Hát szerintem az sem sokkal praktikusabb. Ültök egy kávézóban várva 2-3 pasit akit ugyanúgy nem ismertek, vagy odaérnek időben, vagy nem, vagy szimpatikusak, vagy nem (ezt pár perc személyes beszélgetés után már lehet érezni). Miközben onnan x perc távolságra a klubban, ugyanúgy van étel-ital, s bent van 100% kamumentesen 40-50 pasi, akikkel mindenféle egyeztetgetés nélkül azonnal lehetne személyesen ismerkedni, társalogni.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 22. péntek 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 15:14

Köszi, de félre érted. A club elött nem azt jelenti, hogy a club elött az utcán, hanem mondjuk egy kávézóban.
Sziasztok. Holnap szerintetek lesz valami a tiktakban? Vagy felesleges így karácsony előtt megpróbálni? Látom, hogy van esemény, de hogy ilyenkor szoktak e menni. Bocsi az előbbi sok üzenetért, de a telefon többször küldte be ugyanazt...
Nyíregyházán kedves érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Köszi, de félre érted. A club elött nem azt jelenti, hogy a club elött az utcán, hanem mondjuk egy kávézóban.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 12. 22. péntek 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 22. péntek 13:28

Felesleges a klub előtt találkozni amikor az igazi élet bent zajlik
Úgyis csak az számít aki bent van, kár ezért kint várni a hidegben, hogy xy megjelenik-e vagy sem.

Felesleges a klub előtt találkozni amikor az igazi élet bent zajlik
Úgyis csak az számít aki bent van, kár ezért kint várni a hidegben, hogy xy megjelenik-e vagy sem.
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 12. 21. csütörtök 19:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 21. csütörtök 19:45

Holnap este a Dreamland-ben szívesen veszem egy-két pasi közeledését. Akár a club elött is talizhatunk.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral v lánnyal aki izgalmasnak találja +2pasi bevonását.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletetekre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk olyan párral v lánnyal aki izgalmasnak találja +2pasi bevonását.
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 42 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. Nem kell durva dolgokra gondolni, de az egyik sráccal lehet a puncid nyalatni, miközben a másik farka benne van, csak simogatná a lábaid, vagy csak csókolna mindenfelé, míg a másik srác szereti finoman a hajad húzni, fenékpaskolást, keményebb orális szex... a képezeletetekre bízzuk miket lehet még egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Holnap este a Dreamland-ben szívesen veszem egy-két pasi közeledését. Akár a club elött is talizhatunk.
Zala, Vas és Somogy megyékből valaki nem szervez bulit szilveszterre ?
Sziasztok.
Ma megy valaki Tiktak?
Ma megy valaki Tiktak?
Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Sziasztok! Volt innen valaki vagy valakik szombaton a Tik Tak-ba? White Party volt és csak mi voltunk a párommal feketében

Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
A hétfők erősek szoktak lenni a foryouban. Menj le és találd fel magad, jó szórakozást
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2023. 12. 18. hétfő 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 18. hétfő 14:56

Ma sw for you? Még nem voltam, de mennék ha lenne lent fiatapabb szexi pár vagy nő.
Ma sw for you? Még nem voltam, de mennék ha lenne lent fiatapabb szexi pár vagy nő.
Sziasztok,
A szigetszentmiklósi swinger klub szerdai napközbeni programjára érdemes elmenni?
A szigetszentmiklósi swinger klub szerdai napközbeni programjára érdemes elmenni?
Sziasztok! Van aki jön ma swinger4you-ba a szaunaestre?
Sziasztok Akár hosszabb távra pasit keresünk harmadiknak adatlapunk szerint Megkereséseket pm ben Pusz
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Swinger bulikban is szívesen részt veszünk
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Sziasztok! Január 4-6 között Budapesten leszünk. A Dreamland-be szeretnènk ellátogatni. Intelligens, igènyes, helyes fiút keresnènk, aki szokott járni ès szívesen csatlakozna hozzánk, főkènt a 30-45 korosztályból. Privát üzenetet várunk, további ismerkedèshez Viber szüksèges lesz! Üdv!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Nem szeretem a hosszú email, levelezéseket.
Szeretem a konkrét, korrekt dolgokat....Viber....
Akit viszont nem keresek:
- Bisex és meleg egyedülálló pasi.
-Párnak adja ki magát, közben bisex meleg pasi.