Köszönjük a segítséget
(Ez egy válasz Swingertitok üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 20:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 20:16

Privát buliba, pláne ahol a minőség a fontos és nem a profit, csak ismerős által meghivással/ajánlással tudtok bejutni elsőre.....
Privát buliba, pláne ahol a minőség a fontos és nem a profit, csak ismerős által meghivással/ajánlással tudtok bejutni elsőre.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 18:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 18:11
Törölt felhasználó (4662330)

Sziasztok.Szeptember, októberben terveztük,hogy meglátogatunk egy klubbot,de olyan sok rossz véleményt láttunk,hogy inkább valami privát buliba mennénk el.Èrdeklődnènk ,hogy ti kit ajánlotok akinèl jó buli szokott lenni?Mi igazábol olyan bulit keresünk ahol vannak jókèpü pasik a hölgy tagunk örömère.Köszönjük.

sziasztok
ma este nagy tűzijátékot szeretnék rendezni, ehhez keresem párok/ nők társaságát
28 éves 180/85 kg, kék szemű srác vagyok, nagy intimmel
ma este nagy tűzijátékot szeretnék rendezni, ehhez keresem párok/ nők társaságát
28 éves 180/85 kg, kék szemű srác vagyok, nagy intimmel
Sziasztok.Szeptember, októberben terveztük,hogy meglátogatunk egy klubbot,de olyan sok rossz véleményt láttunk,hogy inkább valami privát buliba mennénk el.Èrdeklődnènk ,hogy ti kit ajánlotok akinèl jó buli szokott lenni?Mi igazábol olyan bulit keresünk ahol vannak jókèpü pasik a hölgy tagunk örömère.Köszönjük.

Budapesten a 3 kerületben saját lakásomban párt fogadnék a mai napon akik szeretik a cuckold szexet.
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.
PM
Igényes 44 éves Férfi vagyok átlagnál nagyobb intimmel.

Sziasztok
Szóló pasiként ,csatlakoznék hölgyek, párokhoz
Szóló pasiként ,csatlakoznék hölgyek, párokhoz
S akkor mire vársz?
Jelentkezz be valamelyikbe. Még szóló pasiként is 100x egyszerűbb klubban face to face ismerkedni (úgyis élőben dől el minden) mint a netről.
(Ez egy válasz GirlforFoursome üzenetére (2023. 08. 19. szombat 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 20:33

Meg sosem voltam sw clubban. Lánnyal vagy párral szívesen kipróbalnám. Egyeztessünk privátban
Meg sosem voltam sw clubban. Lánnyal vagy párral szívesen kipróbalnám. Egyeztessünk privátban
Sziasztok! Csinos pár ma TikTakban bi csajszival akikkel gabalyodhatunk?
Sziasztok, ma estére szívesen mennék swingerbe, vagy csatlakoznék párokhoz, csak igenyes, kultúrált minőségben és nem minden áron. Az se baj ha szereted a nagyobb méretet.
Írtam nektek privat üzenetet
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 08. 15. kedd 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 08:35

Nagy lövések, hatalmas durranások, kiürített tárak, színes csillagokat látó mosolygó emberek. Nálunk ez nem a tűzijáték miatt várható, hanem mert augusztus 18-án bulit tartunk. Sok szeretettel meghívunk egy nagy közös előtűzíjáték bulira. Melinda és Péter
Sziasztok.
Holnap lesznek csinos párok Paradiseba?
Holnap lesznek csinos párok Paradiseba?
Ma esti bulinkba van még hely csinos párok részére.
Sziasztok! Ma este 9 órától Budapesten, a győri úton lévő swingerforyou nevű klubban töltünk el néhány órát. Az adatlapunkon leírt paraméterek alapján szívesen ismerkednénk a helyszínen intelligens, nem dohányzó párral vagy pasival.
Pénteken Pesten lesz egy buli ami havonta kerül megrendezesre, privát, válogatott igényes emberekkel , nyitott párokat keresnek! Kaja pia zene van minden! Ha esetleg érdekel titeket várom a válaszotokat privatban
Sziasztok! Ha készül valaki innen ma este az üllői úton tartandó privát swinger buliba és szívesen ismerkedne velünk ma este, írjon ránk bátran!
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből..

Bár jó bornak nem kell a cégér, de a ti rendezvényeitek azok amiket a kisebbek közül az ember jó szívvel mer ajánlani
(Ez egy válasz Delightpar üzenetére (2023. 08. 12. szombat 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 12. szombat 21:52

Nagy lövések, hatalmas durranások, kiürített tárak, színes csillagokat látó mosolygó emberek. Nálunk ez nem a tűzijáték miatt várható, hanem mert augusztus 18-án bulit tartunk. Sok szeretettel meghívunk egy nagy közös előtűzíjáték bulira. Melinda és Péter
Sziasztok! Somogyban tudtommal nincs. Bp-n van 4 nyilvános, 2 zárkörű sw klub, ezen felül Szegeden illetve Mohácson (ha utóbbi még nem zárt be). Érdemes Bp-n tenni egy látogatást, nagyon kellemes bulik vannak
(Ez egy válasz Xatix77 üzenetére (2023. 08. 13. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)

Párommal keresünk 3.-nak srácot swinger klub látogatáshoz hétvégén. Érdeklődni privátban, szívesen küldök képet.