Lányok spriccelős élvezése -női magömlés
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#161   2007. 02. 18. vasárnap 10:17
X Törölt felhasználó (69371)
Na akkor most már 4 db Krisztina aki nem szőke!
#162   2007. 02. 19. hétfő 13:08
potyi20 potyi20
Az en csajomnak meg nemsikerult spriccelnie,de ha lemegy akkor csak hevesen csordogál!en ennek is orulok!!!csak kitartás,es meglesz az eredmenye...
#163   2007. 02. 19. hétfő 13:10
X Törölt felhasználó (69371)
Hova megy le a csajod? confused
(Ez egy válasz potyi20 üzenetére (2007. 02. 19. hétfő 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 02. 19. hétfő 13:08
Az en csajomnak meg nemsikerult spriccelnie,de ha lemegy akkor csak hevesen csordogál!en ennek is orulok!!!csak kitartás,es meglesz az eredmenye...
#164   2007. 02. 26. hétfő 17:55
X Törölt felhasználó (52021)
Nekem sikerült előcsalogatni a feleségemből egy spriccet. Azt mondta nagyot és hosszabban élvezett engem meg rohadtul izgatott
#165   2007. 04. 09. hétfő 20:03
Rosemary Rosemary
Nekem nem volt ilyen élvezésem, de az orgazmusaim mindig erősek, és aztán vagy 10 percig remegek még. Nem tapasztaltam még ilyet, de a nedvem az ömlik belőlem mindig...
#166   2007. 04. 09. hétfő 20:28
Marshlako Marshlako
Elnézést ha butát kérdezek. MrEnigma. Hol lehet ezt a cikket elolvasni?
#167   2007. 04. 19. csütörtök 17:13
X Törölt felhasználó (30048)
hello
az en baratnőm miért nem tud ilyet?
engem nagyon izgatna
meg is néztem 1 csomo filmet amiben nemcsak csinálják hanem elmagyarázzák hogyan kell
de meg nem sikerült
valami tipp?
csacsa
#168   2007. 04. 19. csütörtök 21:16
mona20 mona20
merges2 wow1 húúú...10 perc? ez igen...hát ezt hogy csinálod? elárulod nekem is? crazya
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 09. hétfő 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 09. hétfő 20:03
Nekem nem volt ilyen élvezésem, de az orgazmusaim mindig erősek, és aztán vagy 10 percig remegek még. Nem tapasztaltam még ilyet, de a nedvem az ömlik belőlem mindig...
#169   2007. 04. 19. csütörtök 21:30
X Törölt felhasználó (43750)
Sziasztok engem nagyon érdekelne, már tényleg jó lenne egy ilyen lánnyal összeakadni!!!
#170   2007. 04. 20. péntek 12:20
X Törölt felhasználó (30048)
hat az egyikben az volt hogy a gyűrűs és középső ujjal hogyan izgasd a g-pontját és akkor mineképpen sikerül, de sz.tem ezt a modszert sokan ismerik, viszont a csavo erre esküszött.
a másik nak is ugyanez a vége de ott aztmondtak h a lényeg 1 testmasszázs ami utan sokkal szabadabb lesz a vérkeringés és kb 12x kell végigcsinlni a masszázst heti max 2 alkalommal.
valamilyen rizs nagyságú görcsöket v csomokat kell kimaszirozni...
:P
#171   2007. 04. 20. péntek 14:57
Rosemary Rosemary
Ezt most nem értem, mi a gond a 10 perccel, túl kevés esetleg?
Ha erről van szó, akkor elárulom, hogy elég zavaros az életem, munka+sport mindennap szóval mostanában csak gyorsmenetekre van időm, még hétvégén is, sajnos...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 19. csütörtök 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 19. csütörtök 21:16
merges2 wow1 húúú...10 perc? ez igen...hát ezt hogy csinálod? elárulod nekem is? crazya
#172   2007. 04. 20. péntek 16:17
eztishasznaljavalaki eztishasznaljavalaki
az én barátn?m nem spriccel, viszont anélkül is jókat élvez
#173   2007. 04. 20. péntek 20:36
mona20 mona20
crazya neeem...szerintem elég sok idő...de az csak jó lehet eljen
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 20. péntek 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 14:57
Ezt most nem értem, mi a gond a 10 perccel, túl kevés esetleg?
Ha erről van szó, akkor elárulom, hogy elég zavaros az életem, munka+sport mindennap szóval mostanában csak gyorsmenetekre van időm, még hétvégén is, sajnos...
#174   2007. 04. 21. szombat 08:17
hukatica91 hukatica91
én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz
#175   2007. 04. 21. szombat 12:18
horvatmi horvatmi
Kedves lányok asszonyok ne keverjétek össze a női ejakulációt az orgazmus közbeni vizeletürítéssel. a videók és fotók 99%-ban erről szólnak. A nőknél is van a férfiak dülmirigyéhez hasonló szerv amely kb olyan állagú váladékot termel mint a férfiak előváladéka. A feleségemnek egy aktus alatt több orgazmusa is szokott lenni, de a fent nevezett váladékot nem mindig tapasztaljuk. Ha viszont megjelenik akkor a fanszőrzetemen mindig észre lehet venni, olyan mintha ráragadt volna a sperma csak egy kicsit hígabb állagú.
(Ez egy válasz hukatica91 üzenetére (2007. 04. 21. szombat 08:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 08:17
én sem tudok spriccelni peddig nagyot élvezek és minden csupa punilé lesz
#176   2007. 04. 21. szombat 12:51
MmePrune MmePrune VIP Admin
A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
Végül fontos a következőket megszívlelni:

