Sziasztok! Ma este a Paradísében párokkal, urakkal ismerkednénk!
Sziasztok! Ma magán partyn vagy swinger klubba párokkal találkoznék ismerkednék! Van itt aki ma megy valahova és szívesen ismerkedne?
Egséz biztos
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 04. 19. péntek 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok(Ma este Heves megyében házi buli,vagy cuckold kedvelő pár ahová csatlakozhatom?Magas izmos nagy méretű pasi vagyok.
Sziasztok.
Ma esetleg valahol házibuli , vagy swinger party, ahová lehetne csatlakozni.
30- as úr vagyok. Budapest, Pest megye, esetleg Komárom varmegyében keresek. Viberem van.
Ma esetleg valahol házibuli , vagy swinger party, ahová lehetne csatlakozni.
30- as úr vagyok. Budapest, Pest megye, esetleg Komárom varmegyében keresek. Viberem van.
Akkor láttuk egymást
(Ez egy válasz delayclose üzenetére (2024. 04. 19. péntek 16:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is voltam, tegnap először, és hatalmas élmény volt
(Ez egy válasz Party Cica üzenetére (2024. 04. 19. péntek 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 19. péntek 07:23

Mi voltunk nálatok, szuper a társaság és mindig kellemes a buli

Ennyire nincs valós pár aki holnap napközben fogadni is tudna?? Szonorú a helyzet itt is
Tudsz erről bővebben? Én környékbeli vagyok, de sosem hallottam még róla
(Ez egy válasz Swingerúr üzenetére (2024. 04. 19. péntek 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Igen, Ikrényben!
(Ez egy válasz Punnany üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 16:43

Sziasztok
Nyugat magyarországon szokott lenni valami buli, akár valami klubb, akár házi? Szombathely, Győr, Veszprém, Zalaegerszeg, és ezek vonzáskörzete érdekelne leginkább. Szivesen csatlakoznék akár szólóban, akár párommal közösen ilyen estéhez.
Nyugat magyarországon szokott lenni valami buli, akár valami klubb, akár házi? Szombathely, Győr, Veszprém, Zalaegerszeg, és ezek vonzáskörzete érdekelne leginkább. Szivesen csatlakoznék akár szólóban, akár párommal közösen ilyen estéhez.
Mi voltunk nálatok, szuper a társaság és mindig kellemes a buli
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 04. 16. kedd 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 16. kedd 16:43

Sziasztok, Április 18. azaz most Csütörtökre van még helyünk, pároknak, szóló hölgyeknek és férfiaknak egyaránt 50 éves korig.
Pasi többletes de nem gangban bulira, Budapest 9. kerületbe. 20:00-2:00 között
Rendszeresen van lehetőség eljönni, de egyéni szűrés alapján.
Üdv Merci és Peti
Üdv Merci és Peti
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok,
Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Budapesti vagyok, 25 éves átlagos-telt testalkattal. Klubban is szívesen ismerkednék, ha megismertük egymást akár fogadni is tudlak.
Szívesen ismerkednék hölgyekkel, párokkal.
Budapesti vagyok, 25 éves átlagos-telt testalkattal. Klubban is szívesen ismerkednék, ha megismertük egymást akár fogadni is tudlak.
Sziasztok.
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges.
30 - as úrként keresek érett párt Budapesten, Pest megyében.
Teltebb alkat előnyben. Viberem van. Akár pas fős kisebb buliban is szívesen részt veszek.
De házibarát feeling az elsődleges.
Sziasztok! Fogadni tudó párokat keresünk 2024.04.21-én, (vasárnap) zala, somogy, veszprém megyéből.
Sziasztok! Sportos, igényes és ápolt férfit keresnénk ma estére! Nagyobb vaskosabb méret előny!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
18-45 évig!
Mi is 100% heterok vagyunk, csak akkor irj ha Te is!
Budapest! Megbízhatóság és diszkréció adott és el is várt!
Férfitársaim, ti hogy szoktátok csinálni, illetve hogy illik? Minden hölgynél akivel együtt vagy egy swingerbuliban elélvezel? Vagy inkább tartalélolod, hogy többeknek jusson?
Sziasztok!Swinger bulit szervezek 2024.04.20.-án Nyíregyházán.Várom hölgyek,párok jelentkezését.Érdeklődni privátban lehet.Puszi Kata
Sziasztok, Április 18. azaz most Csütörtökre van még helyünk, pároknak, szóló hölgyeknek és férfiaknak egyaránt 50 éves korig.
Üdv Merci és Peti
Üdv Merci és Peti
Erre én is kíváncsi volnék! Magam is már régóta keresek swinger bulit, vagy házibulit Veszprém vármegyében. Ha rud valaki valamit, akkor írja be!
(Ez egy válasz Punnany üzenetére (2024. 04. 15. hétfő 16:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 04. 15. hétfő 16:43

Sziasztok