Nagyon izgató lehetett.
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:39
Köszi, igen nagy élmény. Föleg ez a srác elég nagy méretü, vastag. Így amikor én hatoltam be, éreztem milyen rongyos….
Hát kíváncsi leszek hogyan ér haza vasárnap , mert már ott van egy másik pasinál, gumi alap feltétel nálunk,
Ez egy új helyzet, ilyen még sosem volt eddig velük. Szereti ha feladatot kap, most azt kapta hogyha lovagol a pasin élvezzen el úgy, mert szerintem ilyenkor a leggyönyörűbb, mutassa meg neki milyen egy igazi nő.
Ez egy új helyzet, ilyen még sosem volt eddig velük. Szereti ha feladatot kap, most azt kapta hogyha lovagol a pasin élvezzen el úgy, mert szerintem ilyenkor a leggyönyörűbb, mutassa meg neki milyen egy igazi nő.
Köszi, igen nagy élmény. Föleg ez a srác elég nagy méretü, vastag. Így amikor én hatoltam be, éreztem milyen rongyos….
(Ez egy válasz georgeberger49 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:29
Uuu na ez extra élmény lehetett. Jó volt olvasni. Izgi az ilyen.
Uuu na ez extra élmény lehetett. Jó volt olvasni. Izgi az ilyen.
(Ez egy válasz Pepe37 üzenetére (2026. 06. 12. péntek 15:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 12. péntek 15:25
Legutóbb februárban dugták még a feleségem. Nagyon izgató volt. Egyik nap említette nekem, hogy másnap átugrik hozzánk egy srác, amig én dolgozok. Egész nap alig bírtam a munkára koncentrálni….. tudván, hogy éppen most basszák a nejem a saját ágyunkban. Munkám végeztével rohantam is haza, alig bírtam magammal..
Mire hazaértem, éppen csak elkerültük egymást a sráccal. Az ajtón belépve, feleségem még szedegette össze magát, ruciját, tanga bugyiját igazgatta…..
Én odaléptem, lesmároltam, majd a konyhaasztalra felültettem és belenyaltam a használt ondós puncijába.
Nem igazán bírtam magammal, alig vártam, hogy én is becsúsztathassam a pinájába…
Egy kicsit dugtam öt az asztalon majd befeküdtünk abba az ágyba, ahol vele is csinálta és megtöltötte.
Miután elélvezett én sem vártam sokáig . Azonnal telelöttem.
Mire hazaértem, éppen csak elkerültük egymást a sráccal. Az ajtón belépve, feleségem még szedegette össze magát, ruciját, tanga bugyiját igazgatta…..
Én odaléptem, lesmároltam, majd a konyhaasztalra felültettem és belenyaltam a használt ondós puncijába.
Nem igazán bírtam magammal, alig vártam, hogy én is becsúsztathassam a pinájába…
Egy kicsit dugtam öt az asztalon majd befeküdtünk abba az ágyba, ahol vele is csinálta és megtöltötte.
Legutóbb februárban dugták még a feleségem. Nagyon izgató volt. Egyik nap említette nekem, hogy másnap átugrik hozzánk egy srác, amig én dolgozok. Egész nap alig bírtam a munkára koncentrálni….. tudván, hogy éppen most basszák a nejem a saját ágyunkban. Munkám végeztével rohantam is haza, alig bírtam magammal..
Mesélj, mi történt! Állva várjuk mi is
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 14:15
(Ez egy válasz Kotelnekall üzenetére (2026. 06. 10. szerda 14:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
Ird meg azzonal hogy mi volt
Sziasztok!Az én feleségemet ma délután dugja meg végre egy kollégája.Hívott,hogy maradna tovább"munkában" lehet csak estefelé ér haza.Hónapok óta kerülgetik egymást.Mióta felhívott úgy áll a farkam alig tudok dolgozni
Gyönyörű a feleséged nem csodálom hogy kívánja a kollégája lennék a helyébe majd mesélj mi volt
Uuuu ez nem semmi. Mesélj majd.
Az lesz persze , ha haza ér majd megmutatja, küldeni nem tud nincs ott térerő.
(Ez egy válasz BPtakeshi79 üzenetére (2026. 06. 10. szerda 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 10. szerda 09:52
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
Mondjad h csináljanak neked közbe képeket, videókat, és akkor mégis részese vagy.
Hát úgy néz ki , elmegy a párom a hétvégére... Történt ugyanis hogy egy túrán ott kvzott egy srác a hotelnél ahol mi meg szálltunk, és így bele botlottunk. Tök normális jó értékrendű, segített kiigazodni a környéken, már első pillanatban mondta a párom, hogy tetszik neki, én vissza is hívtam
es
a srácot, el is jött de nem történt semmi mert sokan voltunk nem tudott a párom közeledni hozzá. Haza felé úton beszélgettünk meg utána is behoztuk fantázia szinten a ágyunkba is és nagyon gerjedt rá a párom, és mondtam neki ha tetszik szedd fel, hisz cseréltek kontaktot. Így is lett , nincs semmi mellébeszélés, mindenki tud mindenről, így pénteken elmegy hozzá és ott lesz vasárnapig, igaz fent lesznek valami hegyen és túrázni mennek de le van fixálva a szex is. Azóta úgy csillog az asszony szeme, meg pezsdítette a flört a hódítás. Tudom ez így nem cuckold, de mi nem is vagyunk cuckold pár. Én kezdek izgulni, nehéz lesz így a hétvége, jó lenne látni őket együtt, de nekem fontosabb dolgok van a hétvégén.
alf
té alf
re alf
sörözni
Sziasztok!
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.Lesz ott még valaki rajtunk kívül abban az időpontban?
Menyasszonyommal kalandozni szeretnénk!(20-as éveink elején járunk)
Párok,pasik előnyben!
Június 29.-től Július 5.-ig Vir szigeten leszünk.Lesz ott még valaki rajtunk kívül abban az időpontban?
Menyasszonyommal kalandozni szeretnénk!(20-as éveink elején járunk)
Párok,pasik előnyben!
Izgalmas egy olyan párral felvenni a kapcsolatot akik ennyire ,nyitottak és szexcentrikusak.
Nekem nagyon izgalmas egy ilyen párral egy találkozó is ,nem kell hozzá aktus. Az lenne a beteljesedés ,de ha elmarad sem gond. Találkoz ,egy beszélgetés is nagyon izgi,Ilyen izgalmaban szivesen benne vagyok.
(nagy farok)
Nekem nagyon izgalmas egy ilyen párral egy találkozó is ,nem kell hozzá aktus. Az lenne a beteljesedés ,de ha elmarad sem gond. Találkoz ,egy beszélgetés is nagyon izgi,Ilyen izgalmaban szivesen benne vagyok.
(nagy farok)
Kaptam már én is kölcsön más feleségét/barátnőjét. Nekem az jön be, amikor csak kettesben vagyunk és a férj kap fotókat
Én ugyanígy vagyok ezzel. Nagy álmom.
(Ez egy válasz biboots üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 04:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 08. hétfő 04:05
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
Nagyon vágyom ra. Szinte folyamatosan ez jár a fejemben. Hatalmas elvezet.
Hát sokszor beszélgettünk róla, milyen lenne ha egy hétvégét más pasival töltene el, pl elmenne egy lovas túrára és akkor már nyilván nem külön szálláson lennének. Izgató a gondolat, neki is nekem is szerintünk a pasinak is.
Ez engem is izgat.

balatoni par

Ivy Kerns