Swingereljünk együtt (klub, party)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Swingerreljünk együtt egy klubban vagy hozzunk össze egy ...... (csak free alapon semmi anyagi nyerészkedés)

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2799   2024. 06. 07. péntek 17:34
boy010101 boy010101
Sziasztok.
Szombaton este mennék a DL be.
Kinek lenne kedve jönni?
Párok lányok?
Vagy ki megy innen?
Ez lesz nekem az első smile
#2798   2024. 06. 07. péntek 13:51
Summer45 Summer45
Csinos párommal,párokhoz,csoportokhoz csatlakoznánk,közös,párcserés szexre!
#2797   2024. 06. 07. péntek 13:20
Delightpar Delightpar VIP
Június 14 én ismét bulit tartunk Budapest 9. kerületében. Létszám 40-50 fő, jellemzően 30as 40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk. smile
#2796   2024. 06. 06. csütörtök 21:32
Gi-Tomi Gi-Tomi
Ezen a hèten Dejavu-n vagyunk,a jövő hèt meg mèg kèrdèses.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 05. szerda 20:59
Mikor mentek ismét majd a Három Majomba?
#2795   2024. 06. 06. csütörtök 19:20
BadHarry BadHarry
Szívesen vennék részt privát házibuliban! Ha van egy whitecardod akkor privizz! :P
#2794   2024. 06. 05. szerda 20:59
naturszeged naturszeged
Mikor mentek ismét majd a Három Majomba?
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 04. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 22:14
Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi smile ) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk wink
#2793   2024. 06. 05. szerda 20:03
X Törölt felhasználó (4734509)
Sziasztok
Pénteken megyek a glory cafe-ba, ehhez keresem hölgy kísérőmet akinek lenne kedvem eljönni velem.
#2792   2024. 06. 05. szerda 19:23
castiel28 castiel28
Sziasztok,

Szombat esti, budapesti privát swinger buliba keresem hölgy partnerem.
#2791   2024. 06. 05. szerda 05:30
X Törölt felhasználó (4704556)
wow1
#2790   2024. 06. 04. kedd 22:14
Gi-Tomi Gi-Tomi
Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi smile ) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk wink
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 11:41
Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
#2789   2024. 06. 04. kedd 11:41
naturszeged naturszeged
Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 06. 04. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 08:01
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#2788   2024. 06. 04. kedd 08:42
Gi-Tomi Gi-Tomi
Igazad van,ès teljes mèrtèkben elfogadom ezt,mègha nem is azonosulok vele.Èn szeretem azt a fajta nyitottabb beszèlgetèst,ami ki tud alakulni.Ezernyi egyedi sztorit hallottunk,èrdekes èlethelyzetek,nekem ez bejön smile Nekem pl a szex másodlagosabb,mint a sokszor nagyon mèly beszèlgetès.Ezennel hivatalosan kijelentem,hogy pont a mèrleg másik oldalán állunk smile ))
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 04. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 05:29
Azért sosincs 4 igen a swinger klubban nekünk ez a véleményünk, minket, különösen nem érdekel ki mit dolgozik, mióta swingerezik, hány gyermeke van, a sex a lényeg a swingerben, mi azt gyakoroltuk pl a 3 majomba anno higy felmentünk elkezdtünk sexelni,aki szimpi volt ránézésre az csatlakozhatot, aki meg nem, annak lehet ott is nemet mondani fent amikor meztelen vagyunk, vagy akció közben, momentán pl minket igazgat az is ha néznek, vagy mellettünk sexelnek.De nem vagyunk egyformák
#2787   2024. 06. 04. kedd 08:01
Pczinege Pczinege
Sziasztok!

Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.

Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
#2786   2024. 06. 04. kedd 05:29
naturszeged naturszeged
Azért sosincs 4 igen a swinger klubban nekünk ez a véleményünk, minket, különösen nem érdekel ki mit dolgozik, mióta swingerezik, hány gyermeke van, a sex a lényeg a swingerben, mi azt gyakoroltuk pl a 3 majomba anno higy felmentünk elkezdtünk sexelni,aki szimpi volt ránézésre az csatlakozhatot, aki meg nem, annak lehet ott is nemet mondani fent amikor meztelen vagyunk, vagy akció közben, momentán pl minket igazgat az is ha néznek, vagy mellettünk sexelnek.De nem vagyunk egyformák
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 21:01
Azèrt a beszèlgetès is nagyon fontos Mi a swingernek ez a húspiac jellegèt kevèsbè èrtèkeljük,az a helyzet.Ránèzèsre nem tudom,ki lehet-e választani,hogy "na,ez jó lesz" Tőlem idegen,mègha nem is felesèget,meg fèrjet keres ott az ember.
#2785   2024. 06. 03. hétfő 21:01
Gi-Tomi Gi-Tomi
Azèrt a beszèlgetès is nagyon fontos Mi a swingernek ez a húspiac jellegèt kevèsbè èrtèkeljük,az a helyzet.Ránèzèsre nem tudom,ki lehet-e választani,hogy "na,ez jó lesz" Tőlem idegen,mègha nem is felesèget,meg fèrjet keres ott az ember.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 11:55
Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
#2784   2024. 06. 03. hétfő 17:05
playwife playwife
írtunk privi.
(Ez egy válasz Mi2023 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 11:52
A kovetkezo hetvege ,jun.7-8, pentek szombat valamely napjan lenne e par, holgy, tarsasag akik szivesen buliznanak, akar italozasos ismerkedes es kolcsonos vonzero eseten elvezetes ejszaka megelese celjabol? Igenyesseg es intelligencia meglete mellett....
#2783   2024. 06. 03. hétfő 12:30
pár Szegedről pár Szegedről
#2782   2024. 06. 03. hétfő 11:55
naturszeged naturszeged
Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:35
A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
#2781   2024. 06. 03. hétfő 11:11
határozott40 határozott40
Te egy nagyon intelligens pasi lehetsz. smile Csak a szövegértéssel van gond. smile Azt a pasit keresik, aki Szegeden volt a swinger klubban. És ők szegediek. Bár gondolom az nem gond hogy te budapesti és nem voltál a klubban. smile
(Ez egy válasz párt keresek81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 21:19
Én rá érnék ha szeretnétek akár most rögtön is !!Írjatok ha egy találkozni is merő helyes pasit keresnétek!!!
#2780   2024. 06. 03. hétfő 08:35
Gi-Tomi Gi-Tomi
A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:00
Mi nem jutottunk le a három majomba vegülis, régebben jártunk. Írtad hogy nem jártatok eddig, de innentől fogtok, ennyire jó a hely?

... 83 84 85 86 87 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2022. 08. 06. szombat
Üzenetek: 4479db
Utolsó üzenet: ma 14:46

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!