nagyon lelkiismeret furdalasa volt marad a fantazia…
Mi egy közeli baráttal csináltuk hármasban párszor, mire megfűztem a feleségemet h csinálhatják kettesbe is, addigra a haver becsajozott. A feleségem pedig nem akar ujra keresni valakit akivel nincs összeszokva.
Videó és kép gyűjtemény az van a férjemnek is férjemnek is bőven
Nekem is van több is. Sűrűn meghallgatom.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 02. 01. szerda 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 01. szerda 09:10

Na ilyen hangfelvétel nálunk is készül. Persze akkor mikor régi barát jön akivel kettesben is szokott lenni. Már egész gyűjtemény van ezekből. Igen nagyon izgató bele hallgatni hogy mi volt mikor én még javában dolgoztam