egyszerűbb mint az 1x1...le kellene menjetek a klubba és lehet válogatni, lesz bőven kínálat!!!!
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 06. 09. vasárnap 06:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 09. vasárnap 06:25

Sziasztok! Klubban történő ffi többesre keresünk csak fiatal jelentkezőt, sportosabbat!
Sziasztok .
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
06.15 Szombat estére keresek hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Pest megye környéke fiatal sportos jó képű srác jelentkezne parokhoz jártas igényes ápolt vagyok
Sziasztok! Klubban történő ffi többesre keresünk csak fiatal jelentkezőt, sportosabbat!
sziasztok ma északára keresek párokat egy szexpartira helyem van Veszprém megyében tapolca mellet ,benne vagyok minden jóban írj bátran
Hát olyan 40-50 pár szerintem még ott lesz
(Ez egy válasz nudistapar69 üzenetére (2024. 06. 08. szombat 17:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Ma este más pár megy a tiktakba?
CLUB INTIMISSION-ről ha valaki írna még, azt megköszönném. Lehet privátban is. Elsősorban pasis többes miatt mennénk, vagy párcsere, gabalyodas
Privát bulihoz szívesen csatlakoznánk a Dunántúlon vagy Budapesten. Normális, igényes 50-es pár vagyunk.
Sziasztok.
Szombaton este mennék a DL be.
Kinek lenne kedve jönni?
Párok lányok?
Vagy ki megy innen?
Ez lesz nekem az első
Szombaton este mennék a DL be.
Kinek lenne kedve jönni?
Párok lányok?
Vagy ki megy innen?
Ez lesz nekem az első

Csinos párommal,párokhoz,csoportokhoz csatlakoznánk,közös,párcserés szexre!
Június 14 én ismét bulit tartunk Budapest 9. kerületében. Létszám 40-50 fő, jellemzően 30as 40es korosztály. Csinos párok lányok pasik jelentkezèsèt várjuk.

Ezen a hèten Dejavu-n vagyunk,a jövő hèt meg mèg kèrdèses.
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 05. szerda 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen vennék részt privát házibuliban! Ha van egy whitecardod akkor privizz! :P
Mikor mentek ismét majd a Három Majomba?
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2024. 06. 04. kedd 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 22:14

Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi
) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk

Sziasztok
Pénteken megyek a glory cafe-ba, ehhez keresem hölgy kísérőmet akinek lenne kedvem eljönni velem.
Pénteken megyek a glory cafe-ba, ehhez keresem hölgy kísérőmet akinek lenne kedvem eljönni velem.
Sziasztok,
Szombat esti, budapesti privát swinger buliba keresem hölgy partnerem.
Szombat esti, budapesti privát swinger buliba keresem hölgy partnerem.

Azt nem mondtam,hogy zavarna az ilyesmi
) Mèg az sem kizárt,hogy bekukkolunk
(Ez egy válasz naturszeged üzenetére (2024. 06. 04. kedd 11:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 11:41

Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk
Nem vagyunk egyformák.
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk (Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 06. 04. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 06. 04. kedd 08:01
De reméljük ha egyszer összefutunk a Három Majomba azért nem ránjátok el a fejeteket ha mi fent hangosan sexelünk (Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 06. 04. kedd 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80