Sziasztok!
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Vitorláztatást vállalok pároknak, hölgyeknek Balatonon. Előre lebeszélt időpont szerint. Akár szervezhetitek hozzám más párokkal a swinger randikat. Exclusive környezet, diszkrét és megbízható kapitány. Max. 6 fő.
Üdv.
Roland
Ahogy a kolléga is írta, szóló pasik csak aznap tudnak bejelentkezni. A másik, hogy nincs túl sok teteje egy klubba netről toborozni embereket, amikor ott van 100-120 fő s azonnal face to face lehet válogatni. Úgyis csak az számít aki akkor és ott meg is jelenik.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 07. 27. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 07:20

Sziasztok! A dátum kiválasztva (2024 augusztus 9.) hely is(Tik-tak) már csak hármasboz vagy esetleg négyeshez adatlapunk szerinti pasit keresünk! Csak azért már most mert oda a pasiknak előre be kell jelentkezni!
Sziasztok!
Üdv.
Roland
Üdv.
Roland
Mi jövő hét pénteken megyünk!
(Ez egy válasz Kitudja20 üzenetére (2024. 07. 30. kedd 06:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 30. kedd 06:31

Sziasztok szombaton tervezünk menni párommal (tiktak-ba ) esetleg 30 körüli páros aki velünk tartana?
Sziasztok szombaton tervezünk menni párommal (tiktak-ba ) esetleg 30 körüli páros aki velünk tartana?
Két héten át próbáltunk főleg párokat keresni, sajnos az adatlapunk értelmezése már gondot okozott, nem jobb a helyzet a szingli pasiknál. Sokan az ilyenek miatt felhagynak a kereséssel, pedig akár jó bulikat is össze lehetett volna hozni.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2024. 07. 24. szerda 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Augusztus 9-én tartjuk következő bulinkat Budapest 9 kerületben. Csinos párok pasik csajok jelentkezését várjuk. Lètszám 40-50 fő.
Melinda és Péter

Sziasztok!
Augusztus 15-18 között Rovinjban nyaralunk. Szívesen ismerkednénk.
Punta Kriz, Anaconda
Augusztus 15-18 között Rovinjban nyaralunk. Szívesen ismerkednénk.
Punta Kriz, Anaconda
Akkor bocs ezt nem tudtuk! Akkor lesz ami lesz! Ha szerencsénk lesz lesz megfelelő pasi/pasik többesre!
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2024. 07. 27. szombat 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 18:58

Teljesen mindegy. hogy már most kiírjátok, mert csak aznap tudnak bejelentkezni a szóló pasik.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Teljesen mindegy. hogy már most kiírjátok, mert csak aznap tudnak bejelentkezni a szóló pasik.
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2024. 07. 27. szombat 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 27. szombat 07:20

Sziasztok! A dátum kiválasztva (2024 augusztus 9.) hely is(Tik-tak) már csak hármasboz vagy esetleg négyeshez adatlapunk szerinti pasit keresünk! Csak azért már most mert oda a pasiknak előre be kell jelentkezni!
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Sziasztok! Lenne hölgy akinek lenne kedve Cluba menni?
Olyan helyet keresek ahol önkielégíthetek mások előtt. Izgat ha látnak közben. Milyen helyeket tudtok ami fiatalos, igényes?
Innen valaki/valakik lesznek ma este a 3 majomba?
Sziasztok!
Nyiregyen van helyem ismerkednék , utazok is szexbe nyitott pár keresek.
puszi peti privire
Nyiregyen van helyem ismerkednék , utazok is szexbe nyitott pár keresek.
puszi peti privire
Igazából pasi többletes dolgot szeretnénk, mi plusz 3-6-8 pasi, ki tudja. 3asban sok tapasztalat van, ha vannak szimpatikus pasik Kira szívesen játszik. Hogy mennyivel az majd kiderül
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2024. 07. 24. szerda 17:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap mi megyünk a Három Majomba. Esetleg párok?
ANAKONDA HOLNAP VAGY SZOMVATON??