Egyszer csináltuk a hármast férfi beszállóval. Tetszett neki. Most nem tudom rávenni, hogy mással is dugjon.
Kérjük a részleteket
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 01. vasárnap 10:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 01. vasárnap 10:15
Törölt felhasználó (4237032)

Hosszú kihagyott idő után végre így indíthattuk az évet.
Hosszú kihagyott idő után végre így indíthattuk az évet.
Sajnos olyan topic nincs, ahol a férjét adják kölcsön
nálunk így működik, én mint férfi vagyok kölcsön adva
utamra enged a feleségem a "baratnőnkhőz" rettentően élvezzük.
Persze néha alig bírom szusszal aznap éjjel két nőt kielégíteni, de nem panaszkodok
.....és mindenkinek ilyen feleséget, barátnőt, párt jivanok

Persze néha alig bírom szusszal aznap éjjel két nőt kielégíteni, de nem panaszkodok

.....és mindenkinek ilyen feleséget, barátnőt, párt jivanok

Sziasztok!Adta már valaki kölcs9n a feleségét,barátnőjét más pasinak,úgy,hogy Szwingersz-clubba mentek?
Sziasztok! A haverokkal mi ifju korunkban azert mutogattuk egymasnak a kepeket, de azert kolcson nem adtuk.

Nálunk ez a szó szoros értelmében működött. Kölcsön adtam. Nem voltam ott. Igaz cserében meg kaptam a pár hölgy tagját. Ez nálunk évekig így működött. Soha nem voltam jelen.
Igen, most már csak egy kis unszolásra lesz szükség. Na meg persze arra, hogy én is végig gondoljam, mit is szeretnék.
Mert a téma elméletben iszonyat izgató, hiszen az, hogy a páromnak örömet szerzek, és látom az élvezetet az arcán, az vonzó. Az, hogy ezt részben külső szemlélőként nézem, részben beszállok, és az, hogy van egy harmadik fél, az is elméletben izgató, de aztán kérdés, mennyire szól közbe az önérzet része...
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 16. péntek 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 07:20

Törölt felhasználó (1405682)

Akkor hajrá

Akkor hajrá
(Ez egy válasz kiwi88 üzenetére (2022. 12. 16. péntek 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 16. péntek 05:50

Én végre összeszedtem a bátorságom és elmondtam páromnak ezeket a vágyaimat. Ismét meglepett, mert nagyon nyitottan fogadta. Nem mondom, hogy kapásból igen lett a válasz, de egyáltalán nem is zárkózott el tőle.... Szóval már csak idő kérdése.

Én végre összeszedtem a bátorságom és elmondtam páromnak ezeket a vágyaimat. Ismét meglepett, mert nagyon nyitottan fogadta. Nem mondom, hogy kapásból igen lett a válasz, de egyáltalán nem is zárkózott el tőle.... Szóval már csak idő kérdése.

Azért majd ha úgy alakul, írd meg, hogy sikerült-e valamit elérned.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 13. kedd 00:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 13. kedd 00:17
Törölt felhasználó (4630582)

kösz! ez igen jótanács, erre rá is mozdulok majd, kösz!
kösz! ez igen jótanács, erre rá is mozdulok majd, kösz!
(Ez egy válasz káró üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 23:41

