Sziasztok. Ma van valahol swinger buli?
Sziasztok! Volt már valaki párként vagy hölgyként a Magnumban az x-plore night napon? Ma is ilyen hétfő van, érdekelne mennyi pár vagy nő várható, jellemző-e hogy ilyenkor mennek sokan vagy inkább ugyanúgy csak pasik mint a többi napokon? Priviben írjon akinek van tapasztalata. Ma mennék. Köszi.
Sziasztok! Mi egy mindkét részről biszex iránt érdeklődő pár vagyunk. Hellyel rendelkező biszex pasikat, csajokat, keresünk mindenki örömére. A hétvégén, november 16-19 Demjénben leszünk, ott is szívesen huncutkodnánk! Egyéb időpontokban Budapesten szexelnénk hellyel rendelkező partnerekkel!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Attól függ mit kerestek, 4 nyilvános (nem meghívásos), 3 zártkörű (meghívásos) klub van Bp-n, mindegyik más kicsit, másban erősebb.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 13. hétfő 00:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 13. hétfő 00:41
Törölt felhasználó (4721412)

Sziasztok! Tervezzük egy ideje,hogy elmegyünk valamelyik Swinger klubba! Tudnátok mondani pár dolgot tapasztatatot? Miként és hogyan zajlanak az eseményak?
Sziasztok! Tervezzük egy ideje,hogy elmegyünk valamelyik Swinger klubba! Tudnátok mondani pár dolgot tapasztatatot? Miként és hogyan zajlanak az eseményak?
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok!
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 16:34
Igen szervez.
Keressetek meg. (Ez egy válasz Negyes-ben üzenetére (2023. 11. 08. szerda 16:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! Szervez valaki ,valahol 60+ bilit tudtok ilyenről ?
Senki nem szervez hétköznap napközben bulit? Privát bulira gobdolok elsősorban.
Sziasztok, jön ma valak swinger 4 you-ba?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma...
Sziasztok! Ma este a Paradísében párokkal ismerkednénk! Ki jön ma este?
Sziasztok! Ma este megyek Club Paradise-ba. Van hölgy vagy pár, aki szintén tervezi ma a CP látogatást?
Budapesti házaspár vagyunk és DL talikra, házibulikra keresünk 45 év alatti párokat.
Sziasztok november 17-en megyünk a Club paradiesebe volna olyan pár aki csatlakozna hozzánk.
Pénteken ki megy Tiktakba? Tudja valaki infót a pénteki napról?
Hello.hol szokott pesten swinger buli lenni?irkatok rám
Szia! Club Paradise-ban szokott lenni Kezdők éjszakája. Olyankor 1 órával a buli igazi kezdete előtt a kezdők már bemehetnek ruhában, van egy kis "előadás" a swingerről (szabályok, stb), meg beszélgetés, hogy oldódjon mindenki. Van körbevezetés is, hogy mit merre találni, majd a végén mindenki eldönti, hogy a látottak/hallottak alapján marad-e. Aki igen, annak már swinger dress code-ra kell vetkőznie és mehet a buli. Kezdőknek ezeken az alkalmakon valamennyi kedvezmény is van a hozzájárulásból.
(Ez egy válasz snoop üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 18:12

Nőt vagy párat keresek, kivel mehetek swingerpartira.
nincs tapasztalatom ezért keresek valakit.
részletek privátban
nincs tapasztalatom ezért keresek valakit.
részletek privátban
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Tárgytalan, másik böngészőből bejött.