nyiregyen vagy a környéken van pár akihez csatlakozhatnék a hölgy örömére?akár már
ma este
ma este
Ha a kérdés nekünk szól, akkor a következő buli április 13-án szombaton lesz.
Ha a kérdés nekünk szól, akkor a következő buli április 13-án szombaton lesz.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 03. 11. hétfő 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ha megúntátok a levélváltogatást ami sehová nem vezetett..
Jó előre tervezhető bulira keresünk párokat.
Akár kezdőknek, akár haladóknak.
Reglapon időpont stb.
Ha megúntátok a levélváltogatást ami sehová nem vezetett..
Jó előre tervezhető bulira keresünk párokat.
Akár kezdőknek, akár haladóknak.
Reglapon időpont stb.
Sziasztok! HETERO alapon találkoznék ma este szexre éhes párral vagy hölggyel Budapesten, akár nála(d)(tok), akár nálam, akár szabadban.
33 éves, 180 cm magas, 76 kilós szőkésbarna srác vagyok.
Várom mielőbbi jelentkezéseteket!
Üdv.,
Dávid
33 éves, 180 cm magas, 76 kilós szőkésbarna srác vagyok.
Várom mielőbbi jelentkezéseteket!
Üdv.,
Dávid
Ma esti magnum buliban ismerkednék nyitott párral.
Sziasztok
Meg is osztjátok róla? (Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 14:12
Meg is osztjátok róla? (Ez egy válasz Pompadur696 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
Mindkét részről kezdő biszex pár 51 hölgy, és 45 férfi.
Ismerkedne hasonló párral.
15-i hétvégen találkoznánk az országban Budapest+150 km
Átlagosak vagyunk, hasonló amit keresünk.
A férfi dohányzik
Üdv mindenkinek
A férfi dohányzik
Üdv mindenkinek
Igen, van.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 03. 10. vasárnap 06:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 10. vasárnap 06:49

Sziasztok. A szarvasi swinger buliról van valakinek valami infoja, milyen a hely, mennyien szoktak lenni.... Köszönjük
Sziasztok.
A férfi dohányzik
Üdv mindenkinek
A férfi dohányzik
Üdv mindenkinek
Bisex fiú pár lány mai napra lenne? Szívesen találkoznánk! Ápolt igényes embereket keresünk
Szerda esti találkozóval tervezünk egy kis bulit Egerben. 2-en fiúk vagyunk szervezők. Hely van. Ha valaki csatlakozna kérem jelezze!
Sziasztok. A szarvasi swinger buliról van valakinek valami infoja, milyen a hely, mennyien szoktak lenni.... Köszönjük
Párokkal ismerkednénk az adatlapunk alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok!
Viszonylag új vagyok ebben a közösségben, de szívesen csatlakoznék, viszont nem igazán tudom hogy itt hogyan
működnek a dolgok. Lenne oly kedves valaki hogy útba igazít?
Jelenleg Pesten élek, viszont hétvégente megoldható az utazás is. Ettől függetlenül elsősorban Budapesten és Székesfehérváron nézelődnék.
Előre is köszönöm nektek!
Viszonylag új vagyok ebben a közösségben, de szívesen csatlakoznék, viszont nem igazán tudom hogy itt hogyan
működnek a dolgok. Lenne oly kedves valaki hogy útba igazít?
Jelenleg Pesten élek, viszont hétvégente megoldható az utazás is. Ettől függetlenül elsősorban Budapesten és Székesfehérváron nézelődnék.
Előre is köszönöm nektek!

Keresünk budapesti pasit ma esti hancúrra legyen helyed légy ápolt varjuk leveled
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket is egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket is egy ilyen felállás? Hozzuk össze...

Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Nem dohányzunk. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Boldog nőnapot minden hölgy csoporttagnak!
Sziasztok.
11.-en a Magnum-ban leszunk biszex esten.Varjuk ottani talalkozassal partner(ek) jelentkezeset az adatlapunkon feltuntetettek alapjan harmasra,cuckoldra.Elotte vasarnap privat harmasozas is lehetseges,erre kizarolag egesz estere szabad partner szoba johet,akivel delutan talalkozunk es szimpatia eseten vendegul latjuk.Reszletek a adatlapunkon,valasz csak a megfelelo jelentkezoknek.
Koszonjuk.
11.-en a Magnum-ban leszunk biszex esten.Varjuk ottani talalkozassal partner(ek) jelentkezeset az adatlapunkon feltuntetettek alapjan harmasra,cuckoldra.Elotte vasarnap privat harmasozas is lehetseges,erre kizarolag egesz estere szabad partner szoba johet,akivel delutan talalkozunk es szimpatia eseten vendegul latjuk.Reszletek a adatlapunkon,valasz csak a megfelelo jelentkezoknek.
Koszonjuk.

Sziasztok!
Március 9.-én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.
Március 9.-én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.