Az én kedvesem az év elején egy nőgyógyászati nagy műtéten esett át. Emiatt egyik napról a másikra átesett a menopauzán, értelemszerűen nincs ami termelje nála a női hormonokat. Én is féltem tőle, hogy mi lesz, de szerencsére ő fejben eldöntötte, hogy ő ettől még nő marad. Azt mondta, legalább nem fáj többet a hasa, nem görcsöl többet, nem vérzik többet és nem kell emiatt kihagyni a szeretkezést. Ugyanúgy kívánja a szexet mint régen, ugyanúgy nedvesedik és orgazmusa is van ugyanúgy. Szóval szexuális téren semmi hátrány nincs szerencsére. De ehhez az ő pozitív hozzáállása is kellett. Ma is hulla fáradt volt, azt mondta, nem bír megmozdulni, ne reménykedjek. Hát én ennek ellenére nem adtam fel, elkezdtem simogatni, kényeztetni szépen lassan, fokozatosan, játszottam a cicijeivel, a csiklójával, aztán addig nyaltam, míg attól már majdnem elélvezett. Addigra én is kő kemény voltam, majdnem eldurrantam. Nem kellett utána már sok, hogy behatolás után egyszerre elélvezzünk. Hatalmas orgazmusa volt neki is és nekem is.
Szóval van remény és van élet a menopauza után is, csak fejben kell eldöntenie, hogy mit akar. Ha másképp nem megy, én a kísérletezgetés helyett inkább egy szexuálpszichológust javaslok, aki segít rendet tenni a fejében ilyen szempontból.
Szóval van remény és van élet a menopauza után is, csak fejben kell eldöntenie, hogy mit akar. Ha másképp nem megy, én a kísérletezgetés helyett inkább egy szexuálpszichológust javaslok, aki segít rendet tenni a fejében ilyen szempontból.
Az én kedvesem az év elején egy nőgyógyászati nagy műtéten esett át. Emiatt egyik napról a másikra átesett a menopauzán, értelemszerűen nincs ami termelje nála a női hormonokat. Én is féltem tőle, hogy mi lesz, de szerencsére ő fejben eldöntötte, hogy ő ettől még nő marad. Azt mondta, legalább nem fáj többet a hasa, nem görcsöl többet, nem vérzik többet és nem kell emiatt kihagyni a szeretkezést. Ugyanúgy kívánja a szexet mint régen, ugyanúgy nedvesedik és orgazmusa is van ugyanúgy. Szóval szexuális téren semmi hátrány nincs szerencsére. De ehhez az ő pozitív hozzáállása is kellett. Ma is hulla fáradt volt, azt mondta, nem bír megmozdulni, ne reménykedjek. Hát én ennek ellenére nem adtam fel, elkezdtem simogatni, kényeztetni szépen lassan, fokozatosan, játszottam a cicijeivel, a csiklójával, aztán addig nyaltam, míg attól már majdnem elélvezett. Addigra én is kő kemény voltam, majdnem eldurrantam. Nem kellett utána már sok, hogy behatolás után egyszerre elélvezzünk. Hatalmas orgazmusa volt neki is és nekem is.
Szóval van remény és van élet a menopauza után is, csak fejben kell eldöntenie, hogy mit akar. Ha másképp nem megy, én a kísérletezgetés helyett inkább egy szexuálpszichológust javaslok, aki segít rendet tenni a fejében ilyen szempontból. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 11:08
Szóval van remény és van élet a menopauza után is, csak fejben kell eldöntenie, hogy mit akar. Ha másképp nem megy, én a kísérletezgetés helyett inkább egy szexuálpszichológust javaslok, aki segít rendet tenni a fejében ilyen szempontból. (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)

könnyen lehet, valami ilyesmi mentené meg szerelmes kapcsolatom, párom, a menopauza idejét éli, abban van, hogy ő akkor innentől már nem NŐ, most elutasítja a szexet az én vadmacskám, azzal, hogy nem tudom "hangulatba" hozni, már arra is gondoltam, elviszem egy swingerklubba, vagy valami olyan helyre, ami fülledt erotikától zsúfolt, esetleg "kölcsönadnám" őt....
kösz! valaminek történnie kell, az biztos!
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 11:55

Beszélj vele erről mindenképpen. Mivel ha eleve elutasítja ezt akkor csak tetézheted a bajt. Ha viszont nem utasítja el, akkor valóban segíthet rajta az által, hogy más férfiaktól is kap visszacsatolást, hogy igen is kívánatos még.
Beszélj vele erről mindenképpen. Mivel ha eleve elutasítja ezt akkor csak tetézheted a bajt. Ha viszont nem utasítja el, akkor valóban segíthet rajta az által, hogy más férfiaktól is kap visszacsatolást, hogy igen is kívánatos még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 12. 11. vasárnap 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 11. vasárnap 11:08

könnyen lehet, valami ilyesmi mentené meg szerelmes kapcsolatom, párom, a menopauza idejét éli, abban van, hogy ő akkor innentől már nem NŐ, most elutasítja a szexet az én vadmacskám, azzal, hogy nem tudom "hangulatba" hozni, már arra is gondoltam, elviszem egy swingerklubba, vagy valami olyan helyre, ami fülledt erotikától zsúfolt, esetleg "kölcsönadnám" őt....
Sziasztok!
Nálunk ez több évig nagyon jól működött az előző házasságomban. Sokáig csak vágy volt de sikerült meg valósítani. Nagyon jó vissza emlékezni ezekre az évekre.
Nálunk ez több évig nagyon jól működött az előző házasságomban. Sokáig csak vágy volt de sikerült meg valósítani. Nagyon jó vissza emlékezni ezekre az évekre.
A közös döntés elérése a nagyon nehéz és idő igényes, és persze érthető ha a pár egyik fele nem érti elsőként miért is van ez az ötlet gondolat, majd amikor meg történik az élmény azt követően mindenkinek be is ég az élmény a retinába és persze a folytatáson jár az agy, keresve a további lehetőségeket......
(Ez egy válasz atihajni üzenetére (2022. 12. 01. csütörtök 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 12. 01. csütörtök 07:24

Sok pár még saját magának sem meri bevallani, hogy izgatja ez a fantáziáját, de amikor sor kerul a cuckokdra, akkor hatalmasat élvez mindenki.
Ez bizony igy van, erről sokat kell beszélgetni a párnak, és miután az elhatározás meg van, akkor óriási élmény kerekedik belőle ............
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:54

Eddig jó élményeink voltak ebben a témában. Sokat kell beszélni a témáról. Könnyen nem fog sikerülni,de megéri a kitartás!
Sok pár még saját magának sem meri bevallani, hogy izgatja ez a fantáziáját, de amikor sor kerul a cuckokdra, akkor hatalmasat élvez mindenki.