(Ez egy válasz Duplicat Ludos üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 10:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 14. hétfő 10:05

Sziasztok,még 2 párt szivesen fogadunk a tojáskereséshez!.2025.04.19.én. 18.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
A park rendezvénye:A Park 2.éves születésnapi bulija! Húsvéti tojás kereső!!
-Masszázs (szakképzett masszőrtől)
-Jakuzzi
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni swingerezésre!
Óvszert magatoknak kell hozni!!
22.00 kor indul a Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Kemencés ételek finomságok!
Az est étkezést tartalmaz!
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!
Szeretettel várunk mindenkit azokat is akik eddig nem jöttek!! Meli.Laci.
-Jakuzzi
-felöntés 3+1 , 3 féle relaxációs program ,és 1 nagyon erős forró program !!!(bőr regeneráló,és a mézest) Melinda tartja
Helyszín:
Őrbottyán.
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben! Italok,kv különlegességek,koktél bár.
Sziasztok,
Április 18 péntek estére keresnék vékony hölgyet sw club látogatásához. Privát üzenetet írj.
Április 18 péntek estére keresnék vékony hölgyet sw club látogatásához. Privát üzenetet írj.
Minden hónapban tartunk egy tematikus örületet.
Így április 19-én elszabadul a vágy, megremeg a tapsifüles… jön a legelső tematikus swinger party a Paradise For You klubban!
Szexi nyuszilányok, csibefiúk, csilingelő tojások – dresszkód: húsvéti outfitt, amit garantáltan le fognak rólad tépni. (ha nincs megfelelő nyuszis szetted, akkor segítünk, ez ne tartson vissza)
Élő show Babett-tel – forró tánc, még forróbb hangulat
DJ Wlas a pult mögött – a ritmusra fogsz mozogni… és nem csak a táncparketten
Forró játékok, vad hármasok, izzó többesek
Ne maradj le – tedd be magad ebbe a nyuszikás orgiába!
Szombat este csak egy kérdés lesz: Kinek a tojását fessed be először?
Így április 19-én elszabadul a vágy, megremeg a tapsifüles… jön a legelső tematikus swinger party a Paradise For You klubban!
Szexi nyuszilányok, csibefiúk, csilingelő tojások – dresszkód: húsvéti outfitt, amit garantáltan le fognak rólad tépni. (ha nincs megfelelő nyuszis szetted, akkor segítünk, ez ne tartson vissza)
Élő show Babett-tel – forró tánc, még forróbb hangulat
DJ Wlas a pult mögött – a ritmusra fogsz mozogni… és nem csak a táncparketten
Forró játékok, vad hármasok, izzó többesek
Ne maradj le – tedd be magad ebbe a nyuszikás orgiába!
Szombat este csak egy kérdés lesz: Kinek a tojását fessed be először?
Sziasztok!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Disco fények, zene, jó hangulat...
Belépés kizárólag hölgyeknek!!!
Bejelentkezés szükséges!
A részletekkel kapcsolatban érdeklődj privát üzenetben!
2025.04.20.-án, vasárnap 18 órától ismerkedős, beszélgetős party-t tartunk Budapesten, leszbikus és biszex témában, kizárólag hölgyeknek. Belépős buli, korlátlan italfogyasztással.
Bejelentkezés szükséges!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 53/180/85
Bulira fel!
Április 17.-én Csütörtökön várunk titeket, Black Belt pasitöbbletes swinger bulinkra. Másnap szerencsére munkaszüneti nap
Este 20:00-2:00 h között a 9. kerülete, fini szendvicsek, és erotikával fűtött hangulat vár titeket.
Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours
Április 17.-én Csütörtökön várunk titeket, Black Belt pasitöbbletes swinger bulinkra. Másnap szerencsére munkaszüneti nap

Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours
Sziasztok,még 2 párt szivesen fogadunk a tojáskereséshez!.2025.04.19.én. 18.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi
Helyszín:
Őrbottyán.
-Jakuzzi
Helyszín:
Őrbottyán.
Mi is tervezünk menni! Esetleg leirnád miért volt rossz tapasztalat?
(Ez egy válasz Baka85 üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 12:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
40-es, normális, helyes férfiként keresek érdekes kalandokat, ahol a kölcsönös élvezet és összhang is fontos. Élvezem, ha irányíthatok, és szeretnék egy izgalmas, új kapcsolatot kialakítani.
Ha felkeltettem az érdeklődésed, várom, hogy írj! (párokat vagy lányt keresek)
Sziasztok!
Bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés szükséges!
Sziasztok. Péntekre vagy szombatra szex bulit keresünk Budapest vagy környékén!
Április 25én utónyúl bulit tartunk Budapesten. Kb 40-50 fő, kezdőket is szívesen látunk.
Mi sajnos elmentünk! Kár volt!
(Ez egy válasz monssy üzenetére (2025. 04. 10. csütörtök 10:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Kaposvár környékén ismerkednék, találkoznék laza, vidám, fiatalos párral...
Jön innen valaki ma?
Sziasztok, készül ma valaki Gyöngyös, Hatvan környékéről buliba menni?
Párokat keresünk négyes szexre. Ha lenne itt valós pár szívesen ismerkednénk.
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
Kecskemét-Budapest vonalon gondolkodunk.
Privát üziket várunk
2025.04.12.én. 19.00 órai kapunyitással. Duplicatos Ludos Naturista Szórakoztató wellness Park! A szaunánkat higiéniai okok miatt ,textil mentesen kötelező használni.A szaunán kívül mindenképpen kívánatos fűrdőköpeny,törölkőző,és papucs használata!
-Jakuzzi használat
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
-Jakuzzi használat
19.00-21.00ig Közös programok!(közös játékok,masszázs,swinger.)
21.15 tól zárásig. A szobát utána korlátlanul lehet használni!
Szauna show varázslatos illatokkal ,szauna mesterektől.
Helyszín:
Őrbottyán
Alkohol hozható,de a szauna miatt nem részesítjük előnyben!Italok,különlegességek,koktél bár.
Az est étkezést tartalmaz! tartalmaz.
Előre jelentkezés mindenképpen szükséges!Szeretettel várunk! Meli.Laci
Sziasztok!
Bejelentkezés szükséges!
Bejelentkezés szükséges!
Sziasztok,
43éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Nézd meg az adatlapomat, s ha izgalmasnak találod az ott leírtakat, akkor privátban bővebben + képet tudok mutatni
43éves, normális átlagos testalkatú, magas, helyes pasiként szívesen ismerkednék, csatlakoznék párhoz vagy lányhoz.
Többesben van némi tapasztalatom, s nem az eltűnős, hanem valóban találkozni is merő pasi vagyok.
Nézd meg az adatlapomat, s ha izgalmasnak találod az ott leírtakat, akkor privátban bővebben + képet tudok mutatni