Drusza!
Nem tudhatod, hogy nickek mögött ki számít fekwte öves swingeresnek!
Azok nem kérnek segítséget.
Én jókat szoktam mosolyogni a reakciókon, bár tudom hogy téged a segítő szándék vezérel.
Este ütközünk a nem törzshelyemen? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 13:22
Nem tudhatod, hogy nickek mögött ki számít fekwte öves swingeresnek!

Azok nem kérnek segítséget.

Én jókat szoktam mosolyogni a reakciókon, bár tudom hogy téged a segítő szándék vezérel.
Este ütközünk a nem törzshelyemen? (Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 23. szombat 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)

Bocsánat, ne vedd kioktatásnak, nem ez volt a célom, inkább csak segítségnek szántam, hogy leírtam a véleményem. Ami azért szerintem igaz is. Egy klubnak - többek között - pont az is előnye, hogy mindenféle egyeztetgeések nélkül ugyanazért vannak ott az emberek és azonnal face to face lehet 100% kamumentesen ismerkedni.
A 4 public (nem meghívásos) klubból mindegyiknek más az erőssége, másban jobb, kicsit más jellegű. Van amelyik párcserében, női lányos játékokban erősebb és nagyon limitálják a szóló pasik számát, van ahol erősebb a pasitöbbség. Ettől még bármelyik klubban bármi megtörténhet
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 07:20

Azèrt az èrdekelne,kb 2èvtizede járunk klubba,hol van 40-50pasiÈs amennyi pár keres pasit/párt/bi hölgytagu párt.Hol az arány?Lehet egy buliban bármennyi pasi/növeli lètszám,bevètel.Ès mennyi fog szexelni?
Bocsánat, ne vedd kioktatásnak, nem ez volt a célom, inkább csak segítségnek szántam, hogy leírtam a véleményem. Ami azért szerintem igaz is. Egy klubnak - többek között - pont az is előnye, hogy mindenféle egyeztetgeések nélkül ugyanazért vannak ott az emberek és azonnal face to face lehet 100% kamumentesen ismerkedni.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 23. szombat 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 08:53

Figyelj, nem kell nekem osztani, lassan túlzásba viszed, hogy neked mindig-mindenről markáns véleményed van. Nem kell nekem leírnod, hogy működik az ismerkedés, itt mindenki tudja. A lejjebb leírtak szerint, clubbozás elött találkoztunk már pasival, akivel egy kávé mellett jót beszélgettünk majd folytattuk a clubban. Szóval nem kell tolni az agymenésedet és kioktatni engem.
Mai klublátogatáshoz keresünk...
(kép nélkül ne írjatok)

(kép nélkül ne írjatok)
Sziasztok.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék.
Ápolt , 28 éves úrként keresek párt vagy akár bulit Pest megyében vagy Komárom megyében. Érettebb pároknak is örülnék.
Sziasztok!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
Budapesten csatlakoznék párokhoz, illetve egyedül aló hölgyekhez! 29-éves vagyok! Tetovált piercinges , 180 cm magas, 70kg!
sziasztok szilveszterre keresnénk párt bulira és négyesre irjatok ha magatokra ismertetek
Igen.Sokszor utaztunk 200km/vissza.Volt többször ,csak egymással szexeltünk.De lehet nem a is a szex miatt,inkább a swinger èlmèny volt fö szempont.Klubba sem csak szexelni járnak.Van pár akik mindig ott voltak,mikor mi,csak szombat.Soha nem mentek senkivel szobára.21,00--01-02ig voltak.Szorakoztak,elmentek.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 23. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 08:57

Tegnap este a Dl-ben rengeteg pasi volt. Más kérdés, hogy nagy része biztos nem szexelt, mint ahogy valószínűleg a megjelent párok mindegyike sem szexelt. Itt már a szimpátia alapján dönt mindenki. Mi is jöttünk már el szex nélkül, de sok jó este is volt már. Előre soha nem lehet tudni kivel fogsz találkozni.
Tegnap este a Dl-ben rengeteg pasi volt. Más kérdés, hogy nagy része biztos nem szexelt, mint ahogy valószínűleg a megjelent párok mindegyike sem szexelt. Itt már a szimpátia alapján dönt mindenki. Mi is jöttünk már el szex nélkül, de sok jó este is volt már. Előre soha nem lehet tudni kivel fogsz találkozni.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2023. 12. 23. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 23. szombat 07:20

Azèrt az èrdekelne,kb 2èvtizede járunk klubba,hol van 40-50pasiÈs amennyi pár keres pasit/párt/bi hölgytagu párt.Hol az arány?Lehet egy buliban bármennyi pasi/növeli lètszám,bevètel.Ès mennyi fog szexelni?
Figyelj, nem kell nekem osztani, lassan túlzásba viszed, hogy neked mindig-mindenről markáns véleményed van. Nem kell nekem leírnod, hogy működik az ismerkedés, itt mindenki tudja. A lejjebb leírtak szerint, clubbozás elött találkoztunk már pasival, akivel egy kávé mellett jót beszélgettünk majd folytattuk a clubban. Szóval nem kell tolni az agymenésedet és kioktatni engem.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 22. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 22:44

