Teljesen igazad van!
Nálunk is hasonlókép zajlottak az évek során a meggyőzések,érvek a többes mellet!!(részemről, "a férj)
Majd,hogy nem egyszer a véletlenek találkozása révén "révbe jutott a kívánságom!
(a nejem teljesen elzárkózott addig minden többes szextől)
szóval ha csak az egyik fél szeretné akkor elég hosszadalmas az út. Vagy el sem érnek az út végére! (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 18:06
Nálunk is hasonlókép zajlottak az évek során a meggyőzések,érvek a többes mellet!!(részemről, "a férj)
Majd,hogy nem egyszer a véletlenek találkozása révén "révbe jutott a kívánságom!
(a nejem teljesen elzárkózott addig minden többes szextől)
szóval ha csak az egyik fél szeretné akkor elég hosszadalmas az út. Vagy el sem érnek az út végére! (Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mitől lenne szégyen? Nálam nem jutott el egyik kapcsolatomban-már ami számít is valamit-sem a dolog odáig. Egyszerűen nem voltak kompatibilisek a dolgok. Hiába a sok beszélgetés, nem jutott előrébb a dolog. Persze előbb utóbb rájön az emberfia, hogy azért nem, mert ez a dolog ebben a formában csak őt érdeklik, a másik oldal pedig inkább kimaradna.
Mitől lenne szégyen? Nálam nem jutott el egyik kapcsolatomban-már ami számít is valamit-sem a dolog odáig. Egyszerűen nem voltak kompatibilisek a dolgok. Hiába a sok beszélgetés, nem jutott előrébb a dolog. Persze előbb utóbb rájön az emberfia, hogy azért nem, mert ez a dolog ebben a formában csak őt érdeklik, a másik oldal pedig inkább kimaradna.
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 17:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 17:08

Mi egy évig csak beszélgettünk róla, ötleteltünk, gondolkoztunk ezen a témán. Szégyen ide vagy oda.
Ha nő párom szeretne megnézni más lánnyal, megcuckolni, illetve hármasozni, akkor bele kell menni? Nőnek nem szabad ellent mondani...
Mi egy évig csak beszélgettünk róla, ötleteltünk, gondolkoztunk ezen a témán. Szégyen ide vagy oda.
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 09:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 09:03

Őszintén kell róla beszélni. Ez az egyik legfontosabb. Ő lehet a kedvedért belemenne, vagy hagyná hogy az történjen, amit te szeretnél, de a következményekkel számolj. Lehet hogy egy gátat döntesz le, aztán a kiáramló szenvedélyel már nem tudsz megbirkózni. Viszont ha ez neki annyira nem tetszik, akkor az Ő kicsi lelkét pusztítod el. Óvatosan, ha szereted és együtt akartok maradni

Őszintén kell róla beszélni. Ez az egyik legfontosabb. Ő lehet a kedvedért belemenne, vagy hagyná hogy az történjen, amit te szeretnél, de a következményekkel számolj. Lehet hogy egy gátat döntesz le, aztán a kiáramló szenvedélyel már nem tudsz megbirkózni. Viszont ha ez neki annyira nem tetszik, akkor az Ő kicsi lelkét pusztítod el. Óvatosan, ha szereted és együtt akartok maradni
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 05:19

Sziasztok. Szeretném bevezetni a páromat a többes szex világába. Még mindketten tapasztalatlanok vagyunk. Neki sem közömbös a többes szex gondolata. Ötletek hogyan kellene megközelíteni elsőre?

Respekt ! Minden gondolatotok átgondolt, letisztult ! Valahogy így kell, kellene csinálni mindenkinek !
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 07:20

Nekünk most szombaton sikerült kicsit kalandozni ismét, megérkezett a vendég . Zuhany, aztán fel jött az emeletre. Mondtam elmegyek zuhanyozni én is. Hagyom a párom kibontakozni. Zuhannyal végeztem, aztán leültem lent és hallgattam a hangokat a cuppogást, és hagytam őket kalandozni kicsit kettesben. Engem rettentő módon felizgatott még így is hogy csak a hangokat hallhattam.
Nekünk most szombaton sikerült kicsit kalandozni ismét, megérkezett a vendég . Zuhany, aztán fel jött az emeletre. Mondtam elmegyek zuhanyozni én is. Hagyom a párom kibontakozni. Zuhannyal végeztem, aztán leültem lent és hallgattam a hangokat a cuppogást, és hagytam őket kalandozni kicsit kettesben. Engem rettentő módon felizgatott még így is hogy csak a hangokat hallhattam.
Beszélj velem privátba. Talalkozunk hármasban, baratkozunk, utána majd alakul magatól
(Ez egy válasz maxpax üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 05:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 05:19

Sziasztok. Szeretném bevezetni a páromat a többes szex világába. Még mindketten tapasztalatlanok vagyunk. Neki sem közömbös a többes szex gondolata. Ötletek hogyan kellene megközelíteni elsőre?

(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 19. szombat 16:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 16:08
Törölt felhasználó (4717018)

Törölt felhasználó (916769)

Előző partnerünkel ez már belefért. Azért heti egy együttlét kevés bárkinek is. Néha becsúszott egy-egy gyors menet a hétköznapokba.
Előző partnerünkel ez már belefért. Azért heti egy együttlét kevés bárkinek is. Néha becsúszott egy-egy gyors menet a hétköznapokba.
Sziasztok! Én a cuckold azon formáját keresem amiben a férj videóhívásban nézi végig felesége használatát. Volt ilyen randim egy párral 2x is (nem innen) a 3.nál már a férj is ott volt.
De ezóta sem találkoztam a cuckold ezen formájával.
De ezóta sem találkoztam a cuckold ezen formájával.
na de ilyet!????
(Ez egy válasz siófoki pasi üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 13. vasárnap 23:59

Sziasztok! Tavasszal írtam egy hirdetést, hogy aki szeretné, megyek a párjáért egy kabrióval és sofőr szerepjátékot játszunk. Nagyon jól sikerült, a hölgy küldött pár képet a férjének aki egy üveg bort adott a nap végén, ezen jót nevettünk.Izgató volt:-9
Sziasztok! Tavasszal írtam egy hirdetést, hogy aki szeretné, megyek a párjáért egy kabrióval és sofőr szerepjátékot játszunk. Nagyon jól sikerült, a hölgy küldött pár képet a férjének aki egy üveg bort adott a nap végén, ezen jót nevettünk.Izgató volt:-9
Hú, ebből még lehet egy hatalmas orgia. De jó lenne ott lenni veletek. Minimum a szingli csajra ráhajtanék, mert ez nyilván alap, de be-bepróbálkoznék a foglalt hölgyeknél is, sose lehet tudni, melyiknek a párja olyan önzetlen, hogy nem orrol meg ezért. Majd mesélj, mi történt!
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 11. péntek 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
4 pár 1 szingli lány és 2 szingli srácból áll a társaság
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Baráti társaság!!! Nem csak férfiakból állhat.
(Ez egy válasz BUKKAKE üzenetére (2023. 08. 10. csütörtök 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Milyen lányokat?
(Ez egy válasz mindigmegy üzenetére (2023. 08. 09. szerda 10:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 10:04

Mi szombaton megyünk nyaralni baráti társasággal nyaralni.
Nem lenne rossz ha össze jönne ha többen dugnánk a párom vagy a lányokat
Nem lenne rossz ha össze jönne ha többen dugnánk a párom vagy a lányokat
Mire gondolsz?
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2023. 08. 09. szerda 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 09. szerda 21:55

A Cuckold nak sok fajtája van , csak ezt sokan nem tudják....