Sziasztok.
Feb.10.én privát bulit szervezünk Kecskeméten.Igényes környezetben válogatott párokkal,profitmentesen.
Ide várjuk vidám jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban.....
Feb.10.én privát bulit szervezünk Kecskeméten.Igényes környezetben válogatott párokkal,profitmentesen.
Ide várjuk vidám jó fej vonzó PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban.....

Én is úgy gondolom, hogy egy swinger klubban preferencia a szexuális élmények megélése!
Oké, hogy szimpátia alapú és semmi sem kötelező, meg egyáltalán nem garantálható a megfelelő, illetve vágyott partner megtalálása, de akkor is egy erre tematizált hely.
Még akkor is, ha egy swinger klubban is lehet enni, inni, társalogni, van zene és tánci is, de ez ebben az esetben, csak egyfajta ráhangolódás, előjáték, vagy éppen a levezetés része.
Aki kifejezetten zenei, vagy éppen a kulináris élvezetekre hajt, azoknak nem ez a legjobb opció. Ilyenkor születnek ugyanis buli után a klubok üzifakain olyan bejegyzések, hogy nem volt, vagy éppen idő előtt elfogyott a rántott sajt, vagy hogy miért DJ. Bobo szólt Tiesto, esetleg Armin van Buuren helyett!?
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 14:11

Azért az elég fura, hogy a swinger életformába nem fér bele sosem sex, ha már elmennek ilyen bulihelyekre. Megfelelő társaság, hangulat esetében pont hogy erről szól.
Mindig szívesen (?) segít az ember a téma után érdeklődőknek még akkor is, amikor a nyilvánosan és a privátban elküldött információk elolvasása után sem jutnak el egy minimál "köszi" válaszig legalább!
Miközben kiemelt IGÉNYESSÉG az adatlapos elvárás!
Bár igaz, hogy ez inkább intelligencia kérdése, de valahol mégis összekapcsolható jellemzők, tulajdonságok szerintem.........Ezek után, miért is csodálkozunk ezen az oldalon, amikor egy normálisan megfogalmazott "ismerkedős" levélre sem kapunk választ!?
(Ez egy válasz Popsika87 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Mindkettőtöknek maximálisan igazat adunk.......
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2024. 01. 16. kedd 15:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 15:56

Részemről ez nem ellenkezés volt, egyetértek veled, hogy ha swinger társaságba vágysz, te is tegyél hozzá.
Ha már nincs is gusztusa egy partnerhez sem, azért egymással kezdhetnek valamit, ami lehet másoknak ad egy impulzust. Ezzel hozzájárulva a közös élményekhez.
Ha már nincs is gusztusa egy partnerhez sem, azért egymással kezdhetnek valamit, ami lehet másoknak ad egy impulzust. Ezzel hozzájárulva a közös élményekhez.
Részemről ez nem ellenkezés volt, egyetértek veled, hogy ha swinger társaságba vágysz, te is tegyél hozzá.
Ha már nincs is gusztusa egy partnerhez sem, azért egymással kezdhetnek valamit, ami lehet másoknak ad egy impulzust. Ezzel hozzájárulva a közös élményekhez. (Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 16. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 11:43
Ha már nincs is gusztusa egy partnerhez sem, azért egymással kezdhetnek valamit, ami lehet másoknak ad egy impulzust. Ezzel hozzájárulva a közös élményekhez. (Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 16. kedd 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Valóban vannak így ott emberek, de a sw életforma nem ennyiből szól. Ha én naturista strandon fürdőruhában vagyok, akkor én naturista vagyok?

