Látogassátok meg valamelyik klubot, adott a hely, az idő, s mindenféle szervezkedés, egyeztetés nélkül azonnal 100% kamumentesen szemtől-szemben azonnal tudtok válogatni
(Ez egy válasz Angel88 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 17:58

Sziasztok, parommal, paromnak, o elvezetere keresunk 2, vagy akar tobb ferfit is 25-50 ev kozott. Parokat is keresunk de csak ha ti is szeretitek a tobb ferfis felallast. Ferfi hetero,lanyok bi elfogadott
Sziasztok, parommal, paromnak, o elvezetere keresunk 2, vagy akar tobb ferfit is 25-50 ev kozott. Parokat is keresunk de csak ha ti is szeretitek a tobb ferfis felallast. Ferfi hetero,lanyok bi elfogadott
Sziasztok!
Nem teljesen swinger, de hátha...Magnum és Sauna69 hetero(!) rendezvényeiről érdekelnének tapasztalatok, visszajelzések. Hallottam néhány kellemes storyt, miszerint párok is előfordulnak ezeken a napokon és akár nyitottak szóló pasik közeledésére is. Ezekről az alapvetően meleg klubokról viszonylag kevés infót találtam, ami segítene elkepzelni, mire is számítsak. Hogyha valaki részt vett már ilyen hetero alkalmon és írna róla pár sort (akár megerősíti, akár cáfolja a fentieket) azt megköszönném
Nem teljesen swinger, de hátha...Magnum és Sauna69 hetero(!) rendezvényeiről érdekelnének tapasztalatok, visszajelzések. Hallottam néhány kellemes storyt, miszerint párok is előfordulnak ezeken a napokon és akár nyitottak szóló pasik közeledésére is. Ezekről az alapvetően meleg klubokról viszonylag kevés infót találtam, ami segítene elkepzelni, mire is számítsak. Hogyha valaki részt vett már ilyen hetero alkalmon és írna róla pár sort (akár megerősíti, akár cáfolja a fentieket) azt megköszönném

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Itt vagyunk két pàr ,Dunakeszi
Párok?
Párok?
Mikor mész?? Mi is megyünk 1 hétre...
(Ez egy válasz Norbi36 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 13:48

Sziasztok cap d Agde swingerpartra, keresek utitarsakat. Egy hétre mennék autóval ,3 hely még van..
Indulás közös megbeszélés , egyeztetés. alapján …
Ha érdekel írj privatban .
Köszönöm
Mindenkinek szép és eseménydús nyarat kívánok
Köszönöm
Eljössz és neked is lesz!!
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 07. 04. péntek 11:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 11:15

Sziasztok!
Dolce Vita sw clubról van valakinek tapasztalata? Tudom, nem rég nyílt.
Dolce Vita sw clubról van valakinek tapasztalata? Tudom, nem rég nyílt.
Sziasztok ! Én és a barátom 2 en ismerkednénk ma este hölgyekel párokkal! Este 11 után glory Cafeba leszünk
Rendben!Rajtunk kívül senki,vagy csak kèsőbb aktivizálódtok?
(Ez egy válasz Skyler88 üzenetére (2025. 07. 05. szombat 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 18:30

Pl. Én. Ha esetleg akar jönni valaki még bpről, van még 2 szabad helyem.
Pl. Én. Ha esetleg akar jönni valaki még bpről, van még 2 szabad helyem.
(Ez egy válasz Fokozzuk üzenetére (2025. 07. 05. szombat 16:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 05. szombat 16:50

Sziasztok!Ki várható ma innen Paradisban?
Hozzunk össze megint egy nagy bulit!
Sziasztok!Ki várható ma innen Paradisban?
Régi vágyam , egy középkorú párocskánál harmadiknak lenni... Úgy.... Hogy a picike feleséggel 69-ezünk , miközben a párja kutya pózban dugja ! Közben nyalnám a férj tojásait...és a kicsusszanó farkát is... Aztán , ha teleélvezte a párját , akkor tisztára nyalnám a szép csupasz puncit !
Sziasztok cap d Agde swingerpartra, keresek utitarsakat. Egy hétre mennék autóval ,3 hely még van..
Köszönöm
Köszönöm
Sziasztok! Valaki ma este a 3 Majomba?

Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét srác vagyok.
Sziasztok, tiktakba valaki szombat este?

Sajnaljuk. Mi is holnap akarunk kinezni a Majomba
(Ez egy válasz karola27 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 13:54

mi jövő heti bulira megyünk, 12-én állitólag nagy party készül
De ha holnap mentek, jó szórakozást nektek!

De ha holnap mentek, jó szórakozást nektek!
mi jövő heti bulira megyünk, 12-én állitólag nagy party készül
De ha holnap mentek, jó szórakozást nektek! (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)

De ha holnap mentek, jó szórakozást nektek! (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 07. 04. péntek 08:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma este valaki lesz innen dreamlandben, aki szívesen venné szóló pasi közeledését?
Ma este valaki lesz innen dreamlandben, aki szívesen venné szóló pasi közeledését?
Idős hölgy vagy pár Pécsett?