Sziasztok
2024.03.09.-én Nőnapi swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk smile További szép estét vagy napocskát. Puszi Kata .

Sziasztok kedves PÁROK! Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk sajnos nincs de utaznánk ésszerű távolságon belül. Ismétlem egyedülálló fiút NEM keresünk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok!
A szombati swinger bulink létszáma átlépte a 60 főt.
Várjuk még párok és szólók jelentkezését is!
Várjuk még párok és szólók jelentkezését is!
Sziasztok!
Szia, előbb írtam buli bejegyzésedre is, most látom, hogy DL be is jársz.Kifejezetten mohó, sok pasit fogyasztó partner való hozzám. Nem vagyok féltékeny típus.Összejöhetnénk...budapesti értelmiségi férfi vagyok.
üdv
xtrafuck (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
üdv
xtrafuck (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 28. szerda 19:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, korábbi bejegyzésed láttam itt. Értelmiségi, igényes , hetero férfiként érdekelne a következő összejövetel.
üdv
X (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
üdv
X (Ez egy válasz Sexi Milf üzenetére (2024. 02. 29. csütörtök 11:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello, korábbi bejegyzésed láttam itt. Értelmiségi, igényes , hetero férfiként érdekelne a következő összejövetel.
üdv
X (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 01. péntek 12:08
üdv
X (Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 03. 01. péntek 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)

MÁRCIUS 9. LIMITLESS PARTY
PÁROKAT ÉS SZÓLÓ HÖLGYEKET TUDUNK FOGADNI!
Kivételesen , aki előre kéri pár embernek ott alvására is tudunk lehetőséget biztosítani!
Este 20:00-tól várunk sok szeretettel titeket kifulladásig, maximum 3 óráig.
A pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg, de Pesten leszünk.
Kezdőknek mindenképp ajánlott időben/korán érkezni, a könnyebb oldódás és ismerkedés miatt!
Kapuzárás 22:00 h
A helyszín alkalmas nagyobb gabalyodásokra, de aki jobban szeretne elvonulni inkább, annak is lesz rá lehetősége.
Az 550 nm-es party villában, hatalmas bulit csapunk medence és jakuzzi, remek hangulat, szexi párok és szóló hölgyek , korlátozottan szóló férfiak társaságát is fogadjuk.
PÁROKAT ÉS SZÓLÓ HÖLGYEKET TUDUNK FOGADNI!
Kivételesen , aki előre kéri pár embernek ott alvására is tudunk lehetőséget biztosítani!
Este 20:00-tól várunk sok szeretettel titeket kifulladásig, maximum 3 óráig.
A pontos címet csak a résztvevőkkel osztjuk meg, de Pesten leszünk.
Kezdőknek mindenképp ajánlott időben/korán érkezni, a könnyebb oldódás és ismerkedés miatt!
Kapuzárás 22:00 h
A helyszín alkalmas nagyobb gabalyodásokra, de aki jobban szeretne elvonulni inkább, annak is lesz rá lehetősége.
Az 550 nm-es party villában, hatalmas bulit csapunk medence és jakuzzi, remek hangulat, szexi párok és szóló hölgyek , korlátozottan szóló férfiak társaságát is fogadjuk.
Tanács, tipp: látogassátok meg bármelyik klubbot, mindenféle levelezgetés, egyeztetgetés nélkül azonnal találtok 100% kamumentesen helyben +pasit. S garantáltan nem csak ígérgetnek, hiszen ott vannak "konyhakészen"
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 12:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 12:56

Sziasztok! Pénteken este szimpatikus pasi aki bulizna, kalandozna egy izgalmasat velünk? Akár swinger klub látogatásban is benne vagyunk hármasban. Csak olyan jelentkezzen aki el is mer jönni, és nem csak addig vagány ameddig itt írogatni kell, hanem meg is jelenik a találkán!!! Privátban keressetek!
Mehetünk...
(Ez egy válasz Davidkrew üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Esetleg párok szombat este itt Szeged melletti 3 Majomban? Mi tervezzük...
Esetleg párok szombat este itt Szeged melletti 3 Majomban? Mi tervezzük...
Irtam
(Ez egy válasz Barbara121 üzenetére (2024. 03. 05. kedd 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 11:03

Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Hétvégére keresünk párt párcserére ahol max a lány bi. Helyünk nincs.
Marcius 8 csak parok buliba
Lesz valaki a Tik-Tak-ban?
Mi ott leszunk
Irjatok ha ti is
Lesz valaki a Tik-Tak-ban?
Mi ott leszunk

Irjatok ha ti is

Sziasztok. Ma vagy holnap lesz valahol swinger buli?
Tudjuk, és nem is akarunk elbújni.
(Ez egy válasz bp.domperignon üzenetére (2024. 03. 05. kedd 05:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 05. kedd 05:54

Sziasztok!
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba.
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba.
Sziasztok!
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 04. hétfő 21:55
Nem kötekedésképpen, hanem segítő szándékkal szólok, hogy a Tik-tak weboldalán a Kezdőknek - GY.I.K részt olvassátok el. Ott nincs zárható szoba. (Ez egy válasz juva1977 üzenetére (2024. 03. 04. hétfő 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Március 9.-én a Tik-tak ban leszünk.
Biszex párok társaságát keressük.
A bi nem feltétel,de azért minket nagyon vonz.
sziasztok szombaton megfordulunk szeged környékén szívevsen megismerkednénk szombat este másik pár esetleges négyes is szóba jöhetne
Sziasztok!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma