Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Jövő héten megyünk a TikTakba továbbra is oda várunk ffit harmadiknak! Fiatal , sportos, potens pasit!
Azok a bulizàs utáni partyk....
Egy Pest környéki hasonló párral vagy hölgyel valami hasonlót megélnék!
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ,fiatalos 50 es 182/90 magas,barna értelmiségi pasi vagyok.Szexpartnert ( ket ) keresek.Párommal igen intenzív és tartalmas szexuális életet éltünk ( 3-as,4es,párcsere, stb.)azonban a változó kor miatt mind egészségileg,mind az érdeklődés elhalványulása okán ez már nem működik.Én azonban töretlen lelkesedéssel és diszkrécióval keresem szexbarátaimat.Kmét és környéke
15-30 fő között bármi elképzelhető, korosztály 30-50 között a többség. Előre nem lehet tudni mi hogy alakul, ott kell lenni hozzá, ez csak helyben derül ki hogy aznap milyen a buli
(Ez egy válasz Zoli969696 üzenetére (2024. 07. 02. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 02. kedd 07:47

Milyen a szerda nappali buli a Club Paradiseben? Érdemes mennem 28 éves solo heterokent? Milyen általában a létszám, korosztály? Előre is köszönöm a segítséget.
Milyen a szerda nappali buli a Club Paradiseben? Érdemes mennem 28 éves solo heterokent? Milyen általában a létszám, korosztály? Előre is köszönöm a segítséget.
Mi eddig még csak terveztük a 3 majomot... Jó a buli?
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 17:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Sziasztok! Szervez valaki privát party-t ahol egy solo masszőr pasi beszállhatna!?
Egy nagyon jó és olcsó swinger nyaralás!
Családi okok miatt átadnánk a Cap D'Adge-n, a René Oltra kempingben foglalt privát szállásunkat július 12 és 19. között ( 7 éjszaka). A szállás két személyes a Miniduo apartmanban a tengerpart mellett található. az összes swinger szórakozóhely nagyon közel van ide. Az apartman még januárban lett foglalva, és emiatt nagyon olcsó. Jelenleg telt házas szinte az egész város. Érdeklődni privátban lehet.
Családi okok miatt átadnánk a Cap D'Adge-n, a René Oltra kempingben foglalt privát szállásunkat július 12 és 19. között ( 7 éjszaka). A szállás két személyes a Miniduo apartmanban a tengerpart mellett található. az összes swinger szórakozóhely nagyon közel van ide. Az apartman még januárban lett foglalva, és emiatt nagyon olcsó. Jelenleg telt házas szinte az egész város. Érdeklődni privátban lehet.
Sziasztok.Megy ma este valaki Heves megyéből a For you ba bulizni?
CP= Club Paradise
Ezen a héten CP szerda nappali bulijába megy innen pár?
Sziasztok!Jelen
)
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 06. 30. vasárnap 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecen vagy Nyíregyháza közelében van működő swinger klub?
Sziasztok
Julius 8-14 ig s.u.n. Fesztivalon ismerkednenk parokkal!
Julius 8-14 ig s.u.n. Fesztivalon ismerkednenk parokkal!
Sziasztok.
Volt innen valaki tegnap a. 3 Majomban?
Volt innen valaki tegnap a. 3 Majomban?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok ! Csak Pároknak ajánlunk egy spontán kis after partyt ma éjjel - reggel , nálunk - velünk !
Semmi sem kötelező alapon persze!!!
Semmi sem kötelező alapon persze!!!