Március 8-ára profitmentes, kisebb létszámú buliba 35-45 körüli, jóképű pasikat keresünk. Veszprém, Viber feltétel.
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
MÁRCIUS 9. LIMITLESS PARTY
PÁROKAT ÉS SZÓLÓ HÖLGYEKET TUDUNK FOGADNI!
Kivételesen , aki előre kéri pár embernek ott alvására is tudunk lehetőséget biztosítani!
Este 20:00-tól várunk sok szeretettel titeket kifulladásig, maximum 3 óráig.
A pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg, de Pesten leszünk.
Kezdőknek mindenképp ajánlott időben/korán érkezni, a könnyebb oldódás és ismerkedés miatt!
Kapuzárás 22:00 h
A helyszín alkalmas nagyobb gabalyodásokra, de aki jobban szeretne elvonulni inkább, annak is lesz rá lehetősége.
Az 550 nm-es party villában, hatalmas bulit csapunk medence és jakuzzi, remek hangulat, szexi párok és szóló hölgyek , korlátozottan szóló férfiak társaságát is fogadjuk.
PÁROKAT ÉS SZÓLÓ HÖLGYEKET TUDUNK FOGADNI!
Kivételesen , aki előre kéri pár embernek ott alvására is tudunk lehetőséget biztosítani!
Este 20:00-tól várunk sok szeretettel titeket kifulladásig, maximum 3 óráig.
A pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg, de Pesten leszünk.
Kezdőknek mindenképp ajánlott időben/korán érkezni, a könnyebb oldódás és ismerkedés miatt!
Kapuzárás 22:00 h
A helyszín alkalmas nagyobb gabalyodásokra, de aki jobban szeretne elvonulni inkább, annak is lesz rá lehetősége.
Az 550 nm-es party villában, hatalmas bulit csapunk medence és jakuzzi, remek hangulat, szexi párok és szóló hölgyek , korlátozottan szóló férfiak társaságát is fogadjuk.
Sziasztok!Szombaton swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Várjuk lányok,párok jelentkezését.Érdeklődni privátban.
Sziasztok! Megy valaki esetleg Március 15.én Tiktak-ba? Párommal először tervezünk menni és szívesen ismerkednénk hasonlókorú párral akiknek már van tapasztalata a helyel illetve szintén terveznek aznap menni.

Sziasztok! Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? 29 éve magára igényes pasi vagyok
Ez igaz, csak a mennyiség nem ugyan az mint a minőség.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 02. 28. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 19:34

Pénteken erős ffi többség van a DL-ben, találni fogtok, szinte svédasztalról tudtok válogatni, érezzétek jól magatokat

Heloka
Engem is erdekelne a dolog ha van ra lehetoseg (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is erdekelne a dolog ha van ra lehetoseg (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
privibe engem is érdekel ilyen
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia, mi rendezünk. Este írok.
(Ez egy válasz free001 üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 06:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Mindkét napon vagy még nincs eldöntve?
(Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 02. 28. szerda 11:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 28. szerda 11:48

Sziasztok!
Március 8-9 én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.
Sziasztok,mostanában nem rendez valaki házi swingert ?
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok.
Szerintetek terhesen (3.hónap) el lehet menni swingerbe?
Szerintetek terhesen (3.hónap) el lehet menni swingerbe?
Szia. szívesen mennénk 60-as pár, közelebbit esetleg feltételeket írná privátban vagy tel számot és hívunk. köszi.
l (Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 02. 25. vasárnap 09:37
l (Ez egy válasz Többes2pasival üzenetére (2024. 02. 25. vasárnap 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Szívesen ismerkednénk párokka vagy lányokkal, akiket izgatna egyszerre több férfi, akár átéltétek már, vagy még csak fantáziáltok róla smile cuckold jelleggel is...
Nem teljesen hétköznapi többes az amit keresünk... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletedre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre.
Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok!
Pénteken erős ffi többség van a DL-ben, találni fogtok, szinte svédasztalról tudtok válogatni, érezzétek jól magatokat
(Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Péntek este Dreamland-be látogatok, helyes pasikat keresek.
Jön ma Hölgy vagy Pár Glory Cafeba? Én 29 éves magára igényes Pasi vagyok
Sziasztok, az ország nyugati felében, leginkább GYMS és Vas megyében van valahol swinger lehetőség?
Sziasztok!