Életem eggyik legjobb élménye volt mikor kölcsön adtam életem szerelmét. Hatalmas merevedés kisérte mikor a szemem láttára nyalt végig egy másik faszt
Kamionban nézte a történetet... Nem korrekt amit csináltak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 18:19
Törölt felhasználó (4681872)

hajrá Nagyhalász

KAMU
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 10. 09. vasárnap 18:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 09. vasárnap 18:08
Törölt felhasználó (4685377)

Nálunk elég finomra sikerült a hétvége. Csajom a szeretőjével töltötte a szombat estét. Ma reggel jött haza frissen. Mikor alányultam már éreztem a nedvességet, teljesen át volt ázva a bugyi a spermától, de még a naci is. Minden menetnél tele élvezte a pasi. Isteni volt kinyalni belőle
ne ez a rejtett cam,.- na ez egy rohadékság tetőfokon- ez ez mindennek az alja- féregség. . . . !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 23:51
Törölt felhasználó (4480752)

Parom csutörtök este edes kettesben volt egy uj pasival.en camon neztem ahogy szexelnek.nagyon jo latvany volt.srac nem is tudta hogy nezem.kemenyem megdugta parom puncijat,amit meglocsolt forro spermaval
hajrá Nagyhalász
(Ez egy válasz buszosati01 üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok valamelyikőtöknek lenne kedve esetleg kèpet cserèlni a felesègeinkről?
...én jó haverod lennék...
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:54

Eddig jó élményeink voltak ebben a témában. Sokat kell beszélni a témáról. Könnyen nem fog sikerülni,de megéri a kitartás!
Eddig jó élményeink voltak ebben a témában. Sokat kell beszélni a témáról. Könnyen nem fog sikerülni,de megéri a kitartás!
most már talán igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:44
Törölt felhasználó (856058)

De a párod is szeretné a barátodat?
Nagyon jó làtvàny màssal làtni!
De a párod is szeretné a barátodat?
(Ez egy válasz tandem üzenetére (2022. 11. 28. hétfő 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 28. hétfő 08:41

A barátom szeretne a párommal lenni .Nem ellenzem ,de először én is jelen szeretnék lennék ,akár hármasban,vagy csak nézőként.A haver azt mondja inkább, csak nyalná őt ,de szerintem ,ha beindulnak abból baszás lesz.Jó az sem lenne gond ,max az a kérésem, hogy utána én is a párommal legyek,amig benne van az izgalom meg egyebek.
A barátom szeretne a párommal lenni .Nem ellenzem ,de először én is jelen szeretnék lennék ,akár hármasban,vagy csak nézőként.A haver azt mondja inkább, csak nyalná őt ,de szerintem ,ha beindulnak abból baszás lesz.Jó az sem lenne gond ,max az a kérésem, hogy utána én is a párommal legyek,amig benne van az izgalom meg egyebek.
Mi is imádjuk, az összes ilyen talákozó mindig nagyon izgató.
Nálunk a feleség “ kölcsön “ lett adva, de a férj is jelen volt. A férj részére egész estére tabu volt a felesége, csak nézhette, ahogyan egy idegen férfival szexelnek órákon keresztül. Kellemesen érezte mindenki magát. A készült videókat mai napig izgató újra és újra megnézni és feleveníteni olyan pillanatokat, mint mikor először bekapja hölgy tagunk a keményen álló farkát a srácnak vagy mikor kutyapózban olyan hevesen dugja a hölgy tagunkat a srác, hogy a lepedőt tépi a gyönyörű feleség hangos nyögések közepette. Tervezünk majd egy olyan estét is megfelelő partnert találva ahol a férj nem lehet jelen csak másik szobából hallgathatja vagy teljesen más helyszínről néha egy egy fotót rövid videót kap róla üzenetben.

Milyen szerencsések vagytok… én már annak is örülök ha beszélgetek róla, vagy kepcsere vagy verik a kepeire
sajnos nekem elzárkózik …

A mi esetünkben sem volt beavatva a srác, épp ezért csak hangfelvétel készült.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 26. szombat 14:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 14:44

Sziasztok.ugyan ez volt nálunk js.nem tudta srac hogy nézem!
Sziasztok.ugyan ez volt nálunk js.nem tudta srac hogy nézem!
(Ez egy válasz paar30 üzenetére (2022. 11. 26. szombat 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 26. szombat 13:41

Sziasztok
Legutoljára nekünk is ilyen volt, párom kafélt a pasival én pedig néztem camon, de a srác nem tudta.
Nagyon izgató volt. Imádom ha a párom más pasival kefél vagy éppen flörtöl
Legutoljára nekünk is ilyen volt, párom kafélt a pasival én pedig néztem camon, de a srác nem tudta.
Nagyon izgató volt. Imádom ha a párom más pasival kefél vagy éppen flörtöl
Sziasztok
Nagyon izgató volt. Imádom ha a párom más pasival kefél vagy éppen flörtöl (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 11. 25. péntek 23:51
Nagyon izgató volt. Imádom ha a párom más pasival kefél vagy éppen flörtöl (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 11. 25. péntek 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Parom csutörtök este edes kettesben volt egy uj pasival.en camon neztem ahogy szexelnek.nagyon jo latvany volt.srac nem is tudta hogy nezem.kemenyem megdugta parom puncijat,amit meglocsolt forro spermaval
Az a baj hogy nem nekem
(Ez egy válasz Cosette üzenetére (2022. 11. 26. szombat 12:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Én régebben elég gyakran voltam "kölcsön adva"