Sziasztok.
Szombaton este mennék a DL be.
Kinek lenne kedve jönni?
Párok lányok?
Vagy ki megy innen?
Ez lesz nekem az első
Szombaton este mennék a DL be.
Kinek lenne kedve jönni?
Párok lányok?
Vagy ki megy innen?
Ez lesz nekem az első

Csinos párommal,párokhoz,csoportokhoz csatlakoznánk,közös,párcserés szexre!
Június 14 én ismét bulit tartunk Budapest 9. kerületében. Létszám 40-50 fő, jellemzően 30as 40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.

Ezen a hèten Dejavu-n vagyunk,a jövő hèt meg mèg kèrdèses.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen vennék részt privát házibuliban! Ha van egy whitecardod akkor privizz! :P
Mikor mentek ismét majd a Három Majomba?
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 04. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 22:14

Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi
) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk

Sziasztok
Pénteken megyek a glory cafe-ba, ehhez keresem hölgy kísérőmet akinek lenne kedvem eljönni velem.
Pénteken megyek a glory cafe-ba, ehhez keresem hölgy kísérőmet akinek lenne kedvem eljönni velem.
Sziasztok,
Szombat esti, budapesti privát swinger buliba keresem hölgy partnerem.
Szombat esti, budapesti privát swinger buliba keresem hölgy partnerem.

Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi
) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 11:41

Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk (Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 06. 04. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 08:01
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk (Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 06. 04. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Igazad van,ès teljes mèrtèkben elfogadom ezt,mègha nem is azonosulok vele.Èn szeretem azt a fajta nyitottabb beszèlgetèst,ami ki tud alakulni.Ezernyi egyedi sztorit hallottunk,èrdekes èlethelyzetek,nekem ez bejön
Nekem pl a szex másodlagosabb,mint a sokszor nagyon mèly beszèlgetès.Ezennel hivatalosan kijelentem,hogy pont a mèrleg másik oldalán állunk
))
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 04. kedd 05:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 05:29

Azért sosincs 4 igen a swinger klubban nekünk ez a véleményünk, minket, különösen nem érdekel ki mit dolgozik, mióta swingerezik, hány gyermeke van, a sex a lényeg a swingerben, mi azt gyakoroltuk pl a 3 majomba anno higy felmentünk elkezdtünk sexelni,aki szimpi volt ránézésre az csatlakozhatot, aki meg nem, annak lehet ott is nemet mondani fent amikor meztelen vagyunk, vagy akció közben, momentán pl minket igazgat az is ha néznek, vagy mellettünk sexelnek.De nem vagyunk egyformák
Sziasztok!
Azért sosincs 4 igen a swinger klubban nekünk ez a véleményünk, minket, különösen nem érdekel ki mit dolgozik, mióta swingerezik, hány gyermeke van, a sex a lényeg a swingerben, mi azt gyakoroltuk pl a 3 majomba anno higy felmentünk elkezdtünk sexelni,aki szimpi volt ránézésre az csatlakozhatot, aki meg nem, annak lehet ott is nemet mondani fent amikor meztelen vagyunk, vagy akció közben, momentán pl minket igazgat az is ha néznek, vagy mellettünk sexelnek.De nem vagyunk egyformák
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 21:01

Azèrt a beszèlgetès is nagyon fontos Mi a swingernek ez a húspiac jellegèt kevèsbè èrtèkeljük,az a helyzet.Ránèzèsre nem tudom,ki lehet-e választani,hogy "na,ez jó lesz" Tőlem idegen,mègha nem is felesèget,meg fèrjet keres ott az ember.
Azèrt a beszèlgetès is nagyon fontos Mi a swingernek ez a húspiac jellegèt kevèsbè èrtèkeljük,az a helyzet.Ránèzèsre nem tudom,ki lehet-e választani,hogy "na,ez jó lesz" Tőlem idegen,mègha nem is felesèget,meg fèrjet keres ott az ember.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 11:55

Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
írtunk privi.
(Ez egy válasz Mi2023 üzenetére (2024. 05. 31. péntek 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 31. péntek 11:52

A kovetkezo hetvege ,jun.7-8, pentek szombat valamely napjan lenne e par, holgy, tarsasag akik szivesen buliznanak, akar italozasos ismerkedes es kolcsonos vonzero eseten elvezetes ejszaka megelese celjabol? Igenyesseg es intelligencia meglete mellett....
Mi is voltunk
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 18:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Jó ezt olvasni, igen beszéltünk egy masik párral innen akik voltak szombaton az a baj inkabb beszélgetős klub, pedig az ember nem beszélgetni megy oda ki, beszelgetni a piacon is lehet, sose ertettük régen ezt sem már
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:35

A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
Te egy nagyon intelligens pasi lehetsz.
Csak a szövegértéssel van gond.
Azt a pasit keresik, aki Szegeden volt a swinger klubban. És ők szegediek. Bár gondolom az nem gond hogy te budapesti és nem voltál a klubban.
(Ez egy válasz párt keresek81 üzenetére (2024. 06. 02. vasárnap 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 02. vasárnap 21:19

Én rá érnék ha szeretnétek akár most rögtön is !!Írjatok ha egy találkozni is merő helyes pasit keresnétek!!!
A hely alapvetően jó.Tervezzük,hogy időnkènt elugrunk majd.Èn azt gondolom,hogy gatyába lehetne rázni a lètszámot,meg a társaság pl most is jó volt,ha egy működőképes mag össze tudna kovácsolódni,nagyon jó lehetne..A környèken nincs is másik fix sw lehetősèg.Ez a hely be tudna tölteni nagyobb szerepet annál,amit most kèpvisel.Nyílván,ez sok tènyezős dolog,változnia is kène pár dolognak,ami viszont a szervezők feladata lenne.Szerintem hajlanának is a változásra,de ahhoz meg kène a közönség rèszèről a visszajelzès,vagy kritika
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 03. hétfő 08:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 03. hétfő 08:00

Mi nem jutottunk le a három majomba vegülis, régebben jártunk. Írtad hogy nem jártatok eddig, de innentől fogtok, ennyire jó a hely?