Ma esti, 05.17 I bulinkba van még hely. Jelenlegi lètszám 45 fő. Csinos 30as 40es korosztály.

Sziasztok.
Juni.1.én privát bulit szervezünk ismét Zsámbék mellett.Válogatott jó fej párokkal,igényes környezetben,házibuli jelleggel!Várjuk sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.
Juni.1.én privát bulit szervezünk ismét Zsámbék mellett.Válogatott jó fej párokkal,igényes környezetben,házibuli jelleggel!Várjuk sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését,akár kezdőket is!
Részletekért bátran keressetek privátban.

Sziasztok,
Május 23.-án tartjuk Budapest IX.kerben a következő, pasi többletes privát swinger bulinkat.
Az állandó vendégkör frissítése céljából keresünk párokat, szóló hölgyeket és urakat is.
Várható létszám 30-40 fő, korosztály kb 25-45 év.
Tematika nincs, szex van
Május 23.-án tartjuk Budapest IX.kerben a következő, pasi többletes privát swinger bulinkat.
Az állandó vendégkör frissítése céljából keresünk párokat, szóló hölgyeket és urakat is.
Várható létszám 30-40 fő, korosztály kb 25-45 év.
Tematika nincs, szex van
Idős kővér nőket vagy párt keresek Pécs és kőrnyékén
Sziasztok... Itt a hosszú hétvége parokat keresunk Szegedről.... Helyünk van.... Privát üzenetet
Sziasztok holnap este AqvaLand teksztilmentes szaunában lesznek párok? Mi is párban megyünk!!!!
Tipp (ha már ez a topic címe): ha Pest akkor látogassatok meg egy klubot. Egy este több párral tudtok társalogni, face to face fizikailag ismerkedni mint a netről levelezgetve öt év alatt. Nem eszik meg egyik klubban sem a kezdő párokat
(Ez egy válasz kezdopar30 üzenetére (2024. 05. 16. csütörtök 17:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 16. csütörtök 17:14

Sziasztok!
Továbbra is keresnénk párt egy kis kalandozásra kezdőként. Úgy fest a péntek az szabad lessz, és hát ki tudja?!?! Egy próbát megér. Mindenképp hasonló párt keresnénk mint mi vagyunk akivel bele lehet vágni a felfedezésbe. Korban és alkatban is jó lenne ez a hasonlóság. Képünk nincs fent az oldalon de egyéb chat alkalmazásban szívesen küldünk képet.
Remélem most sikerrel járunk. Pest megye illetve Budapest az elsődleges régió. Utazni és fogadni is tudunk.
M&J
Továbbra is keresnénk párt egy kis kalandozásra kezdőként. Úgy fest a péntek az szabad lessz, és hát ki tudja?!?! Egy próbát megér. Mindenképp hasonló párt keresnénk mint mi vagyunk akivel bele lehet vágni a felfedezésbe. Korban és alkatban is jó lenne ez a hasonlóság. Képünk nincs fent az oldalon de egyéb chat alkalmazásban szívesen küldünk képet.
Remélem most sikerrel járunk. Pest megye illetve Budapest az elsődleges régió. Utazni és fogadni is tudunk.
M&J
Sziasztok!
M&J
M&J
Sziasztok! Kár, hogy pocakos vagyok, szívesen ott lennék.
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2024. 05. 07. kedd 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 07. kedd 12:14

Pünkösdi pőre party május 17-én pénteken. Az este folyamán megválasztjuk a pünkösdi királyt, illetve királynőt, akik jogosultak lesznek 3 hölgyet, illetve 3 urat kiválasztani (természetesen a kiválasztottak beleegyezése esetén) akik kényeztetik őket jutalomként. Részvételetek esetén kérlek jelezzetek.
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
sziasztok!!,.--..,!! ma estére keresem nő partnerem újfehértó-nyiregy környékéről,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,.
Hosszú hétvégén napközben hellyel pár ,lány,esetleg pasi?
Csak komolyak és privátban légyszi
Csak komolyak és privátban légyszi
Szabaddá volt a 24-25.ei esténk, éjszakánk.
Bulit, valós párt/párokat keresünk, lehetőleg a közelünkben! priviben folytköv
Bulit, valós párt/párokat keresünk, lehetőleg a közelünkben! priviben folytköv
Sziasztok
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!
Budapesten, pest és fejér megyében szívesen találkoznék hölggyel illetve belevaló párokkal. Több éve élek Swinger életet (privátban és klubbokban). Fiatal, 28 éves, nagyobb farkú srác vagyok, amit jól is tudok használni. Amennyiben érdekesnek tűnök kérlek üzenetben keressetek meg ahol megtudjuk beszélni a részleteket. További jó keresgélést mindenkinek!

Sziasztok! 36 éves vékony testalkatú bi pasi vagyok.Párommal együtt keresünk ő 61 éves vékony pasi. Nyitott gondolkodású bi párokkal, pasikkal, hölgyekkel ismerkedünk kortól függetlenül. Helyünk van, de ésszerű határokon belül utazni is tudunk. Értelmes, korrekt partnereket üzeneteit várjuk!
Május 17 bulinkba keresünk csinos párokat, lányokat, pasikat. 30-40es korosztály.

Itt a hosszú hétvége.... Szegeden keresnénk párokat.... Helyünk van.... Privát üzenet
Úgy bizony, egy swingerben, privát partin bulizni is lehet
Ha valaki viszont nyitott, megüt egy alap szintet akkor nem csak bulizik. A nagyobb partikon lévő 80-100 (vagy több) főből találhat olyan párokat, partnereket akikkel megvan a közös kémia. Szóló nőként 100% a "sikere", párcserére - ha reálisak az elképzelések - igen jók az esélyek, szóló pasiként ha nem ódzkodik a többesektől ÉS normális akkor szintén.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 12:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 13. hétfő 12:19

Ez így igaz , viszont azt hozzá kell tenni hogy nem 100% hogy kapcsolódsz valakivel , de legalább buliztál egy jót .
Sziasztok ! Spanyolorszàgi swinger klub làtogatàshoz keresünk
partnereket!
partnereket!
újfehértó-nyiregy környékéről keresem ma estére nő partnerem ,esetleg házaspárhoz csatlakoznék a hölgy örömére,..