Gratulálok!!!:-) Szerencsés vagy. Ne hagyd abba.:-)
Nekem tetszik. Ott nem lehet színlelni.
Én ismerek ilyen csajt ai képes rá csak most van pasija :((
Pedig szívesen felpróbálnám XD
Pedig szívesen felpróbálnám XD
Szia!
Ez így igaz nagyon-nagyon oda kell figyelni és tényleg csodálatos élmény, volt benne részem, és azt mondta a partnerem, hogy ez őrjítően elképesztő érzés volt, és csodás
(Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:39
Ez így igaz nagyon-nagyon oda kell figyelni és tényleg csodálatos élmény, volt benne részem, és azt mondta a partnerem, hogy ez őrjítően elképesztő érzés volt, és csodás
(Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehhez nem szakirodalom kell!!!:)Megfelelő partner és lelki jelenlét (nem győzöm hangsúlyozni)...iszonyú fini és ami az egészben izgalmas:szinte konrollálhatatlan...a megfelelő parnter számára iszonyú nagy ajándék:)
Nagyon szerencsésnek vallhatod magad, hogy ezt át tudod élni! Szerintem százból talán egy nőnek ha sikerül! És tényleg nagy ajándék a férfinak!
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el! (Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 27. hétfő 20:39
Nem tudom hány barátnőm volt, összesen, és egy volt köztük ilyen,de Ő rendszeresen, már vagy 15-éve de soha nem felejtem el! (Ez egy válasz Azizza üzenetére (2006. 11. 27. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Ehhez nem szakirodalom kell!!!:)Megfelelő partner és lelki jelenlét (nem győzöm hangsúlyozni)...iszonyú fini és ami az egészben izgalmas:szinte konrollálhatatlan...a megfelelő parnter számára iszonyú nagy ajándék:)
Sajnos nem nyert:)
én megtanítanálak:)persze csak akkor hogyha nőből vagy
Nagyon tudnám díjazni ha valaki megtanítana hogyan is kell a nőnél elérni a spriccet. Szerintem ez a dolog csak egyes emberek külön adománya a természettől. Valószínű, hogy nem is a legtökéletesebb orgazmust jelképezi. De azért szeretném megtapasztalni és a látványát átélni. Ha valaki tud ehhez valami szakirodalmat, válaszoljon!
Nagyon izgat a dolog, és szép látvány. Nyam-nyam
Nekem nagyon bejön a dolog, rendkívül izgató, ha egy férfi ilyen orgazmust tud kicsalogatni a másikból!!!
Valahol elkell kezdeni....amúgy 15 hónap és 18 leszek. minek várnék addig?itt mindenki úgy beszél mintha még nem lett volna 16 éves...a barátnőm azt mondta hogy nem is hallott erről a dologról és még neki se volt.Lehet hogy azért mert ő is csak 16 na mind1 attól még elhiszem hogy van,de kössz én inkább maradok a hagyományos szexnél.És mi a gyíkomért ilyen ellenséges itt mindenki?NYUGIVAN :) :)
tapasztalatot keresek itt.azért tudom hogy a puncit eszik e vagy isszák :)
16???
Akkor meg mi a szent sz@rt keresel ezen az oldalon???
Mire fel mondod, hogy gáz?? Bakker, azt sem tudod, hogy a puncit eszik-e, vagy isszák....
Fogadd el, hogy létezik, de addig nem fogod tudni előcsalogatni, amíg nem figyelsz oda rendesen a partnerre.
Kriszta pontosan fogalmazott, hozzátenni nincs mit!
Dave, gyakorolj rendesen, és arra figyelj, hogy a lánynak legyen jó, ne neked. Ha neki sikerül, akkor hidd el, úgy fogja viszonozni, hogy................................../fúbazz, ezt le sem lehet írni
/
Akkor meg mi a szent sz@rt keresel ezen az oldalon???
Mire fel mondod, hogy gáz?? Bakker, azt sem tudod, hogy a puncit eszik-e, vagy isszák....
Fogadd el, hogy létezik, de addig nem fogod tudni előcsalogatni, amíg nem figyelsz oda rendesen a partnerre.
Kriszta pontosan fogalmazott, hozzátenni nincs mit!
Dave, gyakorolj rendesen, és arra figyelj, hogy a lánynak legyen jó, ne neked. Ha neki sikerül, akkor hidd el, úgy fogja viszonozni, hogy................................../fúbazz, ezt le sem lehet írni
/
KRISZTA 16 ÉVESSEN HONNAN LEGYEN TAPASZTALATOM?
Ne általánosits !!!!
én már nem tudom mit higgyek.még élőbe nem volt részem ilyenben.komolyan van ilyen, vagy csak az élvezettől bevizel a csaj? :)
ebben eggyetértek, láttam már ilyen videót és tök gáz

szanka

gabiii