ez jo!cool
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 04. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 05:29

Halló! Itt a Microsoft számítógépes ügyfélszolgálat, Péterfi Balázs vagyok! Miben segíthetek?Halló! Itt ülök egy internetkávézóban. Kérdem én: honnan tudja a számítógép, hogy itt nincs pincér? Mégis miből gondolja, hogy a számítógép ezt tudja?Hát megnyitottam az Internetet, és kiírta, hogy "A kiszolgáló nem található".

jó reggelt
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 04. szombat 05:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 05:47
Törölt felhasználó (824252)
Admin

szép jó reggelt
szép jó reggelt
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 04. szombat 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 04. szombat 05:29

Halló! Itt a Microsoft számítógépes ügyfélszolgálat, Péterfi Balázs vagyok! Miben segíthetek?Halló! Itt ülök egy internetkávézóban. Kérdem én: honnan tudja a számítógép, hogy itt nincs pincér? Mégis miből gondolja, hogy a számítógép ezt tudja?Hát megnyitottam az Internetet, és kiírta, hogy "A kiszolgáló nem található".

Hat igen,ki koran kell chattet nem lel

Még mindig jó reggelt!

sziasztok,gondoltam hogy megint nincs chat

Dezsavű érzésem van!!
)

Hát szép jó reggelt mindenkinek!!

sziasztok!
gondoltam benézek!

szép jó estét még még mindig nincs chat

tudom drága!!!
nekem is hiányzik egy kis :P

ne háborogj ........... nekem is ugyan olyan rossz mint neked..
gyökerek?????? én azt hittem ágacska vagyok.....

szép jó estét! persze megint nincs chat
Be kell érned ezzel, de el is köszönök jön a 300!!! megyek megnézem a kockahasú pasikat benne!! Csók és jó éjt nektek!

Na azért ez nem olyan mint chat a pótlékról meg más jut eszembe
és nem a családi pótlék!!
Ezeken a téli estéken legalább jókat dumálni lehetne...sajnálom de sztem. ma nem jön ez már össze!

Ezeken a téli estéken legalább jókat dumálni lehetne...sajnálom de sztem. ma nem jön ez már össze!
Na jól van , elpályázok innen...
Jó éjt Mindenkinek!
Aludjatok jól kedves csetisek és kedves Rendszergazdák!
Na pás!
Jó éjt Mindenkinek!
Aludjatok jól kedves csetisek és kedves Rendszergazdák!

Na pás!

Még véletlen sem vagyok ideges, sőt tiszta nyugi van! Nincsenek Opok, Adminok!