Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#151   2007. 02. 08. csütörtök 08:21
Mr.Enigma Mr.Enigma
A 2-3 evőkanálnyi egy téves adat, és a többiben sincs vizelet!
Ha visszaolvasnál találnál egy két hozzászólást tőlem amiben az írottakat a forrás linkekkel támasztom alá. Köztük volt egy cikk ami egy elég feltáró orvosi/biológiai tanulmány alapján készült ahol még a távozó nedv tartalmát is vizsgálták (és nem arra voltak kíváncsiak, hoyg van e benne vizlet, hanem az esetlegesen fellelhető hormonokat is ki akarták mutatni, és ez csak egy fejezete az egész cikknek. Talán olvasd el! :)
(Ez egy válasz giorgio07 üzenetére (2007. 02. 05. hétfő 05:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 05. hétfő 05:06
Nos,a nöi ejakulacio max.ket-harom evökanalnyi folyadek a többi punci nedv,es pisi keverek!A mennyiseg mindig függ a hölgytöl,mennyire van ellazulva,ismeri-e mar ezt a sexualis örömöt stb stb.En volt nejem telt termetü volt es ötudott igy elmenni,de voltmar vekonyabb futo kalandom is,szerencsere. Nemhiszem hogy alkati kerdes lenne ez.
#150   2007. 02. 06. kedd 20:54
csupaszgyik csupaszgyik
#149   2007. 02. 05. hétfő 05:06
giorgio07 giorgio07
Nos,a nöi ejakulacio max.ket-harom evökanalnyi folyadek a többi punci nedv,es pisi keverek!A mennyiseg mindig függ a hölgytöl,mennyire van ellazulva,ismeri-e mar ezt a sexualis örömöt stb stb.En volt nejem telt termetü volt es ötudott igy elmenni,de voltmar vekonyabb futo kalandom is,szerencsere. Nemhiszem hogy alkati kerdes lenne ez.
#148   2007. 02. 04. vasárnap 15:47
X Törölt felhasználó (68111)
Sok helyrol lehet hallani,h ilôyet csak azok tudnak akik erre szulettek,de szerintem ez nem igy van!Az igyaz,h még olyan csajjal nem találkoztam aki olyat tudott volna spriccelni,mint a filmekben.Az en partnerom csak egyszeruen csurdogál,kis tocsat erezst maga ala,de ha tobbet volna foglalkozva vele,és ha mind2 fél akrna,akkor szerintem meg lehetne tanulni!! Lehet h nem igy van,ahogy ez elottem szólo is irta,h alakt kérdése is...hm..
#147   2007. 02. 01. csütörtök 15:36
fejvadász fejvadász
sajnos még csak filmen láttam, de nagyon szivesen átélném élőben is, főleg úgy, hogy én hozom ki a partneremből,
#146   2007. 01. 31. szerda 20:39
Pump333 Pump333
A szexben és egymás örömökben elhalmozásában, "csúcsrajáratásában" nincs semmi undorító!!! Ha nincs tabu, fel mersz oldódni, nincs gátlásod, bármit lehet tenni, mi mindkettőtöknek jó! Ha idősebb leszel, rájössz.... ;-D
#145   2007. 01. 31. szerda 20:31
X Törölt felhasználó (33028)
most meg fogsz lepődni (bár, én is meglepődtem, mert a páromtól tudakoltam épp most meg, h mekkora)...
25 cm-es a vibrink és nem egyszer volt már tövig. persze, nem mindig jó, de néha annyira fel vagyok izgulva, h igenis "kell"
(Ez egy válasz Mr.Enigma üzenetére (2007. 01. 08. hétfő 10:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 01. 08. hétfő 10:11
"valszeg "rossz" lányokkal találkoztál, mert igenis szeretjük tövig!!!"
Kinek mi! :)
Nem mondtam, hogy nem csak többségük nem.
De hadd kérdem már meg. Mekkora az ami jól esik tövig, ami élvezetet okoz? Mert nem hiszem, hogy egy 20cm fölötti méretes dorong olyan jó ha tövig csúszik és a méhedet a gyomrodig tolja. De mondom ízlés dolga.
#144   2007. 01. 31. szerda 20:01
potyi20 potyi20
A csajok tobbsegenél a pisílestol való félelem miatt nem tudjak áttélni azt amit mi fiúk szertenenk.A legtobb csaj annyira fél h bepisil,h egyszeruen nem meri,nem akarja elengedni,es inkabb abbahyagyatja a masik felllel!Ilyet meg nekem sem volt alkalmam attelni,csak a videókból amiket láttam,h a 1-2 csaj eleg nagyot tud spriccelni!Amugy csak tanulás,és odafigyelés kérdése az egész!
#143   2007. 01. 31. szerda 07:07
giorgio07 giorgio07
nan hogy be,ez olyan dolog mint a csajoknal az ondot nyelni,vagy igen vagy nem ,de aki ismerös a sex teren tud mit kezdjen egy ilyen kincsel,türelmesen megismetelni:-)
#142   2007. 01. 30. kedd 09:54
aki= aki=
Szerintem Ő is sajnálja minimum ezt ( lehet mással csak visszafogott szexet mer előadni ).
