Én is és szuper volt.
Sziasztok én voltam elég sokszor kölcsön adva, ez a férjem fetise
Én voltam már kölcsönbe adva a férjem előtt a masszőrünknek .
igen, egyetértek
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 01. 07. szombat 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 07. szombat 03:02

Swinger klubban szerintem nem kölcsön adod. Sőt szerintem soha.
És ugye a swinger szubkultúrának van egy olyan hátránya, hogy hajlamos magát toxikusan pozitívnak előadni. De mégis csak úgy áll a helyzet, hogyha férfi női egyenjogúság tekintetében kell igazságot tennünk a swinger világ felől, akkor ott úgy nagyon nagyon recseg és nyekereg a léc, hogy ne érezze magát sértve a nő, női mivoltában, amikor nem kérik el a belépő árát. Hát sajnos, ez egy ilyen mocsok patriarchális elnyomó világ!
(Ez egy válasz Csppáros üzenetére (2023. 01. 07. szombat 03:02), amit ide kattintva olvashatsz)

Miért nem? Én a volt nejemet hasonló körülmények között kölcsön adtam három figurának. Tudod, így megkérdezték, hogy szabad-e, én meg mondtam, hogy hajrá... Mi ez ha nem kölcsönadás?

Gondolom sokan ismerünk magunkra
pl én iss..

jó történet! ...nem maradt benned semmi féltékenység, csak a bódult vágy, ami némileg beteljesedett? milyen volt csókolni ádám faszos száját?
(Ez egy válasz Kezdopar8581 üzenetére (2023. 01. 06. péntek 23:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 06. péntek 23:43

Mi is szoktunk beszelni róla feleségemmel főleg sex közbe hozzuk fel a témát előjátékba belerakva vibrivel jatszunk közbe mondom neki h milyenne ha igy lenne és stb nagyon nedves lesz és beindul izgatja…. De eddig nem sikerült olyan pasit talalni aki ugy komolyan bejott volna. Egyszer volt olyan szitu hogy( felesegem egy cegnel dolgozik Hr-es), van ill mar csak volt egy kolegaja aki jonak mondott pasi es egyszer meselte h minden csaj ra van kattamva bent de felesege van meg hulyitik stb… es egyszer megemlítettem neki sex kozbe milenne ha csokolnam igy ahogy most es Adam pedig a puncijat csokolna kozbe vibrivel elkezdem jatszani es borzalmassan beindult…. Nagyon izgatott a dolog es egyszer volt egy ceges buli nekik meg ket eve nyaron, mielott elment tusolas kozbe megleptem beszelgettunk mikor kiszalt csokolni kezdtem es jol felhutam ujjazasig mentunk kozbe mondtam neki h nagyon izgatna ha este Adamot sztorival jonne haza, lattam hogy nagyon izgatja de mondta h ahh neeeem.. aztan lenyeg a lenyeg hogy valamikor 2-3 fele haza ert kissé ittassan mar aludtam vagy legalabbis fekudtem benezett kerdeztem na jo volt de annyit mondott semmi extra elmegyek tusolni… elment tusolni kb 1 perc mulva visszajott odafekszik becsiccsentve aztmondja volt adammal de nem ugy, ko kemeny lettem es elmeselte h kevertek a raktarba megujjazta meg leszopta mas nem volt ne haragudjak, full felizgatott lekaptam vad csokok es hatalmassat kefeltunk. Azota mondta h nagyon lelkiismeret furdalasa volt marad a fantazia…
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2022. 12. 29. csütörtök 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 29. csütörtök 14:32

Sziasztok!Adta már valaki kölcs9n a feleségét,barátnőjét más pasinak,úgy,hogy Szwingersz-clubba mentek?
Mi is szoktunk beszelni róla feleségemmel főleg sex közbe hozzuk fel a témát előjátékba belerakva vibrivel jatszunk közbe mondom neki h milyenne ha igy lenne és stb nagyon nedves lesz és beindul izgatja…. De eddig nem sikerült olyan pasit talalni aki ugy komolyan bejott volna. Egyszer volt olyan szitu hogy( felesegem egy cegnel dolgozik Hr-es), van ill mar csak volt egy kolegaja aki jonak mondott pasi es egyszer meselte h minden csaj ra van kattamva bent de felesege van meg hulyitik stb… es egyszer megemlítettem neki sex kozbe milenne ha csokolnam igy ahogy most es Adam pedig a puncijat csokolna kozbe vibrivel elkezdem jatszani es borzalmassan beindult…. Nagyon izgatott a dolog es egyszer volt egy ceges buli nekik meg ket eve nyaron, mielott elment tusolas kozbe megleptem beszelgettunk mikor kiszalt csokolni kezdtem es jol felhutam ujjazasig mentunk kozbe mondtam neki h nagyon izgatna ha este Adamot sztorival jonne haza, lattam hogy nagyon izgatja de mondta h ahh neeeem.. aztan lenyeg a lenyeg hogy valamikor 2-3 fele haza ert kissé ittassan mar aludtam vagy legalabbis fekudtem benezett kerdeztem na jo volt de annyit mondott semmi extra elmegyek tusolni… elment tusolni kb 1 perc mulva visszajott odafekszik becsiccsentve aztmondja volt adammal de nem ugy, ko kemeny lettem es elmeselte h kevertek a raktarba megujjazta meg leszopta mas nem volt ne haragudjak, full felizgatott lekaptam vad csokok es hatalmassat kefeltunk. Azota mondta h nagyon lelkiismeret furdalasa volt marad a fantazia…
Valakinek van valami jó tanácsa, hogy tudnám rászedni?
Egyszer csináltuk a hármast férfi beszállóval. Tetszett neki. Most nem tudom rávenni, hogy mással is dugjon.
Kérjük a részleteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (4237032)

Hosszú kihagyott idő után végre így indíthattuk az évet.
Hosszú kihagyott idő után végre így indíthattuk az évet.
Sajnos olyan topic nincs, ahol a férjét adják kölcsön
nálunk így működik, én mint férfi vagyok kölcsön adva
utamra enged a feleségem a "baratnőnkhőz" rettentően élvezzük.
Persze néha alig bírom szusszal aznap éjjel két nőt kielégíteni, de nem panaszkodok
.....és mindenkinek ilyen feleséget, barátnőt, párt jivanok

Persze néha alig bírom szusszal aznap éjjel két nőt kielégíteni, de nem panaszkodok

.....és mindenkinek ilyen feleséget, barátnőt, párt jivanok

Sziasztok!Adta már valaki kölcs9n a feleségét,barátnőjét más pasinak,úgy,hogy Szwingersz-clubba mentek?
Sziasztok! A haverokkal mi ifju korunkban azert mutogattuk egymasnak a kepeket, de azert kolcson nem adtuk.

Nálunk ez a szó szoros értelmében működött. Kölcsön adtam. Nem voltam ott. Igaz cserében meg kaptam a pár hölgy tagját. Ez nálunk évekig így működött. Soha nem voltam jelen.
Igen, most már csak egy kis unszolásra lesz szükség. Na meg persze arra, hogy én is végig gondoljam, mit is szeretnék.
Mert a téma elméletben iszonyat izgató, hiszen az, hogy a páromnak örömet szerzek, és látom az élvezetet az arcán, az vonzó. Az, hogy ezt részben külső szemlélőként nézem, részben beszállok, és az, hogy van egy harmadik fél, az is elméletben izgató, de aztán kérdés, mennyire szól közbe az önérzet része...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 07:20

Törölt felhasználó (1405682)

Akkor hajrá