Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#191   2007. 05. 08. kedd 20:28
X Törölt felhasználó (80046)
Nem hát.Én elhiszem mert nekem sikerül,bár nem mindig.Nagyon fel kell hogy izguljak meg nem árt ha iszok elötte 1 ici-pici pezsgőt .
#190   2007. 05. 08. kedd 08:50
police man police man
nekem is volt egy ilyen "spriccelős"barátnőm!mikor spriccelt annyit mondott:uh most nagyon elmentem!
#189   2007. 05. 08. kedd 08:03
szocsy szocsy
Akkor legalább vegyétek fel és küldd el, másképp nem biztos, hogy elhisszük.
#188   2007. 05. 07. hétfő 22:37
X Törölt felhasználó (67004)
egyes tudosok szerint kamu az egész
#187   2007. 05. 07. hétfő 10:52
X Törölt felhasználó (160)
Sziasztok! Én is nagyon szívesen megnézék már élőben egy igazi lányspriccet, egyszerűen imádnivaló! Remélem lesz rá lehetőségem! És ahogy kedves Rosemary írta: amikor utána csak remegnek, és megmozdulni sem tudnak...! Nagyon aranyos, és izgató dolog! Sok-sok ilyen orgazmust kívánok nektek drága lányok! finom
#186   2007. 05. 07. hétfő 10:49
fredim21 fredim21
amikor spricceltek lányok, akko mit spricceltek? hmmmmm?
#185   2007. 05. 07. hétfő 10:16
sanyika 51 sanyika 51
BOYNÉ MEGNÉZNÉM HOGY SPRICELSZ

#184   2007. 05. 07. hétfő 10:13
sanyika 51 sanyika 51
BOYNÉ BIZTOSAN SZÉPEN SPRICOLSZ,SZIVESEN MEGNÉZNÉM
#183   2007. 05. 07. hétfő 09:28
X Törölt felhasználó (33740)
Nekem se megy, pedig nagyon élvezek
#182   2007. 04. 23. hétfő 16:30
Rosemary Rosemary
Ja és hypp, melyik topicba irtál nekem?
#181   2007. 04. 23. hétfő 15:52
Rosemary Rosemary
Köszi a bókot, nagyon kedves vagy! És köszi, az biztos, hogy még rengeteget fogok sikitozni! smile nyes
#180   2007. 04. 22. vasárnap 11:32
Rosemary Rosemary
Ok, semmi baj...Nem haragszom... nyes wave
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 08:03
nyes bocsi...de tényleg nem úgy értettem...nekem az a 10 perc sok..de szivesen bevállalnám finom
#179   2007. 04. 22. vasárnap 08:03
mona20 mona20
nyes bocsi...de tényleg nem úgy értettem...nekem az a 10 perc sok..de szivesen bevállalnám finom
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 21. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 19:37
Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod smile Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...
#178   2007. 04. 21. szombat 19:37
Rosemary Rosemary
Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod smile Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 20:36
crazya neeem...szerintem elég sok idő...de az csak jó lehet eljen
#177   2007. 04. 21. szombat 13:11
horvatmi horvatmi
A mi aktusunk ritka ha csak 30 percig tart, ugyanis akkor valami külső hatás bezavar vagy túl rég voltunk együtt. A kedves feleségem akár 10 orgazmust is - de mindig egymás után többet- él meg egy együttlét alkalmával. Az igaz, hogy az általa ürített váladék a férfiak ejakulációjához hasonlóan szinte kilövell -amit Ő is érez és amit az előzőekben már írtam. Szerencsére még soha nem volt olyan mértékű mint amit a videók mutatnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 21. szombat 12:51
A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
Végül fontos a következőket megszívlelni:

1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
#176   2007. 04. 21. szombat 12:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
Végül fontos a következőket megszívlelni:

1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
#175   2007. 04. 21. szombat 12:18
horvatmi horvatmi
Kedves lányok asszonyok ne keverjétek össze a női ejakulációt az orgazmus közbeni vizeletürítéssel. a videók és fotók 99%-ban erről szólnak. A nőknél is van a férfiak dülmirigyéhez hasonló szerv amely kb olyan állagú váladékot termel mint a férfiak előváladéka. A feleségemnek egy aktus alatt több orgazmusa is szokott lenni, de a fent nevezett váladékot nem mindig tapasztaljuk. Ha viszont megjelenik akkor a fanszőrzetemen mindig észre lehet venni, olyan mintha ráragadt volna a sperma csak egy kicsit hígabb állagú.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 08:17
én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz
#174   2007. 04. 21. szombat 08:17
hukatica91 hukatica91
én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz
#173   2007. 04. 20. péntek 20:36
mona20 mona20
crazya neeem...szerintem elég sok idő...de az csak jó lehet eljen
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:57
Ezt most nem értem, mi a gond a 10 perccel, túl kevés esetleg?
Ha erről van szó, akkor elárulom, hogy elég zavaros az életem, munka+sport mindennap szóval mostanában csak gyorsmenetekre van időm, még hétvégén is, sajnos...
#172   2007. 04. 20. péntek 16:17
eztishasznaljavalaki eztishasznaljavalaki
az én barátn?m nem spriccel, viszont anélkül is jókat élvez

... 55 56 57 58 59 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!