A cuckold szex nem az amikor külön utakon jártok! Nem az amikor máshoz is jár szexelni a másik, az a nyitott kapcsolat!
Tudtok fogadni vagy van a környéketeken olyan hely amit lehet bérelni édes ott létre? Gondolom jó volg látni ahogy az asszonyt kemenyen helyben hagyjál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 23:51
Törölt felhasználó (4480752)

Parom csutörtök este edes kettesben volt egy uj pasival.en camon neztem ahogy szexelnek.nagyon jo latvany volt.srac nem is tudta hogy nezem.kemenyem megdugta parom puncijat,amit meglocsolt forro spermaval
Parom csutörtök este edes kettesben volt egy uj pasival.en camon neztem ahogy szexelnek.nagyon jo latvany volt.srac nem is tudta hogy nezem.kemenyem megdugta parom puncijat,amit meglocsolt forro spermaval
Én csak álmodozom róla. Nagyon izgat a téma
igazad van
Mi is voltúnk már ebben az élvezetbe
és nagyon szuper (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 05. szombat 13:29
Mi is voltúnk már ebben az élvezetbe
és nagyon szuper (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 05. szombat 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686454)

Az asszonyt használják???
Ez nezőpont kérdése!!!
Mivel én+barátnőm hívunk egy ismeretlen pasit ezért nézhetjük ugyis hogy mi ketten hivunk egy tagot a játékunkhoz vagyis mi használjuk a 3.felet!
Ez a barátnőmet használják kifejezés nem fedi a vóságot!!Ha ő brutálisan élvezi a szexet hármasban akkor ez a használni kifejezés téves!
Ez nezőpont kérdése!!!
Mivel én+barátnőm hívunk egy ismeretlen pasit ezért nézhetjük ugyis hogy mi ketten hivunk egy tagot a játékunkhoz vagyis mi használjuk a 3.felet!
Ez a barátnőmet használják kifejezés nem fedi a vóságot!!Ha ő brutálisan élvezi a szexet hármasban akkor ez a használni kifejezés téves!
Bocs hogy beleszólok,de nőt kölcsön adni csak akkor lehet,ha ő is akarja.
Én is sokáig próbálkoztam a dologgal,de hiába vitte volna a srác,nem ment.
Aztán taktikát váltottam,és egy olyan pasit úszitottam rá aki már régen bejött neki.
Érdekes néhány nap múlva a párocskám kérdezett rám hogy komolyan mondtam-e
neki hogy lehet más pasival is,mert ha igen ő bevállalja,de csak ha én is ott leszek.
És megtörtént amiről álmodoztam,jól megdugta előttem a srác...és persze azóta már többen is,
de mindig ő választ partnert.
Én is sokáig próbálkoztam a dologgal,de hiába vitte volna a srác,nem ment.
Aztán taktikát váltottam,és egy olyan pasit úszitottam rá aki már régen bejött neki.
Érdekes néhány nap múlva a párocskám kérdezett rám hogy komolyan mondtam-e
neki hogy lehet más pasival is,mert ha igen ő bevállalja,de csak ha én is ott leszek.
És megtörtént amiről álmodoztam,jól megdugta előttem a srác...és persze azóta már többen is,
de mindig ő választ partnert.
Az asszonyt használják???
Ez nezőpont kérdése!!!
Ez a barátnőmet használják kifejezés nem fedi a vóságot!!Ha ő brutálisan élvezi a szexet hármasban akkor ez a használni kifejezés téves! (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 24. szerda 12:14
Ez nezőpont kérdése!!!
Ez a barátnőmet használják kifejezés nem fedi a vóságot!!Ha ő brutálisan élvezi a szexet hármasban akkor ez a használni kifejezés téves! (Ez egy válasz kjta69 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen valóban nagy élmény nézni, ahogy más pasi dugja az asszonyt, és persze mindenki élvezi ................... használják ......
Nekem az èven sikerült rávenni párom a hármadra kapott egy plusz pasit, nagyon jó volt mással látni és neki is tetszik úgyhogy lessz folytatás is.
A nejemnek egy évig volt viszonya az ex pasijával. Igazi kölcsönbe adás volt mert mindig kettesben voltak és panzióban. Legizgalmasabb az volt mikor három napra mentek el kirándulni. Rezgett a léc, de tudtam úgysem hagy el a párom. Azóta még jobban megbízok benne.
A feleségem rendszeresen kölcsön van adva.Nagyon izgató ,szeretem nézni a videókat,fényképeket hogy mit művelnek vele amikor nem vagyok ott,alaposan megbaszatja magát.Persze általában jelen vagyok,de ha elviszik az extrémebb érzés,előtte és utána is szexuálisan,és erzelmileg is túlfűtött állapotban vagyunk.Ez van,én szeretem nézni,ha kedvére játszadozik a jó nagy faszokkal,ő pedig szivesen csinálja.
Őt én is kefélném szivesen...
(Ez egy válasz kormorán79 üzenetére (2022. 08. 24. szerda 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
szia irigykedem enyémre is ráférne
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 18:08
Törölt felhasználó (4685377)

Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle
Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle

Törölt felhasználó (4655826)

Én imádom nézni ,ahogy más pasi dugja.
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Igaz nálunk 3-as vagy esetleg 4-es összejövetelnél szoktam nézni.. Legutóbb is én előbb elélveztem másik pár hölgytagjára, kimentünk inni a konyhába, utána visszamentünk és néztük ahogy a férj dugja a nejem hátulról keményen...
Sziasztok mostanában volt valami kalandozok??
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 07. 14. csütörtök 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 07. 14. csütörtök 17:52
Törölt felhasználó (4480752)

Izgat nagyon amikor dugjak!nem vagyunk feltekenyek egynasra!
Kérnénk beszámolót! :P
(Ez egy válasz lesliet üzenetére (2022. 09. 03. szombat 13:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyszer szeretném végignézni ahogyan a hatalmas csecsei lengedeznek, miközben egy nagyfarkú férfi dugja előttem

Én rengeteget fantáziálok arról hogy egy nagyon nagy farkú srác megadja a feleségemnek ami jár neki,én meg masztizom rá
Rólunk se feledkezz meg
(Ez egy válasz Vitya40 üzenetére (2022. 09. 03. szombat 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 03. szombat 08:30

Az enyémet ma viszik kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.
Az enyémet ma viszik kölcsön,már napok óta be van indulva.Várom már a képeket,videókat.