Club Paradise. Kinek mi a véleménye róla? Köszönjük
Köszi. Komoly éjszaka lett.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2022. 08. 27. szombat 23:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 23:20

Itt is köszönöm a lehetőséget a bulin történő részvételért, nagyon kellemes éjszaka volt
S szuper lett a hely is!

Szeptember 3. Buli párok részére nálunk.
Írjatok privátba nekünk
(Ez egy válasz norinakevin üzenetére (2022. 08. 28. vasárnap 01:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv! Állandó fix partnerem keresem közös élményekhez club látogatásokhoz hölgy vagy pár személyében. Budapest.
Sziasztok!Győr megyében van valahol sex party?
Itt is köszönöm a lehetőséget a bulin történő részvételért, nagyon kellemes éjszaka volt
S szuper lett a hely is!
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2022. 08. 21. vasárnap 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 21. vasárnap 12:51

Augusztus 26án hotwife buli nálunk. 7 pár, 1 lány 5 fiú eddig a létszám, 2 pár, 4 fiú részére van még hely. Privát üzenetben érdeklődj.
Akad végre Valaki Győrben akit megbaszhatnék?Közlemény csupasz kemény FASZOM EGÉSZ ÉJJEL csak téged akar.Van helyem,pia....mi
Sziasztok,
Pécsett bérelt apartmanban szoktam mini swinger bulikat szervezni 2-3 házaspárral. Amennyiben van itt olyan biszex hölgy vagy 40-es pár, akit érdekelne ilyen kisebb összejövetel az kérem privátban jelezze!
Köszönöm
Pécsett bérelt apartmanban szoktam mini swinger bulikat szervezni 2-3 házaspárral. Amennyiben van itt olyan biszex hölgy vagy 40-es pár, akit érdekelne ilyen kisebb összejövetel az kérem privátban jelezze!
Köszönöm
Ma este jön innen valaki a 3majomba?
Egy másik párral megyünk Tiszanánára bulizni! Ki jönne még?!
Telefonszámumal privátban!!
Telefonszámumal privátban!!
Glory felé nem kanyarodtok este egy Camparira?
(Ez egy válasz extremeribanc üzenetére (2022. 08. 27. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 12:15

Egy másik párral megyünk bulizni! Ki jönne még?!
Telefonszámmal privátban!!
Egy másik párral megyünk bulizni! Ki jönne még?!
Szombat estére párt keresünk.
Nyíregyen már nincs klub. Hozzád legközelebb Budapesten van swinger klub.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 27. szombat 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 10:59
Törölt felhasználó (4678173)

Sziasztok! Ha jól tudom Nyíregyházán vagy környékén van jelenleg Kelet-Magyarország egyetlen klubbja. Ezt jól tudom? Tud esetleg bárki elérhetőséget hozzá?
Vagy ha van a látókörötökben más klub ebben a régióban örülnék neki
Köszönöm szépen!

Sziasztok! Ha jól tudom Nyíregyházán vagy környékén van jelenleg Kelet-Magyarország egyetlen klubbja. Ezt jól tudom? Tud esetleg bárki elérhetőséget hozzá?
Vagy ha van a látókörötökben más klub ebben a régióban örülnék neki
Köszönöm szépen!

Kérlek olvas már adatlapot! Köszi!
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 08. 27. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
A név tévesztett meg. De igazad van.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2022. 08. 27. szombat 10:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 10:00

Az adatlap szerint egy párról van szó. Ha meg csak szóló pasi, akkor úgyis kidobja a társaság magából, amikor pasizni akar.
Az adatlap szerint egy párról van szó. Ha meg csak szóló pasi, akkor úgyis kidobja a társaság magából, amikor pasizni akar.
(Ez egy válasz Vadmálna üzenetére (2022. 08. 27. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Urakkal ne swinger klubban ismerkedjél. Köszi.
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2022. 08. 27. szombat 09:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 27. szombat 09:32

Sziasztok! Ma este a Paradisében párokkal, urakkal ismerkednénk!