Megnéztem én is, sokadszor. Csodálatos vagy, csak ezt akartam mondani. És boldog lehetsz, hogy ilyenre képes vagy.
(Ez egy válasz sqruit üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 29. csütörtök 23:42

Van női spriccelős élvezés, nézzétek meg a videóm. Lányok jelentkezését varom.
Megneztem es tetszik! Nem vagyok lany, nem is jelentkezem, csak szolok, hogy valahogy igy kell ezt csinalni, ahogy te is csinalod. Ugyes!
(Ez egy válasz sqruit üzenetére (2011. 09. 29. csütörtök 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Hali mindenkinek!A jo multkoraban lattam egy videot,ahol a srac elomondja,es mutassa egy kis csajszin,mit es hogyan is kell csinalni,sajna nem tudom,hova lett a video..Sok mindent kiprobaltunk a parommal,szerintem eljott az ideje,hogy ezt is megprobaljuk,hatha o is tud igy elvezni!
Szeretnem a segitsegeteket kerni,hogy hogyan is talalom meg ezt a videot!Elore is koszike!Amugy magyar egetett felirat volt ha jol emelkszem!!
Elore is koszonom!!
Halabol,ha osszejon,igerem,toltok fel videot!
Szeretnem a segitsegeteket kerni,hogy hogyan is talalom meg ezt a videot!Elore is koszike!Amugy magyar egetett felirat volt ha jol emelkszem!!
Elore is koszonom!!
Halabol,ha osszejon,igerem,toltok fel videot!
Múlt héten én is megtapasztaltam, hogy tényleg létezik. Eddig csak videón láttam és kicsit szkeptikus voltam ezzel... Netes oldalon ismerkedtünk meg, majd találkozó és a szimpátia megvolt....
Elkezdtük egymás izgatását, aztán lekerültek a ruhák. Már az gyanús volt, hogy miközben a csiklóját simogattam folyt belőle a nedű, aztán egyszer csak egy nagy hörgés és élvezés közepette spriccelés tört elő belőle........ Utána még pár követte aktus közben is. Nagyon jó volt a dolog. Folytatjuk is.............................................
Elkezdtük egymás izgatását, aztán lekerültek a ruhák. Már az gyanús volt, hogy miközben a csiklóját simogattam folyt belőle a nedű, aztán egyszer csak egy nagy hörgés és élvezés közepette spriccelés tört elő belőle........ Utána még pár követte aktus közben is. Nagyon jó volt a dolog. Folytatjuk is.............................................
Linket tegyetek fel ha tudtok! Köszíííí!
(Ez egy válasz Karlos 20 üzenetére (2011. 09. 30. péntek 14:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó kis videó, készíthetsz még több ilyet is

Van női orgazmus... én már csak tudom :P
Hasonló locspocs nálunk is van.De spriccelés még sajnos nem volt!
Igyekszem hátha sikerül elérni az asszonynál!
Igyekszem hátha sikerül elérni az asszonynál!
Szerény véleményem szerint minden nő képes erre a dologra, csak éppen neki is ismernie kell saját magát. Ha a partnere is megismerte a teste minden porcikáját és rezdülését, akkor simán menni fog a dolog!
Kell, hozzá megfelelő szintű izgalom, ráhangolódás és görcs nélküli hozzáállás!
Na ha ezek megvannak, akkor akár ki is lehet költözni a fürdőszobába, hogy ne úsztassák el az ágyat
!
Kell, hozzá megfelelő szintű izgalom, ráhangolódás és görcs nélküli hozzáállás!
Na ha ezek megvannak, akkor akár ki is lehet költözni a fürdőszobába, hogy ne úsztassák el az ágyat

Nekem még nem volt ilyen, de általában nagyon nedves vagyok, nagyobb foltok maradnak utánnam a lepedőn. Akár maszturbálok, akár dugok valakivel, főleg ha a pasi van felül.

