Ez mellett ha újra ebbe bele vágok és elkezdem újra azért már más a szitu és sokkal szigorúbb szabályok lesznek és igenis betartatva. Akinek nem tetszik mehet amerre lát.
(Ez egy válasz 1srác89 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 23:39
Nem megkérdőjelezni akartalak, csak igazából arra voltam kíváncsi , csak szarul fogalmaztam , hogy egy ilyen negativ tapasztalat után , új partnerrel nincs benned a régi rossz tapasztalat miatt gát ? Vagy most nem érzelmi a kapcsolat ?
Most fordított a a szituáció nekem adják kölcsön a hölgyet és így teljesen jól megvagyunk. Minden meg van beszélve és a szabályok lefektetve. Ehhez én tartom is magam mivel felnőtt emberek vagyunk. Nem akarom eljátszani a bizalmat. Mert akkor hogy nézek tükörbe nap mint nap. De persze ez én vagyok. Valakinek semmi se szent nyilván. Ez az én példámból igen kiderült. Nyilván azóta az úriember hősies módon törölte is magát az oldalról.
Nem vagyunk egyformák és valakinek csak így sikerül másokon át tiporva találni valakit. De nyilván ez már más történet és egy személyes vélemény . (Ez egy válasz 1srác89 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 23:39
Nem vagyunk egyformák és valakinek csak így sikerül másokon át tiporva találni valakit. De nyilván ez már más történet és egy személyes vélemény . (Ez egy válasz 1srác89 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 23:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem megkérdőjelezni akartalak, csak igazából arra voltam kíváncsi , csak szarul fogalmaztam , hogy egy ilyen negativ tapasztalat után , új partnerrel nincs benned a régi rossz tapasztalat miatt gát ? Vagy most nem érzelmi a kapcsolat ?
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 22:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt nem értem nyilván van új partnerem
(Ez egy válasz 1srác89 üzenetére (2026. 09. 04. péntek 11:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 11:49
Végig olvastam a sztoridat , tényleg szomorú és sajnálatos , de egy valamit nem értek, azóta van új partnered ? Mert a feltöltéseid a témában frissebbek mint a történet !?
Sziasztok, egyszer egy szilveszteri bulin az egyik tàvoli ismerős pasi ,kérdezte tőlem hogy kölcsön adnàm e a feleségemet,kölcsön adtam
Végig olvastam a sztoridat , tényleg szomorú és sajnálatos , de egy valamit nem értek, azóta van új partnered ? Mert a feltöltéseid a témában frissebbek mint a történet !?
(Ez egy válasz bonnie.clide175 üzenetére (2026. 04. 13. hétfő 08:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 13. hétfő 08:58
Nyilván ennek is megvan az izgalma meg a veszélye is. Lásd akár az én példámat . Szerintem ez is izgató tud lenni.
Eddig 4 pasinak,az egyikkel 8-9 szer találkozott,sok jó videó készült vele,imádom mindet
,az a pasi igazán meg van àldva mérettel
,az a pasi igazán meg van àldva mérettel
Volt szerencsém,kölcsönbe kapni egy csinos feleséget.
Levittem a Hegedűs utcai moziba,alig bírt betelni az átlógatott farkakkal!
Férjnek felvettük videóra az eseményeket...
Levittem a Hegedűs utcai moziba,alig bírt betelni az átlógatott farkakkal!
Férjnek felvettük videóra az eseményeket...
Én Voltam már párnál ahol kielégítettem a feleség vágyait nem kicsit.
És Volt hogy párom hoz vettem be egy harmadiknak pasit
Élveztük jó volt.
És Volt hogy párom hoz vettem be egy harmadiknak pasit
Élveztük jó volt.
De látom, a hozzászólásaidból, hogy többen is tiltottak és másokat is zaklattál.
ADMIN? (Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ADMIN? (Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Chaten kérdezted, keresni vagy beszélgetni vagyok? Írtam, keresni. ennek ellenére is válaszoltam az idióta kérdéseidre. Tisztáztuk, hogy hetero vagyok. Majd mindezek után írsz egy üzenetet, hogy tudod, de leszopnál. Az, hogy a szellemi képességeid nem érik el azt a szintet, hogy felfogd, mit írnak, nem az én bajom, Viseld ennek következményeit!
(Ez egy válasz Chad2.0 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
ezt a kr......t
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 29. hétfő 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 29. hétfő 18:09
Törölt felhasználó (4820420)
VIP
Sziasztok!
Cuckold bika jelentkezik!
Cuckold bika jelentkezik!
Nagyon jó volt, örök emlék!
(Ez egy válasz Gyugyu62 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyon izgalmas lehetett!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 07. kedd 07:51
Kaptam már kölcsönös feleséget, amíg a férj kórházban volt. Képeket és videókat küldtünk az együttlétről. Nagyon jó volt, nagyon szívesen csinálnék megint hasonlót egy kölcsönkapott hölggyel!
Kaptam már kölcsönös feleséget, amíg a férj kórházban volt. Képeket és videókat küldtünk az együttlétről. Nagyon jó volt, nagyon szívesen csinálnék megint hasonlót egy kölcsönkapott hölggyel!
Igen pont tegnap is
Ez elég izgi
(Ez egy válasz Creampiefan üzenetére (2026. 07. 01. szerda 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 01. szerda 13:30
Nem kimondottan így kölcsön adtam de volt olyan nőm akinél tudtam, hogy nem csak velem kefél éskértem, hogy mondja el ha elöttem valaki más jól megdugta már.
Nem kimondottan így kölcsön adtam de volt olyan nőm akinél tudtam, hogy nem csak velem kefél éskértem, hogy mondja el ha elöttem valaki más jól megdugta már.
Kölcsön még nem adtam, de többször végig kellett néznem, mikor másokkal huncutkodik.
Ezzel szemben, engem már adtak kölcsön sokféle használatra.
Ezzel szemben, engem már adtak kölcsön sokféle használatra.
Köszönöm szépen . Ott meg nagyon szép a popsi
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2026. 07. 01. szerda 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)

balatoni par

Patricia