Párokkal ismerkednénk hétvégi szabadidőnk kellemes eltöltésére.
Ez így igaz , viszont azt hozzá kell tenni hogy nem 100% hogy kapcsolódsz valakivel , de legalább buliztál egy jót .
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 05. 12. vasárnap 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 12. vasárnap 21:02

Hát ez már csak ilyen
Ezért jobb egy klub, szervezett parti, ott mindig vannak párok, hölgyek, urak akikkel egyeztetés nélkül azonnal 100% kamumentesen lehet ismerkedni

Azért nemdőlt meg, mert hosszú ideje csak a zavarosban halásztok..
Ha kicsit komolyabban vennétek a dolgokat, már megdőlhetett volna. Azért a másik oldalon is emberek vannak, és nem csak az egyik oldal számít.
(Építő jellegűnek szántam) (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 11. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 11. szombat 19:17
Ha kicsit komolyabban vennétek a dolgokat, már megdőlhetett volna. Azért a másik oldalon is emberek vannak, és nem csak az egyik oldal számít.
(Építő jellegűnek szántam) (Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 11. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4730617)

Hát nem dőlt meg az elméletünk

Hát ez már csak ilyen
Ezért jobb egy klub, szervezett parti, ott mindig vannak párok, hölgyek, urak akikkel egyeztetés nélkül azonnal 100% kamumentesen lehet ismerkedni
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 05. 11. szombat 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 11. szombat 19:17

Törölt felhasználó (4730617)

Vőlegényemmel keresünk 5 potens férfit bukakke - gangbang partyra, Egerbe, jövőhét szombatra (05.18). Rólunk: Sz. 50 éves, domináns Férfi. O. 28, switch, ssBBW nő. Jelentkezéseteket üzenetben várjuk.

Sziasztok
fiatal pár tervez menni ma este valamelyik pesti klubba?

Az “Etyek calling” bulin (05.18.) jól méretezett, könnyen keményedő, sportos fiú ismerkedhetne velünk. Párom szexi ruhában szokott jönni, jellemzően bugyi nélkül és így táncol. Olyan srácot keresünk, aki hátulról betáncol neki a tömegben, és finoman izgatja közben….
Ha a reglapunk alapján magadra ismersz, és helyt tudnál állni egy ilyen helyzetben, akkor jelentkezz bátran privátban.
Ha a reglapunk alapján magadra ismersz, és helyt tudnál állni egy ilyen helyzetben, akkor jelentkezz bátran privátban.
Sziasztok! 30 éves sportos szexi lányhoz keresünk 5 igényes férfit 5on1 felállásban. A helyszín Baranya megye lesz. , további információkért érdeklődjetek privátban
Az esélytelenek nyugalmával írjuk ezt a posztot..
Sosem hittünk ebben hogy az ilyesmi működhet,de akkor mi is megpróbáljuk egyszer,mindenki mostra keres nem előre tervezve..
11 én Szombaton azaz holnap reggeltől 13 óráig a XX ker.ben leszünk és 13 óráig rá érünk egy SPONTÁN RANDIra legfőképp Lányok Párok levelét várjuk.
Amennyiben lenne valaki aki megcáfolná az elméletünket akkor privát üzit várunk viber számmal az idö rövidsége miatt..
Pusza
Sosem hittünk ebben hogy az ilyesmi működhet,de akkor mi is megpróbáljuk egyszer,mindenki mostra keres nem előre tervezve..
11 én Szombaton azaz holnap reggeltől 13 óráig a XX ker.ben leszünk és 13 óráig rá érünk egy SPONTÁN RANDIra legfőképp Lányok Párok levelét várjuk.
Amennyiben lenne valaki aki megcáfolná az elméletünket akkor privát üzit várunk viber számmal az idö rövidsége miatt..
Pusza
Ma este Dreamland? Pasik?
Sziasztok!
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Szívesen nézném pár, párok játszadozását, mindent a szemnek... alapon.. Izgalmas beszélgetésben, barátkozásban is benne lennék, lényeg hogy kellemes hangulat legyen... Heteroszexuális pasi vagyok, enyhe bi. nélkül, ezt kérlek tartsátok tiszteletben...
Sziasztok
Swinger bulit tartok 2024.05.11.-én Nyíregyházán. Igényes környezet,vidám befogadó társaság.Jelezzetek privátban.Puszi Kata

Pünkösdi pőre party május 17-én pénteken. Az este folyamán megválasztjuk a pünkösdi királyt, illetve királynőt, akik jogosultak lesznek 3 hölgyet, illetve 3 urat kiválasztani (természetesen a kiválasztottak beleegyezése esetén) akik kényeztetik őket jutalomként. Részvételetek esetén kérlek jelezzetek.
este Győrben élvezkednénk hely van. Pár vagy nagy mérettel rendelkező a nyerő többit privátban
Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapon megadottak alapján!

Sziasztok!
Május 11.-én szombaton, privát swinger bulit rendezünk Zuglóban.
A korosztály kb 25-50 év, főleg párok, de lesznek szóló hölgyek és urak is.
A várható létszám kb 50-70 fő.
Még van néhány szabad hely elsősorban pároknak, de jelentkezhetnek szóló hölgyek és már csak korlátozottt számban, de még szóló urak is.
Május 11.-én szombaton, privát swinger bulit rendezünk Zuglóban.
A korosztály kb 25-50 év, főleg párok, de lesznek szóló hölgyek és urak is.
A várható létszám kb 50-70 fő.
Még van néhány szabad hely elsősorban pároknak, de jelentkezhetnek szóló hölgyek és már csak korlátozottt számban, de még szóló urak is.
Sziasztok!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!
Várják privát leveleiteket!
Szép napot mindenkinek!!
A hetvégén 05.10-11.-én Székesfehérváron leszünk, szívesen gabajodnánk hozzánk hasonló testalkatú és korú párokkal, kölcsönös szimpátia esetén! Akár egy privát partyn is szívesen részt vennénk!

Várják privát leveleiteket!

Szép napot mindenkinek!!
Párokkal ismerkednék a hölgy örömére. Helyem van. Budapest
Etyek calling bulin (05.18.) jól méretezett, könnyen keményedő, sportos fiú ismerkedhetne velünk. Párom szexi ruhában szokott jönni, sokszor bugyi nélkül és így táncol. Ha a reglapunk alapján magadra ismersz akkor jelentkezz bátran privátban.