ugy ahogy mondod!
(Ez egy válasz szentirmai üzenetére (2007. 08. 31. péntek 12:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 31. péntek 12:48

Az én csajommal rendszeresen csináljuk. Hatalmasokat élvez és spriccel. Nagyon kellemes az íze, leszoktam nyelni, amennyit csak tudok, hiszen neki is ízlik a spermám az utolsó csöppig.
Igy tökéletes a francia 69.
Igy tökéletes a francia 69.
az a te bajod
(Ez egy válasz FarkasfaROCK üzenetére (2007. 10. 04. csütörtök 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 10. 04. csütörtök 23:20

Nekem nagyon teccik az ilyen spriccelés csak sajnos élőben még nem éltem át

Nekem nagyon teccik az ilyen spriccelés csak sajnos élőben még nem éltem át

nekem nem jön be...

Értelmes hozzászólásod volt ez úgy gondolom
Akárhogyan is...lányok azt mondják az pisi...de nem az! Nem is sárga színű...
(Ez egy válasz trutty üzenetére (2007. 09. 15. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 15:56

Gyerekek...egy szónak is száz a vége,mindegy hogy hogyan ,ami kijön az pisa.
Egy kicsit vissza kéne olvasni és tájékozódni. Pont, hogy nem az!
(Ez egy válasz trutty üzenetére (2007. 09. 15. szombat 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 15:56

Ez nem csak rajtad múlik, hanem a lányon is...sőt meg merem kockáztatni hogy a lányon sokkal jobban múlik! Sztem ehhez egy naon relaxos állapotban kell lenni, vagy épp ellenkezőleg, irtóra beizgulva...nem tom :P
(Ez egy válasz DrNewci üzenetére (2007. 09. 15. szombat 10:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 15. szombat 10:57

Egy csaj felvilágosithatna hogyan érhetö el ez a legkönnyebben,nekem még sose sikerült:/
Egy csaj felvilágosithatna hogyan érhetö el ez a legkönnyebben,nekem még sose sikerült:/
A nemileg érett férfi testben az orgazmust általában magömlés kíséri. Minthogy a női test nem termel ondót, ennek folytán itt nincs ejakuláció. Ez alól mindenesetre van néhány kivétel. Egyes nőknél a parauretrális mirigyek (vagyis a húgycső körüli mirigyek) olyan fejlettek, hogy a prosztatához hasonlóan váladékot termelnek és ez az orgazmus során kispriccelődik a húgycsőből. Minthogy a női parauretrális mirigyek hasonlóak a férfi prosztatához, sok szakember női prosztatáról és női ejakulációról beszél.
Így van! A női ejakuláció léte bizonyított tény!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 09. 11. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 09. 11. kedd 10:51
Törölt felhasználó (3995)
VIP

A barátnőd biztos tudja. Pláne úgy, hogy még sosem volt ilyenben része...
70 éve még a csikló létezését is tagadták az akkori szakorvosok is! (Lásd Freud munkássága...) De erről csak úgy lehetne meggyőzni a hölgyet, ha egyszer ilyen élményben részesül.

legyen szerencsém!
A barátnőd biztos tudja. Pláne úgy, hogy még sosem volt ilyenben része...
70 éve még a csikló létezését is tagadták az akkori szakorvosok is! (Lásd Freud munkássága...) De erről csak úgy lehetne meggyőzni a hölgyet, ha egyszer ilyen élményben részesül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 08. 30. csütörtök 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 08. 30. csütörtök 13:16

Törölt felhasználó (87490)

Sziasztok! A kismalac tele van ilyen videokkal! Keressetek egyet. Direkt megkérdeztem a barátnőmet, hogy szerinte ez mi. Egyértelmü volt a válasza: mindegyik pisilés! Ami nagyon jó a csajnak, de ez nem ejakuláció. Ugyanis, nézzétek meg, a húgycsőből jön ki mindegyik!!! Ő már csak tudja!
Mellesleg igy sem rossz, sőt, én szeretem a pisi szexet is. Ez olyan kettős érzés lehet a csajoknál, mintha pisilnie kéne erősen, meg élvezni is. Biztos tuttko jó.
Igyon előtte jó okat a csajotok, és döngöljétek sokáig, legalább egy órát, ha elengedi magát, és nem szégyelli, biztosan ilyen spricc lesz a vége!
Üdv: Laciguru

Igyon előtte jó okat a csajotok, és döngöljétek sokáig, legalább egy órát, ha elengedi magát, és nem szégyelli, biztosan ilyen spricc lesz a vége!

nem tudom!nagyon kiváncsi lennék egy ilyen csodás hölgyre élöben
Hm, ha nem is spriccelek, mint ahogy a férfiak, de ha elélvezek, akkor jobban jön belőlem a kis folyadékom, és őrülten remegek, ami ellen ha akarok se tudok mit tenni! De ez csakis orálisnál fordult elő ...eddig

Sajnos még élőben nem volt benne részem,, de nagyon szívesen összejönnék egy ilyen képességekkel megáldott lánnyal. Szeretném élőben átélni Vele ezt!!
Én még nem csináltam ilyet. De egyszer tutti kipróbálom. Na majd 1x.
Az én párom is tud spriccelve élvezni. A legjobb az amikor én a háramra fekszem, ő pedig a szám fölé térdel velem szemben és úny nyalom és közben ujjazom a pinusát. Hatalmasat szokott így élvezni. Ímádom hogy a forró testnedvével megöntözi a szám és a mellkasom.
Az én csajommal rendszeresen csináljuk. Hatalmasokat élvez és spriccel. Nagyon kellemes az íze, leszoktam nyelni, amennyit csak tudok, hiszen neki is ízlik a spermám az utolsó csöppig.
Igy tökéletes a francia 69. (Ez egy válasz roarr üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 29. vasárnap 21:11
Igy tökéletes a francia 69. (Ez egy válasz roarr üzenetére (2007. 07. 29. vasárnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem egyszer sikerült a barátnőmmel. Nem semmi küzdelem volt de megérte. Kipróbálnám mással...

Sziasztok! A kismalac tele van ilyen videokkal! Keressetek egyet. Direkt megkérdeztem a barátnőmet, hogy szerinte ez mi. Egyértelmü volt a válasza: mindegyik pisilés! Ami nagyon jó a csajnak, de ez nem ejakuláció. Ugyanis, nézzétek meg, a húgycsőből jön ki mindegyik!!! Ő már csak tudja!
Mellesleg igy sem rossz, sőt, én szeretem a pisi szexet is. Ez olyan kettős érzés lehet a csajoknál, mintha pisilnie kéne erősen, meg élvezni is. Biztos tuttko jó.