Izgat ez a téma!
Viszont nem tudom,hogy reagálnék ha a párom totál nélkülem akarna a 3.-al szexelni!
Olyan volt,hogy egy mélygarázsban taliztunk a harmadikkal és úgy szopta le a srácot,hogy én kint "örködtem"
Viszont nem tudom,hogy reagálnék ha a párom totál nélkülem akarna a 3.-al szexelni!
Olyan volt,hogy egy mélygarázsban taliztunk a harmadikkal és úgy szopta le a srácot,hogy én kint "örködtem"
Igen. Ez rajtad illetve rajtatok múlik. Először azért 3as sokszor.
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 19:38

Izgat ez a téma!
Olyan nekünk sem volt
Olyan igen hogy nem tudtam ottlenni mikor a barátunk jött
Képeket kaptam közben .
Mikor hazaértem meg láttam hogy jól meggyűrték az ágyat. (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 19:38
Képeket kaptam közben .
Mikor hazaértem meg láttam hogy jól meggyűrték az ágyat. (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 19:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgat ez a téma!
Az izgis lehetett
És nem kaptál infarktust amíg tudtad,hogy a párod más kényezteti?
Én már akkor kihaltam amikor a vendégünk zuhanyzott és a párom bement vitt neki törölközöt.Kicsit több idő telt el és sohajtozásokat cuppogást hallottam...
Majd kijött a párom.Kérdeztem mi tartott ilyen sokáig?Azt mondta tetszett a farka ezért megfogta és megmosta neki
(Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 06. 30. péntek 04:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 04:20

Én már akkor kihaltam amikor a vendégünk zuhanyzott és a párom bement vitt neki törölközöt.Kicsit több idő telt el és sohajtozásokat cuppogást hallottam...
Majd kijött a párom.Kérdeztem mi tartott ilyen sokáig?Azt mondta tetszett a farka ezért megfogta és megmosta neki

Olyan nekünk sem volt
Képeket kaptam közben .
Mikor hazaértem meg láttam hogy jól meggyűrték az ágyat.
Képeket kaptam közben .
Mikor hazaértem meg láttam hogy jól meggyűrték az ágyat.
Ez minket is izgat. Én szeretném ha egyszerre több pasi venné kezelésbe előttem.
Legjobb Én ezeket a helyzeteket direkt provokálom
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 08:04

Az izgis lehetett

Hogyan?
Említenél példákat?
(Ez egy válasz jirzi üzenetére (2023. 06. 30. péntek 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Említenél példákat?

Dehogy nem mindig izgatottan nyitottam meg a telefonomat amikor pittyegett
Mindig küldték hogy mi történik (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 08:04
Mindig küldték hogy mi történik (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 06. 30. péntek 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Az izgis lehetett

Így ahogy leírod,jól hangzik...
Úgy hogy lent ülök a kocsinkban a ház előtt,miközben kényezetik egymást eltudnám képzelni!De 15 perc után mint egy dúvad rontanék a lakásunkba
(Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 06. 30. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 22:27
Úgy hogy lent ülök a kocsinkban a ház előtt,miközben kényezetik egymást eltudnám képzelni!De 15 perc után mint egy dúvad rontanék a lakásunkba

Mindig küldték hogy mi történik
Ha megvan a bizalom mindkét fél felé, nem lehet gond.
(Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 06. 29. csütörtök 02:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 29. csütörtök 02:35

Nálunk másfél év ismeretség után történt meg hogy nem tudtam otthon lenni mikor találkoztak
Nagyon izgatott a tudat és kaptam képeket a telefonomra amik nagyon felizgattak
Nagyon izgatott a tudat és kaptam képeket a telefonomra amik nagyon felizgattak
Nekünk az első volt kölcsönadás. Fura volt de izgató. Főleg hogy láthattam is.
Én nagyon sokszor innen is baszták rengetegen
Ez de jó,a kölcsönadás nagyon izgalmas,mi is szeretjük.
(Ez egy válasz Anubia üzenetére (2023. 07. 01. szombat 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sajnos meg mindig csak az álom kategória… bár álomnak szép

Igen az úgy más
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztarva voltam (Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 06. 30. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 30. péntek 22:27
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztarva voltam (Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 06. 30. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze csak is úgy
Ez másfél év ismeretség után történt (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez másfél év ismeretség után történt (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 10:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Igaz úgy más
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztatva voltam (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 08:43
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztatva voltam (Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 01. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Így ahogy leírod,jól hangzik...

Ehez nagy bizalom,és állandó megbízható partner kell!Amit nehéz találni.
3 igen kell hozzá (Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 06:44
3 igen kell hozzá (Ez egy válasz Tigitta üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 06:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Igaz úgy más
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztatva voltam
Itt az is volt az izgató hogy akadályoztatva voltam
A kölcsönadás sokkal közelebb áll egy hétköznapibb értélemben vett szeretői kapcsolathoz. Gyakorlatilag a feleség mindhárom érintett tudomásával és beleegyezésével folytat viszonyt, és az ebből fakadó élményből, energiából mindhárom érintett pozitívan merít, indirekt módon együtt éli meg. A feleség részéről: polyamoria, a szerető részéről: elköteleződésmentes szerelem, a férj részéről: compersion.
(Ez egy válasz Borso51 üzenetére (2023. 07. 02. vasárnap 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 02. vasárnap 08:43

Ehez nagy bizalom,és állandó megbízható partner kell!Amit nehéz találni.
3 igen kell hozzá
3 igen kell hozzá
Érdekelne ez engem is
(Ez egy válasz nempecsel üzenetére (2023. 07. 01. szombat 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 01. szombat 14:15

Nekünk az első volt kölcsönadás. Fura volt de izgató. Főleg hogy láthattam is.