Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok! Milyen volt Mohácson, készülünk meglátogatni? Jót hallottunk róluk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 16. szombat 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 16. szombat 16:47
Törölt felhasználó (4657931)

Mi Mohács sw .
Sziasztok! 44 éves szeretőmmel mennénk a Tik-takba vagy Dreamlandbe október 14-én. Szívesen vennénk párok, illetve hölgyek közeledésèt… részletek privátban.
Péntekenként a DL, szombatonként a TT erősebb. A DL pasi többesekben, a TT párcserében (de mindkettőben előfordulhat bármi). Jó szórakozást
S felesleges előre egyeztetni bármit is, úgyis csak az számít aki akkor és ott van fizikailag (a vendégek többsége nem ír ki semmit semelyik netes fórumra - mert minek - ott vannak 100% kamumentesen azonnal a lehetőségek
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 13:54

S felesleges előre egyeztetni bármit is, úgyis csak az számít aki akkor és ott van fizikailag (a vendégek többsége nem ír ki semmit semelyik netes fórumra - mert minek - ott vannak 100% kamumentesen azonnal a lehetőségek

Törölt felhasználó (4697313)

Sziasztok! 44 éves szeretőmmel mennénk a Tik-takba vagy Dreamlandbe október 14-én. Szívesen vennénk párok, illetve hölgyek közeledésèt… részletek privátban.
Látom te nagyon aktív vagy itt is, és a dreamland fórumán is. Köszönöm az információt, de akkor te minek vagy itt?! Miért nem a klubban ismerkedsz?
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2023. 09. 19. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 20:05

Péntekenként a DL, szombatonként a TT erősebb. A DL pasi többesekben, a TT párcserében (de mindkettőben előfordulhat bármi). Jó szórakozást
)

Sziasztok! Csütörtökön este, a Swingerforyou -ban szívesen ismerkednénk az adatlapunkon leírt paramétereknek megfelelően, 40 év körüli párral vagy szóló pasival.
Sziasztok most szombateste parti lesz egy pár barátomnál. Keresünk még bi. Párt bi pasit nagy intimmel. Ha érdekel jelez. Győrbe van helyünk!
Sziasztok !
Ismét szervezünk egy max 8-10 fős házi bulit szeptember 22-én pénteken este Miskolcon.Elsősorban párok jelentkezését várjuk.
Ismét szervezünk egy max 8-10 fős házi bulit szeptember 22-én pénteken este Miskolcon.Elsősorban párok jelentkezését várjuk.
Leginkább ott szoktam
Az itteni fórumos hozzászólásaim segítő szándékúak, ha valakit infók érdekelnek a klubok világáról
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 19. kedd 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 19. kedd 20:34

Törölt felhasználó (4697313)

Látom te nagyon aktív vagy itt is, és a dreamland fórumán is. Köszönöm az információt, de akkor te minek vagy itt?! Miért nem a klubban ismerkedsz?

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok
Szombaton estére keresünk fiút max 26 éves kor ig.
Keresünk párt is női bi párcserés játékra. 4-5 felállás rá.
Budapesten van bèrelve motel szoba.
Szombaton estére keresünk fiút max 26 éves kor ig.
Keresünk párt is női bi párcserés játékra. 4-5 felállás rá.
Budapesten van bèrelve motel szoba.
Nem lesz egyszerű, de hetero párt keresünk. Van itt ilyen?
A fórum témájánál maradva - nézzetek szét a klubokban
Szigorúan ffi hetero alapon megy, a női bi az opcionális (azaz sűrűn előfordul HA mindkét hölgy nyitott rá, de ha valaki nem szeretné abból sincs sértődés).
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 09. 21. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 21. csütörtök 17:15

Törölt felhasználó (4656069)

Nem lesz egyszerű, de hetero párt keresünk. Van itt ilyen?
Sziasztok
Van itt olyan Max 30 èves srác aki el is mer jönni ès nem csak itt írogat!
Most szombaton estère keresünk fiút heteró alapon kizárólag a lány Budapesten!
Van itt olyan Max 30 èves srác aki el is mer jönni ès nem csak itt írogat!
Most szombaton estère keresünk fiút heteró alapon kizárólag a lány Budapesten!
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy aki szívesen eljönne velem ma este a glory caféba?
Van itt olyan hölgy aki szívesen eljönne velem ma este a glory caféba?

Sziasztok ma este
Örömmel csatlakoznék párokhoz , hölgyekhez illetve jó hangulatú buli résztvevője lennék.. 30 fölötti vagyok.. Csak hogy akik a korral akadekoskodnak ne írjanak
Örömmel csatlakoznék párokhoz , hölgyekhez illetve jó hangulatú buli résztvevője lennék.. 30 fölötti vagyok.. Csak hogy akik a korral akadekoskodnak ne írjanak
Sziasztok!
Ma este megyünk Swinger for youba.
Valaki(-k) jönnek esetleg, párok?
Ma este megyünk Swinger for youba.
Valaki(-k) jönnek esetleg, párok?
Ma este Dl-ben?
Baján hol van ilyen? Sosem hallottam még róla.... Pedig ide valósi vagyok....
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2023. 07. 31. hétfő 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 31. hétfő 20:29

Ennél azért több helyszín van.PL Olasz Bonyhád Baja sorolhatnám.
Sziasztok! Ma este Dl-be keresek magam mellé egy partnert