Nem hát.Én elhiszem mert nekem sikerül,bár nem mindig.Nagyon fel kell hogy izguljak meg nem árt ha iszok elötte 1 ici-pici pezsgőt .
nekem is volt egy ilyen "spriccelős"barátnőm!mikor spriccelt annyit mondott:uh most nagyon elmentem!
Akkor legalább vegyétek fel és küldd el, másképp nem biztos, hogy elhisszük.
egyes tudosok szerint kamu az egész
Sziasztok! Én is nagyon szívesen megnézék már élőben egy igazi lányspriccet, egyszerűen imádnivaló! Remélem lesz rá lehetőségem! És ahogy kedves Rosemary írta: amikor utána csak remegnek, és megmozdulni sem tudnak...! Nagyon aranyos, és izgató dolog! Sok-sok ilyen orgazmust kívánok nektek drága lányok!

amikor spricceltek lányok, akko mit spricceltek? hmmmmm?
BOYNÉ MEGNÉZNÉM HOGY SPRICELSZ
BOYNÉ BIZTOSAN SZÉPEN SPRICOLSZ,SZIVESEN MEGNÉZNÉM
Nekem se megy, pedig nagyon élvezek
Ja és hypp, melyik topicba irtál nekem?
Köszi a bókot, nagyon kedves vagy! És köszi, az biztos, hogy még rengeteget fogok sikitozni!

Ok, semmi baj...Nem haragszom...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 08:03
bocsi...de tényleg nem úgy értettem...nekem az a 10 perc sok..de szivesen bevállalnám

Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod
Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...

Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod
Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)

A mi aktusunk ritka ha csak 30 percig tart, ugyanis akkor valami külső hatás bezavar vagy túl rég voltunk együtt. A kedves feleségem akár 10 orgazmust is - de mindig egymás után többet- él meg egy együttlét alkalmával. Az igaz, hogy az általa ürített váladék a férfiak ejakulációjához hasonlóan szinte kilövell -amit Ő is érez és amit az előzőekben már írtam. Szerencsére még soha nem volt olyan mértékű mint amit a videók mutatnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 12:51

A magömléses orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.
Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.
Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!
Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)
Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.
A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
Végül fontos a következőket megszívlelni:
1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.
Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!
Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)
Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.
A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
A magömléses orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.
Kedves lányok asszonyok ne keverjétek össze a női ejakulációt az orgazmus közbeni vizeletürítéssel. a videók és fotók 99%-ban erről szólnak. A nőknél is van a férfiak dülmirigyéhez hasonló szerv amely kb olyan állagú váladékot termel mint a férfiak előváladéka. A feleségemnek egy aktus alatt több orgazmusa is szokott lenni, de a fent nevezett váladékot nem mindig tapasztaljuk. Ha viszont megjelenik akkor a fanszőrzetemen mindig észre lehet venni, olyan mintha ráragadt volna a sperma csak egy kicsit hígabb állagú.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 08:17

én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz
én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz

Ezt most nem értem, mi a gond a 10 perccel, túl kevés esetleg?
Ha erről van szó, akkor elárulom, hogy elég zavaros az életem, munka+sport mindennap szóval mostanában csak gyorsmenetekre van időm, még hétvégén is, sajnos...
Ha erről van szó, akkor elárulom, hogy elég zavaros az életem, munka+sport mindennap szóval mostanában csak gyorsmenetekre van időm, még hétvégén is, sajnos...
az én barátn?m nem spriccel, viszont anélkül is jókat élvez