Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben
Diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok, kemeny, kitartó és vastag farokkal lennék rendszeres házibarát. Helyem is van, képeim az adatlapomon is. természetesen magányos hölgyekkel is ismerkednék, kizárólag rendszeres szexkapcsolatra. Keressetek bizalommal
Sziasztok! After party indul nálunk!
Lányok - párok!?
Lányok - párok!?
Ez szigorúan korhatáros?
Sziasztok.Érdeklődnék,hogy van valakinek tapasztalata a gyulai Corvin hotelről?
Sziasztok!
Somogyban, Baranyában tudna valaki ajánlani swinger, vagy egyéb szex bulit? Hetero pasi vagyok...
Somogyban, Baranyában tudna valaki ajánlani swinger, vagy egyéb szex bulit? Hetero pasi vagyok...
DL pénteki napjai milyenek mostanában?
Rég nem voltam.
Rég nem voltam.
Sziasztok.
Házibuliba csatlakoznék Komárom Esztergom vármegyében. Adatlapom vannak a paraméterek. Kedvelem 40 és korosztályt, csakis hölgyek örömére.
Házibuliba csatlakoznék Komárom Esztergom vármegyében. Adatlapom vannak a paraméterek. Kedvelem 40 és korosztályt, csakis hölgyek örömére.
Sziaaztok! Holnap valaki TikTak? Egyedülálló, sportos pasiként mennék. Átlaggal nagyobb intimmel.
Ma este Dl?
Adatlapunk alapján ismerkednénk Párokkal és Pasikkal.
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
De olvassátok el tényleg a fölös körök miatt.
Ha megvan amit keresünk várjuk a privát üziket.......
Sziasztok. Szombat estére "09.30" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük. Üdv Laci
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
Szombaton megy fiatal pár DL be ?
Szombaton megy fiatal pár DL be ?
Sziasztok keresek hétvégére Baranya megye környékén bulit ahova szóló srácként is mehetnék!
Sziasztok!!!
Még mindig....
Még mindig....

Október 6 án Budapesten bulit tartunk. Átlagos létszám 30-35 fő, fiatal csinos párok, lányok, pasik.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
szia írj privátba légyszives
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2023. 09. 23. szombat 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
többes szexre keresek párokat ma éjjelre helyem van veszprém megyében írj