Holnap CP-be nappali buliba jön valaki?
Sziasztok
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Péntek vagy Szombat (10.20-21) estére keresek Bp-i párt, hölgyet ,csajszit,
Sziasztok
Szívesen ismerkednènk Párral max 40 èves kor ig . Női bi párcserès játékok èrdekelnek .
Szombaton este ráérünk . Budapest és környéke.
Szívesen ismerkednènk Párral max 40 èves kor ig . Női bi párcserès játékok èrdekelnek .
Szombaton este ráérünk . Budapest és környéke.
Sziasztok
Novemberben szeretnénk szervezni egy kisebb bulit, PÁROKNAK. Szeretnénk felmérni, hogy mennyire lenne rá igény.
Csak párok jelentkezését várjuk 30-50 éves korosztályból, fontos, hogy videóhívás szükséges lesz!
Várunk Titeket.
Novemberben szeretnénk szervezni egy kisebb bulit, PÁROKNAK. Szeretnénk felmérni, hogy mennyire lenne rá igény.
Csak párok jelentkezését várjuk 30-50 éves korosztályból, fontos, hogy videóhívás szükséges lesz!
Várunk Titeket.

Sziasztok.Szivesen csatlakoznánk kissebb csoporthoz Kazincbarcika es Ózd vonzásköréböl.Többesben mar van tapasztalatunk.
Párokkal egymás előtti szexre,pasikkal az adatlapunk alapján ismerkednénk.
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........
Tényleg csak olyan írjon már légyszi aki megfelel a keresésünknek,és komolyan is gondolja!!!!!
KAMUS emberekkel Dunát lehetne már rekeszteni már unalmas........

Hetero párral ismerkednénk Dél-Dunántúlon
Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék ma swinger buliba. Tatabánya és környéke.
Szívesen csatlakoznék ma swinger buliba. Tatabánya és környéke.
Ma a Dl ben többesre keresünk srácokat
Ma este csatlakoznék párokhoz, vagy bármilyen partyba.
Szívesen kipróbálnám magam swinger buliban.
Swinger bulit keresek vagy házaspárt, házaspárokat.
Swinger bulit keresek vagy házaspárt, házaspárokat.
Október 20 án Halloween bulit tartunk, csinos párok csajok pasik jelentkezését várjuk.

Sziasztok LAST MINUTE!!!! MA délután megyünk az Adriára 3 hölgy és én vasárnap délután pedig vissza valakinek van kedve még csatlakozni?
Sziasztok szombaton este szívesen mennénk swingers kluba Budapest ès környékén párok valaki ?
Sziasztok hétvégére keresünk párommal hellyel rendelkező párt, lányt de swinger buliba is elmennénk! Szóló ff nem érdekel! Ha van helyetek az előny! A hölgy tag fiatal vékony csajszi tabuk nélkül is akár! Baranya megye és környéke
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...