Volt már olyanban is részünk.
Most ez nagyon izgalmas. (Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 16:29
Most ez nagyon izgalmas. (Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Múlt héten volt kölcsön adva a házibaratunknak.
Ma lesz a folytatás.
Egy óra múlva dugni fogja.
Rendkívül izgalmas hogy szétkefélten jön haza.
Ma lesz a folytatás.
sz.tem kolcson adni csak a birtokodban levo targyakat lehet! a feleseg vagy ferj nem adhato kolcson, az hogy bele eggyezem elnezem hogy massal is szeretkezzen a parom,nem mondhato hogy kolcson adtam mert normalis kapcsolatban a szeretkezo fel hatarozza meg hogy kivel. a kolcson adasnal viszont azzal kellene hogy legyen akinek en odaadtam nem pedig azzal akivel neki jol esik
pipa
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 05. 08. hétfő 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 08. hétfő 21:24

Kolcson nem adtam, mivel nem a tulajdonom. De tisztaban van vele, hogy tamogatom ha el akar kapni egy masik farkat. Ami jolesik azt szabad, egy kicsi sem vagyunk feltekenyek. Elottem viszont dugtak mar meg ugy hogy jelen voltam de nem minden menetben vettem reszt. Ez volt a legkozelebb.
Szerintem egyik nem zárja a másikat, viszont egyik másik verzió más más izgalmat okoz, nekem is izgató ha elképzelem hogy meg partizzuk az asszonyt, de az is ha elképzelem hogy úgy kúrják rommá hogy nem vagyok ott.
(Ez egy válasz kameraman1 üzenetére (2023. 05. 12. péntek 07:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokszor adtam màr kölcsön
Nem lenne jobb ott lenni, és végignézni az egészet ?
(Ez egy válasz Bppar30 üzenetére (2023. 05. 11. csütörtök 16:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 11. csütörtök 16:29

Ma lesz a folytatás.
Ma lesz a folytatás.
Ma lesz a folytatás.
Ma lesz a folytatás.
Sziasztok! Nekem már dugták a nejem előttem, nagyon élveztem. A nejem is!

Kolcson nem adtam, mivel nem a tulajdonom. De tisztaban van vele, hogy tamogatom ha el akar kapni egy masik farkat. Ami jolesik azt szabad, egy kicsi sem vagyunk feltekenyek. Elottem viszont dugtak mar meg ugy hogy jelen voltam de nem minden menetben vettem reszt. Ez volt a legkozelebb.
Izgi lehet a cuckold szex!
El kell mennünk Cserkeszőlőrec
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 04. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 04. kedd 19:26

Törölt felhasználó (4659923)

Az én férjem ma is kölcsön adna
Sziasztok ! Engem izgatna ha beszálna hozzánk egy férfi. Mi egy boldog házaspár vagyunk, én 30 , a feleségem 43 éves. A feleségem sosem próbálta ki milyen egyszere 2 férfival szexelni. Mikor először szoba került, azt mondta a féltékenység miatt nem menne bele . Mikor másodszor sziba került azt mondta hogy ez megalázó lenne , és csak akkor menne bele, ha már nem szeretne és az a házasság vége lenne . Pedig szerintem nem megalázó, hisz lenne a középpontban. Sokszor elképzelem hogy leszop egy másik pasit, miközben én dugom . Mikor szerelmünk, akkor észrevettem, hogy néha szopja az ujjam ,és lehet erre gondol , milyen lenne közben egy másik fasz a szájában. Vagy hogy ketten kényeztetik,simogatjuk a nyaljuk a melleit, a punciját.Szerintetek hogy vegyem rá, hogy bele menjen?
Sziasztok, a feleségem már többször àlmodott azzal,hogy idegen pasi dugja, kérdeztem is tőle hogy legalább cumiztattalak? Erre azt mondta nem csak nézted! Esti beszélgetés lesz szerintem

22év együtt lét . Néha nem àrt egy kis izgalom . Igaz mióta van gyerek ,nem egyszerű,de megoldható. Igaz nehéz megfelelő partnert,partnereket találni , de a kitartás meghozza gyümölcsét. Imàd nejem kettőnk között lehenni. Egyszer talàltam egyetemista srácot ,aki 2 baràtjàval volt néha vendégünk.

Igen így jól hangzik, ilyenben benne lennénk

Irogyellek!
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 22:36

Nagy kurva az asszony, persze a jó értelemben mondva és házépítéskor tette magát a szakiknak. Meg is baszták mind, rengeteg pénzt spóroltunk vele. Én meg a kivénhedt főnökasszonyomat kurogattam közben, meg is lett a fizetésemelés. Nagyon szép házunk lett végül

Büszke lehetsz rá, no meg persze magadra is.
(Ez egy válasz samsung2003 üzenetére (2023. 04. 09. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 09. vasárnap 22:36

Nagy kurva az asszony, persze a jó értelemben mondva és házépítéskor tette magát a szakiknak. Meg is baszták mind, rengeteg pénzt spóroltunk vele. Én meg a kivénhedt főnökasszonyomat kurogattam közben, meg is lett a fizetésemelés. Nagyon szép házunk lett végül

Többször volt már, hogy barátom átjött és nejem sexy fehérnemüben térdelve várta. Élvezzetel nézem ahogy élvezi az idegen faszt.