Azèrt a beszèlgetès is nagyon fontos Mi a swingernek ez a húspiac jellegèt kevèsbè èrtèkeljük,az a helyzet.Ránèzèsre nem tudom,ki lehet-e választani,hogy "na,ez jó lesz" Tőlem idegen,mègha nem is felesèget,meg fèrjet keres ott az ember.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 11:55

Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
írtunk privi.
(Ez egy válasz Mi2023 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 11:52

A kovetkezo hetvege ,jun.7-8, pentek szombat valamely napjan lenne e par, holgy, tarsasag akik szivesen buliznanak, akar italozasos ismerkedes es kolcsonos vonzero eseten elvezetes ejszaka megelese celjabol? Igenyesseg es intelligencia meglete mellett....
Mi is voltunk
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:35

A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
Te egy nagyon intelligens pasi lehetsz.
Csak a szövegértéssel van gond.
Azt a pasit keresik, aki Szegeden volt a swinger klubban. És ők szegediek. Bár gondolom az nem gond hogy te budapesti és nem voltál a klubban.
(Ez egy válasz párt keresek81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 21:19

Én rá érnék ha szeretnétek akár most rögtön is !!Írjatok ha egy találkozni is merő helyes pasit keresnétek!!!
A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:00

Mi nem jutottunk le a három majomba vegülis, régebben jártunk. Írtad hogy nem jártatok eddig, de innentől fogtok, ennyire jó a hely?
Mi nem jutottunk le a három majomba vegülis, régebben jártunk. Írtad hogy nem jártatok eddig, de innentől fogtok, ennyire jó a hely?
Megírtam priviben
Van,aki mèg ott volt innen? Tök jó lenne,ha tudnánk egymásról,mi ugyan eddig nem nagyon mentünk a Majomba,de szeretnènk majd többet,de sokkal jobb lenne,úgy buliba menni,hogy legalább látásból tudjuk,hogy kivel lehet összefutni . (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 21:10

Van,aki mèg ott volt innen? Tök jó lenne,ha tudnánk egymásról,mi ugyan eddig nem nagyon mentünk a Majomba,de szeretnènk majd többet,de sokkal jobb lenne,úgy buliba menni,hogy legalább látásból tudjuk,hogy kivel lehet összefutni . (Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok
Melyik pár voltatok? Mert voltunk egy jó páran a 3 majomban.
Melyik pár voltatok? Mert voltunk egy jó páran a 3 majomban.
Én rá érnék ha szeretnétek akár most rögtön is !!Írjatok ha egy találkozni is merő helyes pasit keresnétek!!!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 16:11

Sziasztok
Ki volt éjjel innen a 3 majomba Szatymazon? Egy srácot keresünk...
Sziasztok
Melyik pár voltatok? Mert voltunk egy jó páran a 3 majomban. (Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik pár voltatok? Mert voltunk egy jó páran a 3 majomban. (Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!Mi is voltunk
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 16:11

Sziasztok
Sziasztok
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Mi voltunk a 3 majom Swingerbe este... Te melyik pasi voltál?
(Ez egy válasz zsolt.szeged üzenetére (2024. 06. 01. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 13:39

Én ott leszek szóló pasiként. Hölgy kísérő jelentkezését szívesen fogadom!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Én ott leszek szóló pasiként. Hölgy kísérő jelentkezését szívesen fogadom!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Mi ott leszünk veletek,és sokadjára is szuper buli lesz. (Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 01. szombat 06:55
Mi ott leszünk veletek,és sokadjára is szuper buli lesz. (Ez egy válasz lipi6001 üzenetére (2024. 06. 01. szombat 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok.
MA Juni.1.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel.
Szívesen látunk még sportos vagy normál testalkattal PÁROKAT 50 éves korig.
Részletekért bátran keressetek privátban.
MA Juni.1.én privát bulit szervezünk Zsámbék mellett.Igényes környezetben,válogatott jó fej vonzó párokkal,házibuli jelleggel.

Ma este ismerkedünk párokkal a három majomba
Sziasztok.

Sziasztok .
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat 06.01 estére keresek hölgyet egy jó kalandra vagy huncutkodásra.