A skene-i mirigy termeli a speciális váladékot
Az évszázadok során valami oknál fogva több férfi tudós, fizikus, filozófus is erős késztetést érzett arra, hogy precízen megfigyelje és minden apró részét felkutassa a hüvelynek. Arisztotelész is megemlítette, a tudomány már a XVII. század óta jegyzi a női ejakulációt. Ekkor az ejakulációért felelős mirigyet, ami a hüvely has felőli oldalán, a húgycső alsó szakaszában helyezkedik el, női prosztatának nevezte el Regnier De Graaf. Később Dr. Alexander Skene írt a húgycső körüli mirigyekről, az ő felfedezése miatt nevezik az ejakulációért felelős mirigyet skene-i mirigynek. Az 1950-es években Samuel Berkow urológus nevéhez fűződik a mirigy erekciójának megállapítása, afelfedezte, hogy stimulálással erektált állapotúvá válik, ő azt is hozzátette elődei kutatásához, hogy a mirigy erektált állapotában elzárja a vizelet útját. Későbbi kutatások során az is bizonyságot nyert, hogy a váladéknak köze van a G-pont izgatásához, és hogy a távozó váladék nem azonos a vizelettel, sem pedig a hüvely nedvességéért felelős Bartholin-mirigy által termelt hüvelynyákkal, hanem egészen egyedi ízű, állagú, színű és illatú - egyénektől függően.
Forrás: http://www.velvet.hu - 2011.8.5.
Az évszázadok során valami oknál fogva több férfi tudós, fizikus, filozófus is erős késztetést érzett arra, hogy precízen megfigyelje és minden apró részét felkutassa a hüvelynek. Arisztotelész is megemlítette, a tudomány már a XVII. század óta jegyzi a női ejakulációt. Ekkor az ejakulációért felelős mirigyet, ami a hüvely has felőli oldalán, a húgycső alsó szakaszában helyezkedik el, női prosztatának nevezte el Regnier De Graaf. Később Dr. Alexander Skene írt a húgycső körüli mirigyekről, az ő felfedezése miatt nevezik az ejakulációért felelős mirigyet skene-i mirigynek. Az 1950-es években Samuel Berkow urológus nevéhez fűződik a mirigy erekciójának megállapítása, afelfedezte, hogy stimulálással erektált állapotúvá válik, ő azt is hozzátette elődei kutatásához, hogy a mirigy erektált állapotában elzárja a vizelet útját. Későbbi kutatások során az is bizonyságot nyert, hogy a váladéknak köze van a G-pont izgatásához, és hogy a távozó váladék nem azonos a vizelettel, sem pedig a hüvely nedvességéért felelős Bartholin-mirigy által termelt hüvelynyákkal, hanem egészen egyedi ízű, állagú, színű és illatú - egyénektől függően.
Forrás: http://www.velvet.hu - 2011.8.5.
Csak,hogy szerintem,nem minden nő puncija képes ere,de tényleg izgató
és nem pisi mert nem is onnan jön.

ugyes, adjal neki helyettem is
Őszintén és férfiasan bevallom,hogy egy kicsti irigylem azokat,akiknek volt és van szerencséje megtapasztalni a női ejakulációt.Az eddigi barátnőim,illetve az eddigi egyetlen szexpartnerem csak hüvelyi orgazmust "produkált".Remélem valamikor én is részese lehetek ennek a mennyei élménynek!
A "szakmai" leírásoknak, illetve a videóknak köszönhetően (az első nagyon tetszett a feleségemnek) már gyakorlati útra is tértünk a témában. Igazából a cél nem spriccelős rész, hanem az élvezés egy magasabb fokának az elérése... Magam is kíváncsi vagyok a jövőbeni végeredményre.

hogy nö vagy -é vagy sem, az mindegy. A szent vélemény szabadság nevében itt olyasvalamiröl osztod az észt amiröl fogalmad sincs. A méteres spriccelést én is csak filmeken láttam, de a barátnöm több kevesebb rendszerességgel elspriccel. Leginkább a a térdelésben hátulról ujjazva sikerül.ès ekker akkorát élvez mint egy ház. Ennyit a véleményedröl.
Szerencsére én azért tudom, hogy nő vagyok, és nem is olyan rossz.
Először elég rosszul esett, hogy valaki nem fogadja el a véleményemet - ami nem egyezik az övével-, de te sem helyesen írni, sem fogalmazni nem tudsz, ezért valószínűleg nem azon az igényességi, és értelmi szinten élsz, ahol én=nem fontos törődnöm veled.

Ezt én is meg tudnám szokni!
(Ez egy válasz shower72 üzenetére (2010. 11. 04. csütörtök 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 11. 04. csütörtök 11:55

a pár hölgy tagjaként írok!t
mi 15 éve vagyunk együtt!és azóta folyamatosan spriccel a punim!!!!l!mi ezt szoktuk meg !!!
egyszer csak jött és azóta szinte mindíg!!

egyszer csak jött és azóta szinte mindíg!!
Nyeeem, már nincs időm fiacskáim! Már 123 éves vagyok, és cekcuális izgalom nélkül is remegős a térdem!
Ide is csak nosztalgiázni járok!