Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#631   2011. 11. 25. péntek 00:38
kandurmarci kandurmarci
Megnéztem én is, sokadszor. Csodálatos vagy, csak ezt akartam mondani. És boldog lehetsz, hogy ilyenre képes vagy.
(Ez egy válasz sqruit üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 23:42
Van női spriccelős élvezés, nézzétek meg a videóm. Lányok jelentkezését varom.
#630   2011. 11. 24. csütörtök 20:32
Stitchi Stitchi
Megneztem es tetszik! Nem vagyok lany, nem is jelentkezem, csak szolok, hogy valahogy igy kell ezt csinalni, ahogy te is csinalod. Ugyes!
(Ez egy válasz sqruit üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
#629   2011. 11. 24. csütörtök 17:31
hot_blood hot_blood
Hali mindenkinek!A jo multkoraban lattam egy videot,ahol a srac elomondja,es mutassa egy kis csajszin,mit es hogyan is kell csinalni,sajna nem tudom,hova lett a video..Sok mindent kiprobaltunk a parommal,szerintem eljott az ideje,hogy ezt is megprobaljuk,hatha o is tud igy elvezni!
Szeretnem a segitsegeteket kerni,hogy hogyan is talalom meg ezt a videot!Elore is koszike!Amugy magyar egetett felirat volt ha jol emelkszem!!
Elore is koszonom!!
Halabol,ha osszejon,igerem,toltok fel videot!
#628   2011. 10. 13. csütörtök 11:24
X Törölt felhasználó (763919)
Múlt héten én is megtapasztaltam, hogy tényleg létezik. Eddig csak videón láttam és kicsit szkeptikus voltam ezzel... Netes oldalon ismerkedtünk meg, majd találkozó és a szimpátia megvolt....
Elkezdtük egymás izgatását, aztán lekerültek a ruhák. Már az gyanús volt, hogy miközben a csiklóját simogattam folyt belőle a nedű, aztán egyszer csak egy nagy hörgés és élvezés közepette spriccelés tört elő belőle........ Utána még pár követte aktus közben is. Nagyon jó volt a dolog. Folytatjuk is.............................................
#627   2011. 10. 05. szerda 20:01
Fruty Fruty
Linket tegyetek fel ha tudtok! Köszíííí!
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2011. 09. 30. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 30. péntek 14:45
Jó kis videó, készíthetsz még több ilyet is buck
#626   2011. 09. 30. péntek 14:45
Karlos 20 Karlos 20
Jó kis videó, készíthetsz még több ilyet is buck
#625   2011. 09. 29. csütörtök 23:42
sqruit sqruit
#624   2011. 09. 29. csütörtök 21:22
X Törölt felhasználó (820965)
Van női orgazmus... én már csak tudom :P
#623   2011. 08. 26. péntek 17:59
parbaniek parbaniek
Hasonló locspocs nálunk is van.De spriccelés még sajnos nem volt!
Igyekszem hátha sikerül elérni az asszonynál!
#622   2011. 08. 21. vasárnap 21:03
Denipapa Denipapa
Szerény véleményem szerint minden nő képes erre a dologra, csak éppen neki is ismernie kell saját magát. Ha a partnere is megismerte a teste minden porcikáját és rezdülését, akkor simán menni fog a dolog!
Kell, hozzá megfelelő szintű izgalom, ráhangolódás és görcs nélküli hozzáállás!
Na ha ezek megvannak, akkor akár ki is lehet költözni a fürdőszobába, hogy ne úsztassák el az ágyat smile !
#621   2011. 08. 21. vasárnap 20:07
X Törölt felhasználó (465893)
Nekem még nem volt ilyen, de általában nagyon nedves vagyok, nagyobb foltok maradnak utánnam a lepedőn. Akár maszturbálok, akár dugok valakivel, főleg ha a pasi van felül. nyes
#620   2011. 08. 06. szombat 22:12
astronomo astronomo
A skene-i mirigy termeli a speciális váladékot