A napokban felhívtam a nem is íly módon, de csepegve elélvezős volt barátnőmet. Hát nagyon emlékezett még azokra a lepedőgyűrésekre amiket együtt vittünk véghez. Elpanaszolta, hogy azóta sem sikerült senkivel olyan nagyon elélveznie. De sajna most foglalt, pedig a hozzászólások alapján lenne nála mit keresnem.
#141   2007. 01. 29. hétfő 07:51
giorgio07 giorgio07
En keresem az ilyent,ha szabad a hölgy meg es tartod a kapcsit kontaknak örülnek!!
#140   2007. 01. 29. hétfő 02:59
X Törölt felhasználó (62015) VIP
régen írtak ide felhozom:)))
#139   2007. 01. 08. hétfő 15:32
aki= aki=
Koromnál fogva sok próbálkozást töltöttem el azzal, hogy a női nemet a lehető leg maximálisan eljuttasam az élvezetek csúcsára. Csepegősen élvezős, többször elélvezős típussal már találkoztam ( bírtam is nagyon a dolgot ) de ez a nagyspiccel elmenős fajta még nem jutott ( vagy ehhez már kevés voltam ). Pedig nem bánnám az ilyesmit megtapasztalni. Ezeddig csak kisvideon láttam ilyesmit, a már látott képek szerint is Cytherea néven futó hölgyemény a remegtetős változat fő képviselője! Nagyon felvillanyozna az ilyesmi, s a vélemények alapján érdemes keresni az ilyesmit!
[IMG]http://www.nsgalleries.com/hosted1/cy/gals/cytherea036/15.jpg[/IMG ]
#138   2007. 01. 08. hétfő 14:16
X Törölt felhasználó (75478)
Hát ki hogy van vele de engem a látvágy olyan tűzbe hozz hogy hihetetlen,nem hogyha egy csaj előttem spriccelne vagy tőlem kapna akkora élvezést.
#137   2007. 01. 08. hétfő 10:11
Mr.Enigma Mr.Enigma
"valszeg "rossz" lányokkal találkoztál, mert igenis szeretjük tövig!!!"
Kinek mi! :)
Nem mondtam, hogy nem csak többségük nem.
De hadd kérdem már meg. Mekkora az ami jól esik tövig, ami élvezetet okoz? Mert nem hiszem, hogy egy 20cm fölötti méretes dorong olyan jó ha tövig csúszik és a méhedet a gyomrodig tolja. De mondom ízlés dolga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 06. szombat 14:39
nem találkoztál olyan lánnyal, aki szereti tövig a vibrit???!!! az gáz... én és a barinőm imádjuk!!!! a párom tudna mesélni, h mennyire szeretem!
ezzel csak azt akartam érzékeltetni, h valszeg "rossz" lányokkal találkoztál, mert igenis szeretjük tövig!!! ;o)
#136   2007. 01. 08. hétfő 10:09
Mr.Enigma Mr.Enigma
Angyalka, van akinek bejön van akinek nem. De pl van lány akinek kialakult és már nem tud vele mit kezdeni. Ha ott a párjának nem tetszik, akkor jó ha megszokja és elfogadja. Ilyen a szervezetünk. Egyébként miért tartod undorítónak? Azt nem tartod annak ha egy fiú a puncidba élvez? Elvégre az a testedBE kerül BELE és másnak a váladéka. (Hova szépítsem a puszta tényeket). Ez ugyanaz csak női oldalról. Egy nemi váladék ami veletek ellentétben nem kerül belénk (hacsak valaki nem szájba kapja nyalás közben crazya ).
Mert ezekszerint az utódnemzés meg egyáltalán maga a szex undorító, mert mi olyan disznó, undormány lények vagyunk hoyg elspriccelünk, punciba popsiba pocira pofira, ahova épp megy. Pfujj a disznó mindenemet. mf1
#135   2007. 01. 06. szombat 14:41
Bocs, az előbbi Mr.Enigmának szólt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 01. 06. szombat 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (33028)
2007. 01. 06. szombat 14:39
nem találkoztál olyan lánnyal, aki szereti tövig a vibrit???!!! az gáz... én és a barinőm imádjuk!!!! a párom tudna mesélni, h mennyire szeretem!
ezzel csak azt akartam érzékeltetni, h valszeg "rossz" lányokkal találkoztál, mert igenis szeretjük tövig!!! ;o)
#134   2007. 01. 06. szombat 14:39
#133   2007. 01. 06. szombat 13:44
32es36par 32es36par VIP
Egyetlen egyszer volt hozzá szerencsém, meglepett a dolog, de abszolút nem éreztem undoritónak mivel ép akkor 69-es pozban voltunk én utána folytattam ugyan úgy tovább a nyalakodást mint elötte és még azt is mondhatom finom volt.
Ui: az a lány még jár hozzánk remélem meg fog ismétlődni.
#132   2007. 01. 06. szombat 11:33
fejvadász fejvadász
a párommal elhatároztuk, hogy kicsalogatjuk belőle is ezt az élvezetet, olyan valakitől szeretnék segítséget kérni akinek sikerült megtanulnia, köszike

... 57 58 59 60 61 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1311db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 18. péntek

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!