Sziasztok!
Club Paradise keddi szauna estjei milyenek szoktak lenni?
Club Paradise keddi szauna estjei milyenek szoktak lenni?
Valóban vannak így ott emberek, de a sw életforma nem ennyiből szól. Ha én naturista strandon fürdőruhában vagyok, akkor én naturista vagyok?
(Ez egy válasz nemigem üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 18:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 18:31

Van aki csak ihletért megy, majd otthon elintézi a többit kettesben. Csak gondolom hogy ez lehet.
Rendben...
(Ez egy válasz BarbiLaci üzenetére (2024. 01. 16. kedd 02:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 02:48

Ne haragudj nem ismerkedünk csak és kizárólag párral, házaspárral. Ha Neked ment az üzenet az csak Tévedésböl történt.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok jatszotarsakat keresünk párok nők személyében szombatonként Kecskemét körzetében vagyunk elérhetőek
Többit privatba megbeszéljük
Többit privatba megbeszéljük
Ne haragudj nem ismerkedünk csak és kizárólag párral, házaspárral. Ha Neked ment az üzenet az csak Tévedésböl történt.
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 05:17), amit ide kattintva olvashatsz)
A régiónkban, csak Nyíregy! Privátban ment, hogy ne legyen reklám!
(Ez egy válasz Popsika87 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Debrecen, nyiregy… erdekelne jobban
Swinger bulikat ki szervez ? Erdekelne minket

Van aki csak ihletért megy, majd otthon elintézi a többit kettesben. Csak gondolom hogy ez lehet.
(Ez egy válasz Angyal78 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 14:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 14:11

Azért az elég fura, hogy a swinger életformába nem fér bele sosem sex, ha már elmennek ilyen bulihelyekre. Megfelelő társaság, hangulat esetében pont hogy erről szól.
(Ez egy válasz páros004 üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 13:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 15. hétfő 13:09

Mit értesz,általános klub élményen?A swinger egy életforma.Nem feltétlen a szexröl szöl.Havi egyszer jutottunk,klubba.Volt pár akik mindig ott voltak.Szobára soha nem mentek,nem szexeltek.Egy ilyen eseménye,ami lehet akár házibui.lehet jelenlevök 10-20%-a szexel.Minden a szimpátia/megbeszélés alapján müködik.
Mit értesz,általános klub élményen?A swinger egy életforma.Nem feltétlen a szexröl szöl.Havi egyszer jutottunk,klubba.Volt pár akik mindig ott voltak.Szobára soha nem mentek,nem szexeltek.Egy ilyen eseménye,ami lehet akár házibui.lehet jelenlevök 10-20%-a szexel.Minden a szimpátia/megbeszélés alapján müködik.
(Ez egy válasz arisa üzenetére (2024. 01. 14. vasárnap 22:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 14. vasárnap 22:22

Megint tanultunk valamit
Szerintetek létezik olyan Swinger esemény, vagy olyan házibuli, ami ugyan ismerkedős, keveredős, erotikus, de inkább érzékibb, finomabb, gyengédebb mint egy "általános" Swinger kapcsolat, klub, bármi? Vagy az érzékiség, a gyengédség és a Swinger nem kapcsolható össze? Nekünk talán az lenne a legjobb, mert szeretjük a dolog hangulatát, szeretünk beszélgetni, ismerkedni, keveredni, de talán kicsit érzékibben, finomabban, mint az általános klubélmény bárhol, bármikor. Lehet ilyen valahol?

Szerintetek létezik olyan Swinger esemény, vagy olyan házibuli, ami ugyan ismerkedős, keveredős, erotikus, de inkább érzékibb, finomabb, gyengédebb mint egy "általános" Swinger kapcsolat, klub, bármi? Vagy az érzékiség, a gyengédség és a Swinger nem kapcsolható össze? Nekünk talán az lenne a legjobb, mert szeretjük a dolog hangulatát, szeretünk beszélgetni, ismerkedni, keveredni, de talán kicsit érzékibben, finomabban, mint az általános klubélmény bárhol, bármikor. Lehet ilyen valahol?
Sziasztok!
Jól tudjátok, zárt csoport, meghívásos alapon szervezik. (Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Jól tudjátok, zárt csoport, meghívásos alapon szervezik. (Ez egy válasz érzéki pár üzenetére (2024. 01. 15. hétfő 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Jól tudom hogy Bonyhádon szokott lenni swinger buli?
Jól tudom hogy Bonyhádon szokott lenni swinger buli?