Sziasztok.
Szívesen csatlakoznék párhoz házibarátnak, hölgy örömére esetleg buliba.
30 év körüli úrként. ( Nagy cicis, teltebb alkat előny).
Pest megye, BP. Utazás megoldható.
Privát üzeneteket várok. .
Szívesen csatlakoznék párhoz házibarátnak, hölgy örömére esetleg buliba.
30 év körüli úrként. ( Nagy cicis, teltebb alkat előny).
Pest megye, BP. Utazás megoldható.
Privát üzeneteket várok. .
Adatlapunk alapján ismerkednénk elsősorban párokkal.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok Péntek, vagy Szombat estére keresek Bp-i hölgyet, párt , Szívesen csatlakoznék SW házi buliba is .
Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok .
Laci
Megbízható diszkrét, találkozni is merő pasi vagyok .
Laci
Sziasztok.
Feb.10 én igényes privát party szervezünk válogatott párokkal!Szívesen látjuk vonzó jó fej párok jelentkezését,50 éves korig!
Helyszín Kecskemét,részletek privátban.....
Feb.10 én igényes privát party szervezünk válogatott párokkal!Szívesen látjuk vonzó jó fej párok jelentkezését,50 éves korig!
Helyszín Kecskemét,részletek privátban.....
Minden swingerre érvényes, neked kell kezdeményezni - normális kommunikációval, abból még sosem volt baj
Köszönsz, megszólítasz, beszélgetsz velük és kiderül mit, kit keresnek, nyitottak-e bármire.
Megjegyz.: a foryou ffi hetero hely, a zárt szobákban az történik amit az ott lévők szeretnének (kölcsönös beleegyezés esetén!), de nyitott szobákban a ffi "melegedést" jelezni fogják, hogy ezt inkább ne itt. (Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2024. 01. 09. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 05:21

Megjegyz.: a foryou ffi hetero hely, a zárt szobákban az történik amit az ott lévők szeretnének (kölcsönös beleegyezés esetén!), de nyitott szobákban a ffi "melegedést" jelezni fogják, hogy ezt inkább ne itt. (Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2024. 01. 09. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Most csütörtökön megyek, élembe először én is. Egy talán fura kérdés, ilyen helyen nekem kell kezdeményezni, vagy ha esetleg kinéz, felfigyel rám egy pár
, akkor vegyem a lapot, és próbáljak közelükbe férközni?

Izgalmas lehet!
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 01. 09. kedd 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nyugodtan kezdeményezz, ez a cél.
(Ez egy válasz Fáraóh üzenetére (2024. 01. 09. kedd 05:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 09. kedd 05:21

Most csütörtökön megyek, élembe először én is. Egy talán fura kérdés, ilyen helyen nekem kell kezdeményezni, vagy ha esetleg kinéz, felfigyel rám egy pár

(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 08. hétfő 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Celldömölk környékén mik alehetőségek?
Swinger for you sem volt gyenge csütörtökön
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 01. 07. vasárnap 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 07. vasárnap 08:47
Törölt felhasználó (4680924)

Tegnap éjjel szuper volt a DL. "régi", 2019 es vírus előtti önmagát adta, volt sok pár, kellemes hangulat. Jó volna ha ez rendszeressé válna, és más helyekre is visszatérnének az erotikával teli éjszakák.
Sziasztok hölgyet keresek klub latogatasra vagy privát buliba.... Akit érdekel írjon
Január 26 án tartjuk következő bulinkat Budapest 9. Kerületben. Várjuk csinos párok, lányok, ès pasik, igen pasik jelentkezèsèt is. Korosztály 30-40, átlagos lètszám 30-40 fő, 50 százalèkos arány. Szilveszterkor 3mal több lány volt mint pasi, kiemelten várjuk megbízható, valóban el is jövő fèrfiak jelentkezèsèt.
Tegnap éjjel szuper volt a DL. "régi", 2019 es vírus előtti önmagát adta, volt sok pár, kellemes hangulat. Jó volna ha ez rendszeressé válna, és más helyekre is visszatérnének az erotikával teli éjszakák.
Na látod legalább konzekvens vagyok
Jutalék... s kapok az összes klubtól, privát bulitól, mozitól, dogging helytől stb. - de jó is lenne
Mindazonáltal sz'tem hagyjuk a személyeskedést, nem erről szól ez a topic hanem swingerekről. Ha úgy gondolod nem rendelkezik információtartalommal számodra a közlendőm akkor simán hagyd figyelmen kívül. Más meg eldönti hasznos-e számára vagy sem. Béke, szombat van, inkább a kellemesebb dolgokra fókuszáljunk
(Ez egy válasz deltabp üzenetére (2024. 01. 06. szombat 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 06. szombat 19:48

Mindazonáltal sz'tem hagyjuk a személyeskedést, nem erről szól ez a topic hanem swingerekről. Ha úgy gondolod nem rendelkezik információtartalommal számodra a közlendőm akkor simán hagyd figyelmen kívül. Más meg eldönti hasznos-e számára vagy sem. Béke, szombat van, inkább a kellemesebb dolgokra fókuszáljunk

De te mindenhol ugyanazt nyomody nem csak ezen a forumon. Vedd mar eszre hogy senki nem kerdezett. Biztos hogy jutalekot kapsz, vagy ingyen belepot.
megyünk mi bárhova, ha érdemes
(Ez egy válasz Lilu és Laci üzenetére (2024. 01. 05. péntek 16:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 05. péntek 16:05

Sziasztok.Csak a fővárosban kerestek clubbot vagy egy kis utazás belefér?
De te mindenhol ugyanazt nyomody nem csak ezen a forumon. Vedd mar eszre hogy senki nem kerdezett. Biztos hogy jutalekot kapsz, vagy ingyen belepot.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 01. 04. csütörtök 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 04. csütörtök 23:36

Szerintem az adminok el tudják dönteni mi minősül reklámnak és mi nem. Nehéz úgy klubokról, privát szervezésű bulikról beszélni, ha nem írod ki a nevét, vagy azt hogy ki, mikor, hol szervez.
Sziasztok. Farsangi sw bulit keresünk! Aki tud ilyet kérjük szóljon.
Sziasztok.
Keresek nagy cicis hölgytagú párt. Vagy pár fős házibulit, Pest megyében, Budapesten. Hozzájárulás nem gond.
30 körüli potens pasi vagyok.
Utazni tudok. Privátban várom a megkeresés
Keresek nagy cicis hölgytagú párt. Vagy pár fős házibulit, Pest megyében, Budapesten. Hozzájárulás nem gond.
30 körüli potens pasi vagyok.
Utazni tudok. Privátban várom a megkeresés
Sziasztok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Volt már részem 3-asban illetve Cuckoldban is.
Ma este párral találkoznánk. Helyünk van de utazni is tudunk. Kérem csak az keressen minket, aki komolyan gondolja. Köszönjük