Sziasztok! Ma este a Paradísében párokkal ismerkednénk! Ki jön ma este?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok, jön ma valak swinger 4 you-ba?
Senki nem szervez hétköznap napközben bulit? Privát bulira gobdolok elsősorban.
Sziasztok!
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 16:34
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szervez valaki ,valahol 60+ bilit tudtok ilyenről ?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Tervezzük egy ideje,hogy elmegyünk valamelyik Swinger klubba! Tudnátok mondani pár dolgot tapasztatatot? Miként és hogyan zajlanak az eseményak?
Attól függ mit kerestek, 4 nyilvános (nem meghívásos), 3 zártkörű (meghívásos) klub van Bp-n, mindegyik más kicsit, másban erősebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 00:41
Törölt felhasználó (4721412)

Sziasztok! Tervezzük egy ideje,hogy elmegyünk valamelyik Swinger klubba! Tudnátok mondani pár dolgot tapasztatatot? Miként és hogyan zajlanak az eseményak?
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
Sziasztok. Ma van valahol swinger buli?
Enesén mükszik még a svinger clubb?
Már nagyon régóta nem! Viszont egy megmaradt csoport elviekben a mai napig is szokott privát bulikat tartani arrafelé, valahol Győr és Pápa közötti vonalon.
(Ez egy válasz sumesz üzenetére (2023. 11. 14. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
December 7.-én,kezdő párt keresünk első swinger látogatásra.
Sziasztok!
Szerda esték milyenek a Dreamlandben?
Valaki, tapasztalat?
Valaki, tapasztalat?
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten a masszív hímtagot kedvelik! smile Ha szeretitek az alkar nagyságú péniszt, vagy csak kipróbálnátok valami újat, akkor az én emberetek vagyok!
Nyilvánvalóan kevesebben vannak mint péntek-szombat, de kellemes mókák tudnak kialakulni
Ha még nem voltál soha klubban akkor első belekóstolásra tökéletes (előre senki meg nem mondja kik lesznek mi fog történni, vagy sem).
(Ez egy válasz tamas2222 üzenetére (2023. 11. 15. szerda 10:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 15. szerda 10:20

Sziasztok!
Valaki, tapasztalat?
Valaki, tapasztalat?
maxi málisan nagy on neh éz lesz bizt os soksik ert