Az évszázadok során valami oknál fogva több férfi tudós, fizikus, filozófus is erős késztetést érzett arra, hogy precízen megfigyelje és minden apró részét felkutassa a hüvelynek. Arisztotelész is megemlítette, a tudomány már a XVII. század óta jegyzi a női ejakulációt. Ekkor az ejakulációért felelős mirigyet, ami a hüvely has felőli oldalán, a húgycső alsó szakaszában helyezkedik el, női prosztatának nevezte el Regnier De Graaf. Később Dr. Alexander Skene írt a húgycső körüli mirigyekről, az ő felfedezése miatt nevezik az ejakulációért felelős mirigyet skene-i mirigynek. Az 1950-es években Samuel Berkow urológus nevéhez fűződik a mirigy erekciójának megállapítása, afelfedezte, hogy stimulálással erektált állapotúvá válik, ő azt is hozzátette elődei kutatásához, hogy a mirigy erektált állapotában elzárja a vizelet útját. Későbbi kutatások során az is bizonyságot nyert, hogy a váladéknak köze van a G-pont izgatásához, és hogy a távozó váladék nem azonos a vizelettel, sem pedig a hüvely nedvességéért felelős Bartholin-mirigy által termelt hüvelynyákkal, hanem egészen egyedi ízű, állagú, színű és illatú - egyénektől függően.

Forrás: http://www.velvet.hu - 2011.8.5.
#619   2011. 08. 06. szombat 09:37
X Törölt felhasználó (442962) VIP
Csak,hogy szerintem,nem minden nő puncija képes ere,de tényleg izgató smile és nem pisi mert nem is onnan jön.
#618   2010. 11. 09. kedd 15:43
X Törölt felhasználó (415476)
ugyes, adjal neki helyettem is
#617   2010. 11. 08. hétfő 23:46
X Törölt felhasználó (778974)
Őszintén és férfiasan bevallom,hogy egy kicsti irigylem azokat,akiknek volt és van szerencséje megtapasztalni a női ejakulációt.Az eddigi barátnőim,illetve az eddigi egyetlen szexpartnerem csak hüvelyi orgazmust "produkált".Remélem valamikor én is részese lehetek ennek a mennyei élménynek!
#616   2010. 11. 06. szombat 23:53
astronomo astronomo VIP
A "szakmai" leírásoknak, illetve a videóknak köszönhetően (az első nagyon tetszett a feleségemnek) már gyakorlati útra is tértünk a témában. Igazából a cél nem spriccelős rész, hanem az élvezés egy magasabb fokának az elérése... Magam is kíváncsi vagyok a jövőbeni végeredményre. smile
#615   2010. 11. 06. szombat 23:38
julius11 julius11
hogy nö vagy -é vagy sem, az mindegy. A szent vélemény szabadság nevében itt olyasvalamiröl osztod az észt amiröl fogalmad sincs. A méteres spriccelést én is csak filmeken láttam, de a barátnöm több kevesebb rendszerességgel elspriccel. Leginkább a a térdelésben hátulról ujjazva sikerül.ès ekker akkorát élvez mint egy ház. Ennyit a véleményedröl.
#614   2010. 11. 06. szombat 20:59
X Törölt felhasználó (437877)
Szerencsére én azért tudom, hogy nő vagyok, és nem is olyan rossz. smile Először elég rosszul esett, hogy valaki nem fogadja el a véleményemet - ami nem egyezik az övével-, de te sem helyesen írni, sem fogalmazni nem tudsz, ezért valószínűleg nem azon az igényességi, és értelmi szinten élsz, ahol én=nem fontos törődnöm veled.
#613   2010. 11. 05. péntek 00:23
stikli67 stikli67
Ezt én is meg tudnám szokni! worship
(Ez egy válasz shower72 üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 11:55
a pár hölgy tagjaként írok!t finom mi 15 éve vagyunk együtt!és azóta folyamatosan spriccel a punim!!!!l!mi ezt szoktuk meg !!!
egyszer csak jött és azóta szinte mindíg!!
#612   2010. 11. 04. csütörtök 18:03
X Törölt felhasználó (437877)
Nyeeem, már nincs időm fiacskáim! Már 123 éves vagyok, és cekcuális izgalom nélkül is remegős a térdem! smile Ide is csak nosztalgiázni járok! nyes

... 33 34 35 36 37 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!