Sziasztok itt is
Ne legyetek már ilyen kis elégedetlenek...nézzétek a dolog jó oldalát.Mig nem megy a cseti addig lehet fórumozni..olvasgatni...hozzászólni.Erre csetizés közben sokszor nincs idő
No és itt tudunk beszélgetni. A szívküldibe vittem teát,kávét,sütit....ki mit kér
Ne legyetek már ilyen kis elégedetlenek...nézzétek a dolog jó oldalát.Mig nem megy a cseti addig lehet fórumozni..olvasgatni...hozzászólni.Erre csetizés közben sokszor nincs idő
No és itt tudunk beszélgetni. A szívküldibe vittem teát,kávét,sütit....ki mit kér
még a főoldal is kilökött, alig tudtam visszajönni, így még a friss vidiket sem tudom lassan nézni....
Na újabb 24 óra cset nélküliség
Bravó szerver, biztos apró kicsi kínaiak rakták össze!
Bravó szerver, biztos apró kicsi kínaiak rakták össze!
dehogynem
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 02. 05. vasárnap 14:34
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (831577)
ez nem igaz
ez nem igaz
jó a cset
))
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
))
(Ez egy válasz menyus 100 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
na már megent!!
Már megen itt kell lopjam a napot//20
most bejöt a chat!!
Köszike!!
Ki tud róla, javítják a csetet, vagy lemondtak róla, mert végleg megadta magát?
alighasznállt balta kitünö állapotba,informatikusoknak eladó!!
Megint xar a chat ,és akarok beszélni róla.
D
D
Jó reggelt Mindenkinek! Látom a helyzet változatlan! A szerv nem állt fel, ettől a hírtől én is kókadok, de nem csüggedek, addig megyek havat hányni....
vajon egy kis aszpirinal nem lehetne meg javitani a chattet,tudjatok......mindenre jo< hatfajas,fejfajas, miegymas............hatha jo chatfajasra is
igazad lehet nem nagyon mükszik!
(Ez egy válasz gaydream22 üzenetére (2012. 02. 05. vasárnap 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma nincs olyan szerencsenk mint a tegnap! sajnos
Várgyáll ha én elkezdek énekellni!! A hangom vetekszik egy tömegpusztito fegyverrel ráadásul olyan mint a ruszki kölni egy csep is elégbelöle!!
Azért tudnék mást is beteni amitöl kiugranának az ágybol!!

vazelinator

hercegno7741