Kíváncsi lennék mit tud a párom, szerintem lenne hozzá tehetsége...
Imádom...
Főleg ha a partnered nem is tudja hogy van ez a képessége!!!
És van!!!
Rohadtul jó élvezetes....
Főleg ha a partnered nem is tudja hogy van ez a képessége!!!
És van!!!
Rohadtul jó élvezetes....
Az exemet először a házi barátunk spricceltette meg többször egymás után! Nem is tudta hogy ilyet tud! Vadul megujjazta és jött az áradat többször egymás után. Volt kb 6-7 is de csak az első 3 esett neki jól.azt mondta.
Nálunk az ágyon a rendes lepedő alatt van egy gumi lepedő illetve egy jó nedvszívó anyag, mert a feleségem olykor szökőkútként spriccel. Persze ez nem mindig van, de sokat van az a pont amikor aztán mindent kiad magából

Imádtam exfeleségemmel, mikor minden alkalommal...
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Fú de imádnám
(Ez egy válasz Molli81 üzenetére (2025. 03. 30. vasárnap 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Van az a pont ,amikor simán...
Izgalmas lehet imâdnàm ha pàrom nagy puncija is spriccelne
Tavaly nyáron dugtam egy 62 éves nőt.Amikor elvertem a farkam hegyével a csiklóját nagyokat spriccelve élvezett el.Persze előtte alaposan ki is nyaltam. ez volt az első ilyen élményem pedig már nem vagyok fiatal.
Nem is csak egyszer kellene kipróbálni
(Ez egy válasz Miklósipár9088 üzenetére (2025. 03. 29. szombat 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 29. szombat 06:20

Tegnap este nyaltam a párom, közben a dildóval dugtam, és hatalmasat élvezett spriccelve kétszer is. Brutál jó volt. Ezt egyszer mindenkinek ki kellene próbálni.
Tegnap este nyaltam a párom, közben a dildóval dugtam, és hatalmasat élvezett spriccelve kétszer is. Brutál jó volt. Ezt egyszer mindenkinek ki kellene próbálni.
(Ez egy válasz martirusz1 üzenetére (2024. 03. 16. szombat 23:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 16. szombat 23:41

Aki nem imádja,az nem is tudja,hogy mi ez a jelenség! Mi is imádjuk!
Sziasztok!
Amikor a feleségemet nagyon vastag dildóval dugom (kb 20cm kerületű) akkor szinte minden esetben spriccelve élvez.
Persze ehhez kell egy kis alkohol is. A farkamtól sajnos még soha nem spriccelt pedig nem kicsi (19/5cm) Szóval a tapasztalatom az, hogy igenis számít a csajoknak a méret, főleg a vastagság. Nagyon szereti, kb heti egyszer kap belőle
Ő egy vékonyan izmos nagyon jó csaj, 164cm/51kg Senki nem mondaná meg róla, hogy szereti az extra vastag faszt.
Amikor a feleségemet nagyon vastag dildóval dugom (kb 20cm kerületű) akkor szinte minden esetben spriccelve élvez.
Persze ehhez kell egy kis alkohol is. A farkamtól sajnos még soha nem spriccelt pedig nem kicsi (19/5cm) Szóval a tapasztalatom az, hogy igenis számít a csajoknak a méret, főleg a vastagság. Nagyon szereti, kb heti egyszer kap belőle

Szia szép napot. Ha sikerrel jártok meginád hogy jött össze? Mi is küzdünk vele! KB hasonló a helyzet.
(Ez egy válasz old firehand üzenetére (2024. 02. 24. szombat 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 07:59

Sziasztok! Remélem lassan elèrem a páromnàl hogy tudjon spriccelni de nem meri elengedni magàt. Az ő szavaival èlve amikor szeretkezünk és megtalálom azt a pontot olyan érzése van mintha bepisilne. Ezért is nem meri szerintem. Puncilè az annyi van, hogy rendesen folyni szokott alig bírom ki nyalni az utolsó cseppig mert én nagyon szeretem. Tud valaki esetleg valamilyen módszert amivel úgy el lehet érni azt a pontot hogy onnan már ne legyen visszaút. Nagyon szeretném ezt a gyönyört megadni neki. Ujjazàssal nyalàssal el tud menni de máshogyan meg nem sikerült neki. Pedig volt jóval nagyobb farkú párja is de ő sem tudta kihozni belőle inkàbb fájdalmat okozott neki. Hozzáteszem olyan szűk hogy sokszor alig bírom beletenni a cerkàm.
Na az a ne múljon az én álló csak végre már össze az a tali
(Ez egy válasz mindentispár üzenetére (2024. 02. 24. szombat 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 24. szombat 22:18

2 bogyó az arcba és indulás a harcba
hidd el ott van gátlásoldás

Aki nem imádja,az nem is tudja,hogy mi ez a jelenség! Mi is imádjuk!
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2024. 03. 01. péntek 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Bárcsak sikerülne a páromnak is. De egyenlőre nem jött össze.
Ha pisi, ha nem, mi imádjuk.
Én az ujjazástól tudok ejakulálni , vagy néha a dp-től
Nemrég olvastam róla, hogy frissen kiválasztott vizelet, ami az izgatás hatására gyűlik össze. Én is hajlok rá, hogy inkább az lehet, a spriccelős exem mennyiségi termelése alapján. Ázott a lepedő rendesen, nekem ondóm nem volt annyi.
De íze-szaga tényleg más.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2024. 02. 21. szerda 21:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 21. szerda 21:45

Ahh feleségem us utánanézett tudimányosan:
Idézem: A női spriccelés anyagát a húgy cső jobb és bal oldalán található “skene” mirigyek termelik ( boncolás bizonyította létezését) termelik, működésük a G-pont stimulálására következik be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus kor a hugycsövön keresztül kicsapódik. Mint mirigy váladék színe és szaga eltér a vizeletétől (mint ahogy a férfi húgycsövön keresztül történő ejakulátuma is).
Funkcionális anatómia tankönyv
Idézem: A női spriccelés anyagát a húgy cső jobb és bal oldalán található “skene” mirigyek termelik ( boncolás bizonyította létezését) termelik, működésük a G-pont stimulálására következik be. Ekkor a mirigyek váladékkal telnek meg, ami aztán az orgazmus kor a hugycsövön keresztül kicsapódik. Mint mirigy váladék színe és szaga eltér a vizeletétől (mint ahogy a férfi húgycsövön keresztül történő ejakulátuma is).
Funkcionális anatómia tankönyv