A gondolatsort folytatva, tegyük fel a legjobbakat, megérkezik az illető (ami azért lássuk be a rengeteg kamus nethuszár mellett egyáltalán nem biztos), s tegyük fel még szimpatikus is (tényleg az van a képen, nem fényezte túl előre magát a neten - mert biz' ez is sűrűn megesik).
S hogyan tovább? Bementek a klubba, ahova eleve indultatok, s bent ugyanúgy meg tudtátok volna ejteni a találkozást. Semmit sem kockáztatva ha nem érkezik meg, nem szimpi - mert bent azonnal tudtok "konyhakészen" választani az ott lévő pasik közül.
S hogyan tovább? Bementek a klubba, ahova eleve indultatok, s bent ugyanúgy meg tudtátok volna ejteni a találkozást. Semmit sem kockáztatva ha nem érkezik meg, nem szimpi - mert bent azonnal tudtok "konyhakészen" választani az ott lévő pasik közül.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 22. péntek 22:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 22:41

Hát szerintem az sem sokkal praktikusabb. Ültök egy kávézóban várva 2-3 pasit akit ugyanúgy nem ismertek, vagy odaérnek időben, vagy nem, vagy szimpatikusak, vagy nem (ezt pár perc személyes beszélgetés után már lehet érezni). Miközben onnan x perc távolságra a klubban, ugyanúgy van étel-ital, s bent van 100% kamumentesen 40-50 pasi, akikkel mindenféle egyeztetgetés nélkül azonnal lehetne személyesen ismerkedni, társalogni.
Sziasztok!,Ma este swinger házibuli valahol? Szívesen csatlakoznánk!
Sziasztok! Nekifutok még egyszer, hátha akad itt mégis olyan szóló, vagy szingli Lány/Nő/Hölgy, aki szívesen töltené a Szilvesztert egy nagyobb létszámú (bár lassan betelnek a helyek), privát swinger buliban és még nem döntött, nem kötelezte el magát máshol!
A buli Bács-Kiskun/Tolna/Baranya megyék határán lesz, én pedig Miskolc irányából érkezem, tehát szinte mindegy merre élsz az országban. Az adatlapomon megadott kereteken belül keresgélek és csak valós (puncis), komoly jelentkezőt várok!
Az ismerkedéshez telefonszámra szükség lesz! Privátban légyszi!

Debrecen s környéke? Párok?
A gondolatsort folytatva, tegyük fel a legjobbakat, megérkezik az illető (ami azért lássuk be a rengeteg kamus nethuszár mellett egyáltalán nem biztos), s tegyük fel még szimpatikus is (tényleg az van a képen, nem fényezte túl előre magát a neten - mert biz' ez is sűrűn megesik).
Hát szerintem az sem sokkal praktikusabb. Ültök egy kávézóban várva 2-3 pasit akit ugyanúgy nem ismertek, vagy odaérnek időben, vagy nem, vagy szimpatikusak, vagy nem (ezt pár perc személyes beszélgetés után már lehet érezni). Miközben onnan x perc távolságra a klubban, ugyanúgy van étel-ital, s bent van 100% kamumentesen 40-50 pasi, akikkel mindenféle egyeztetgetés nélkül azonnal lehetne személyesen ismerkedni, társalogni.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 22. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 15:14

Köszi, de félre érted. A club elött nem azt jelenti, hogy a club elött az utcán, hanem mondjuk egy kávézóban.
Sziasztok. Holnap szerintetek lesz valami a tiktakban? Vagy felesleges így karácsony előtt megpróbálni? Látom, hogy van esemény, de hogy ilyenkor szoktak e menni. Bocsi az előbbi sok üzenetért, de a telefon többször küldte be ugyanazt...
Nyíregyházán kedves érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Köszi, de félre érted. A club elött nem azt jelenti, hogy a club elött az utcán, hanem mondjuk egy kávézóban.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:28

Felesleges a klub előtt találkozni amikor az igazi élet bent zajlik
Úgyis csak az számít aki bent van, kár ezért kint várni a hidegben, hogy xy megjelenik-e vagy sem.

Felesleges a klub előtt találkozni amikor az igazi élet bent zajlik
Úgyis csak az számít aki bent van, kár ezért kint várni a hidegben, hogy xy megjelenik-e vagy sem.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 19:45

Holnap este a Dreamland-ben szívesen veszem egy-két pasi közeledését. Akár a club elött is talizhatunk.