1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
#177   2007. 04. 21. szombat 13:11
horvatmi horvatmi
A mi aktusunk ritka ha csak 30 percig tart, ugyanis akkor valami külső hatás bezavar vagy túl rég voltunk együtt. A kedves feleségem akár 10 orgazmust is - de mindig egymás után többet- él meg egy együttlét alkalmával. Az igaz, hogy az általa ürített váladék a férfiak ejakulációjához hasonlóan szinte kilövell -amit Ő is érez és amit az előzőekben már írtam. Szerencsére még soha nem volt olyan mértékű mint amit a videók mutatnak.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 04. 21. szombat 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2007. 04. 21. szombat 12:51
A „magömléses” orgazmus a másik két orgazmushoz képest sokkal intenzívebb, áthatóbb élményt nyújt. Az már biztos, hogy a rutinszerű, szokványos és főleg rövid ideig tartó aktussal nem lehet elérni.

Ha őszintén vágyik rá, és el is tudja fogadni a G típusú orgazmust, vágjon bele, és fedezze fel a testének ismeretlen tájait.

Először közösülés nélkül próbálkozzon, mert kézzel könnyebb a G-pontot elérni. Fontos, hogy már érezzen szexuális izgalmat, vagyis már rá legyen hangolódva a szexre, ne a G-ponttól várja el, hogy meghozza a vágyát!!!

Vonja be partnerét, hisz úgy sokkal könnyebb! Ajánlatos még az elején kimenni a WC-re, így a hólyagban nem marad vizelet.(az ingerlés hatására először vizelési ingert lehet érezni. Ne ijedjen meg, nem tud bepisilni, ha a húgyhólyagja kiürült!)

Az izgatáskor jobb, ha két ujjat vezetnek be, és a hüvely hasfal felőli oldalán keressék a G-foltot, finoman nyomkodva, miközben a másik kezünkkel kívülről nyomjuk a szeméremcsontnál a hasunkat.

A kellemes izgatást folytatni kell, ne sajnáljuk az időt, ne legyünk türelmetlenek, folytassuk, míg az orgazmus be nem következik! Az sem baj, ha nem lesz jelentős váladék, az élményt nem befolyásolja. Ha partnerrel van, fontos a megfelelő póz kiválasztása. A legmegfelelőbb, ha a nő a hasán fekszik, és a párja hátulról keresi meg, és izgatja a G-pontot. Nem lehetetlen így a többszörös orgazmust is átélni.
Végül fontos a következőket megszívlelni:

1. az orgazmuskor fellépő túlzott váladékról senki ne higgye, hogy abnormális, szégyellni való dolog, és ne tévessze össze a vizelettel!
2. ez a képesség ma még kevés nőnek adatik, így ne gondolja azt, hogy kevésbé jó szexualitású, mert ezt a G típusú orgazmust nem ismeri.
#178   2007. 04. 21. szombat 19:37
Rosemary Rosemary
Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod smile Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 20. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 20. péntek 20:36
crazya neeem...szerintem elég sok idő...de az csak jó lehet eljen
#179   2007. 04. 22. vasárnap 08:03
mona20 mona20
nyes bocsi...de tényleg nem úgy értettem...nekem az a 10 perc sok..de szivesen bevállalnám finom
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2007. 04. 21. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 21. szombat 19:37
Ok, csak hirtelen úgy éreztem, hogy kevésnek tartod smile Az igaz, hogy valóban eszméletlen, amikor élvezek, és aztán megmozdulni sem tudok...Szinte mindig olyan erős orgazmusaim vannak, hogy nem birom ki sikitozás nélkül, ami nem mindig jó...
#180   2007. 04. 22. vasárnap 11:32
Rosemary Rosemary
Ok, semmi baj...Nem haragszom... nyes wave
(Ez egy válasz mona20 üzenetére (2007. 04. 22. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 04. 22. vasárnap 08:03
nyes bocsi...de tényleg nem úgy értettem...nekem az a 10 perc sok..de szivesen bevállalnám finom

... 7 8 9 10 11 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: szanka szanka
Nyitás ideje: 2005. 11. 10. csütörtök
Üzenetek: 1313db
Utolsó üzenet: 2025. 08. 30. szombat

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!