Sziasztok,
Partnert/partnereket keresnék a március 29-ei Junior Party 45 swinger buliba a CP-be
Partnert/partnereket keresnék a március 29-ei Junior Party 45 swinger buliba a CP-be
Szombathely
Helló!
A règi casiinónál faszt szopnèk!Gyere hátul leszek 20 45-től!
A règi casiinónál faszt szopnèk!Gyere hátul leszek 20 45-től!
Sziasztok!
Pasi többletes swinger bulit tartunk március 28.-án csütörtökön, Budapesten.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2 párnak és 3-4 szóló pasinak
Pasi többletes swinger bulit tartunk március 28.-án csütörtökön, Budapesten.
Nagyjából 25-50 év közötti a társaság, a várható létszám kb 35-40 fő, igazi szex buli.
Van még helyünk 2 párnak és 3-4 szóló pasinak
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Március 22-i kb 50 fős bulinkba sportos intelligens pasiknak van még hely.
Sziasztok
.2024.03.23.-án swinger bulit tartok Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám befogadó társaság.Várom hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd én keresek. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .

Sziasztok
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el
Keressetek üzenetben ha esetleg lenne kedved eljönni velem
Ma este megyek a swingerforyou-ba szauna szeánszra pihenni, lazítani kicsit. Ha esetleg lenne kedved egy hölgynek csatlakozni mellém és együtt menni, keressetek meg bátran. Nem a sexen van a hangsúly hanem a pihenésen és relaxáláson, de persze ha úgy hozza az este, nem fordulok el

Zala,Vas és Somogy megyékből keresek párt club látogatásra.
Kedves Párok!
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
Szívesen nézném csendben, "észrevétlenül" amint szexeltek . Izgatna titeket egy ilyen felállás? Hozzuk össze...
sziasztok vannak itt olyan párok akik szoktak rendezni házi swinger vagy szoktak menni cluba Zala Vas Somogy Veszprém megyéből privibe vagy levélbe lehet írni
Kecskemét valaki nem tart swinger bulit
nyiregyhaza-újfehértó környékéről csatlakoznék párokhoz,akár otthon,akár swinger buliba is elmehetünk
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi fuggetlen maci, párhoz is csatlakozom. Képeim, videóm az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
március 22 pénteken clothed man naked female reload buli lesz nálunk. A februári teltházas buli után ismét ez a cél, jelenleg 19 pár, 6 lány, 3 fiú jelentkezett. Várunk korlátozott számban pár, lány, és FÉRFI jelentkezőket is. A korosztály 30as 40es, privát üzenetben várunk jelentkezőket. Helyszín Budapest 9. Kerület. Melinda és Péter
Sziasztok! Kedves közvetlen társaságot keresek!

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Sziasztok.
Márc.23.án igényes privátbulit szervezünk Zsámbék mellett.Válogatott barátságos jó fej párokkal,házibuli jelleggel!
Várjuk normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban...
Márc.23.án igényes privátbulit szervezünk Zsámbék mellett.Válogatott barátságos jó fej párokkal,házibuli jelleggel!
Várjuk normál vagy sportos testalkatú párok jelentkezését,52 éves korig!
Részletekért keressetek bátran privátban...

Holnap DL Valaki beszálló ?
Sziasztok
2024.03.16.-án swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk
További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata .