Sziasztok!
Ma este "is" szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Egy izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális lennék, enyhe bi. nélkül...
Ma este "is" szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Egy izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális lennék, enyhe bi. nélkül...
Sziasztok.
Mai napon szombaton, tervez valaki menni a Dreamland be ? Parok lanyok?
Mik a tapasztalatok, velemenyek vele kapcsolatban ?
Mai napon szombaton, tervez valaki menni a Dreamland be ? Parok lanyok?
Mik a tapasztalatok, velemenyek vele kapcsolatban ?
Üdv!
Mai menetrendem 18:00-tól Hegedűs majd Glory cafe az este lezárása képpen pedig S4U!
Ha hólgy vagy pár csatlakozna kérem időben jelezze!
Hatvan,Aszód,Gödöllő vonalon szívesen fel is veszem autóval!
Mai menetrendem 18:00-tól Hegedűs majd Glory cafe az este lezárása képpen pedig S4U!
Ha hólgy vagy pár csatlakozna kérem időben jelezze!
Hatvan,Aszód,Gödöllő vonalon szívesen fel is veszem autóval!
Club látogatásra keresek párt most hétvégén Zala,Vas és Somogy megyékből.
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Holnap az s4u-ba megyek éjszakára.
Hatvan pest között ha csatlakozna Hölgy esetleg pár aki szintén jön szívesen felveszem!
Hatvan pest között ha csatlakozna Hölgy esetleg pár aki szintén jön szívesen felveszem!
Sziasztok!
Pénteken én is tervezek elmenni a SW4You-ba, szívesen találkoznék ott lánnyal vagy párral. Ha az adatlapom alapján találkoznátok ott velem, egyeztessünk
Pénteken én is tervezek elmenni a SW4You-ba, szívesen találkoznék ott lánnyal vagy párral. Ha az adatlapom alapján találkoznátok ott velem, egyeztessünk

Szarvasi Swinger klub.
-színvonal?
-tapasztalat?
Köszönjük
-színvonal?
-tapasztalat?
Köszönjük
Sziasztok
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.
Budapesten vagy Budapest vonzáskörzetében keresek párt vagy egyedálló hölgyet kellemes együtt töltött idő eltöltésére. Swingerben, többesben tapasztalt, nagyobb mérettel rendelkező potens, találkozni merő valós srác vagyok.

Üdv mindenkinek!
Péntek esti s4u látogatásra hölgy vagy pár csatlakozna hozzám?
Esetleg pest környékén egy privát buliban igényt tartanának szóló pasira?
Péntek esti s4u látogatásra hölgy vagy pár csatlakozna hozzám?
Esetleg pest környékén egy privát buliban igényt tartanának szóló pasira?
Sziasztok.
Márc.23.án szombaton házibuli jellegű privát bulit szervezünk profitmentesen.
Ide várjuk jó fej vonzó párok jelentkezését 52 éves korig.
Igényes környezetben,válogatott párokkal Zsámbék mellett!
Részletekről bátran keressetek privátban.....
Márc.23.án szombaton házibuli jellegű privát bulit szervezünk profitmentesen.
Ide várjuk jó fej vonzó párok jelentkezését 52 éves korig.
Igényes környezetben,válogatott párokkal Zsámbék mellett!
Részletekről bátran keressetek privátban.....

Sziasztok
Most szombaton pesten lesz valahol valami buli ? Inkabb privat dolog erdekelne
Most szombaton pesten lesz valahol valami buli ? Inkabb privat dolog erdekelne

Sziasztok! 30 as pár ismerkedne párokkal, akár idősebbekkel is.
Sziasztok,
Partnert/partnereket keresnék a március 29-ei Junior Party 45 swinger buliba a CP-be
Partnert/partnereket keresnék a március 29-ei Junior Party 45 swinger buliba a CP-be
Szombathely
Helló!
A règi casiinónál faszt szopnèk!Gyere hátul leszek 20 45-től!
A règi casiinónál faszt szopnèk!Gyere hátul leszek 20 45-től!
Sziasztok!
Pasi többletes swinger bulit tartunk március 28.-án csütörtökön, Budapesten.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2 párnak és 3-4 szóló pasinak
Pasi többletes swinger bulit tartunk március 28.-án csütörtökön, Budapesten.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2 párnak és 3-4 szóló pasinak
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Március 22-i kb 50 fős bulinkba sportos intelligens pasiknak van még hely.
Sziasztok
.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .