PÉNTEK délután valakinek van kedve kicsit szórakozni a Swinger For Youban? 14 óra körül érkeznék, és olyan 17 óráig lennék lent. Párokhoz és szóló hölgyekhez csatlakoznék. 39/F
Péntek! Tiktak! Ki jön?
Sziasztok.
Aug.24.én bulit szervezünk Zsámbék mellett (Gyermelyen)házibuli jelleggel,igényes válogatott párokkal szép környezetben,jó idő esetén akár medencézéssel....!Várjuk még sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban....
Aug.24.én bulit szervezünk Zsámbék mellett (Gyermelyen)házibuli jelleggel,igényes válogatott párokkal szép környezetben,jó idő esetén akár medencézéssel....!Várjuk még sportos vagy normál testalkatú PÁROK jelentkezését 50 éves korig!
Részletekért bátran keressetek privátban....

Sziasztok!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapom alapján!
Ismerkednék, barátkoznék az adatlapom alapján!

Na ez minket is érdekelne!!!
(Ez egy válasz Juliska üzenetére (2024. 08. 06. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 21:55

Sziasztok. Nyíregyházán esetleg tudtok sw klubot? Vagy privát bulit?
Sziasztok. Nyíregyházán esetleg tudtok sw klubot? Vagy privát bulit?
Sziasztok! Mi most pénteken megyünk a TikTak-ba! Valaki innen?
(Ez egy válasz Peeti86 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 18:41

Augusztus 10. Szombat
1 nap 2 buli!!!
Nappal 12-18 h között 45 év alatti Youngest party, és este 20:00-2:00 h között pedig pasi többletes egy helyen.
Lehet egyikre vagy mindegyikre is jelentkezni, szóló férfiakat és hölgyeket, valamint párokat tudunk fogadni.
Csak videós beszélgetés során szűrt vendégeket fogadunk, így akkor jelentkezz, ha ez nem okoz gondot.
Helyszín: Budapest 9. kerület
A swinger yours csapata szervezi, Merci és Peti, Timi és Csanád
Swinger podcast adásainkat is érdemes hallgatni
1 nap 2 buli!!!
Nappal 12-18 h között 45 év alatti Youngest party, és este 20:00-2:00 h között pedig pasi többletes egy helyen.
Lehet egyikre vagy mindegyikre is jelentkezni, szóló férfiakat és hölgyeket, valamint párokat tudunk fogadni.
Csak videós beszélgetés során szűrt vendégeket fogadunk, így akkor jelentkezz, ha ez nem okoz gondot.
SZiasztok
Högyet illetve párokat keresek közös swingerezéshez,Veszprém és Fejér megye vonzásköréből.
Högyet illetve párokat keresek közös swingerezéshez,Veszprém és Fejér megye vonzásköréből.
Idős hölgy vagy pár? Pécs
Augusztus 10. Szombat
1 nap 2 buli!!!
1 nap 2 buli!!!
Sziasztok! 16. 17.-re Klublátogatásra keresünk párokat. Vagy házibuliba és részt vennénk.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Köszi az infót
Megnyugodtam
(Ez egy válasz castiel28 üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 11:05

Technikai okokból. A FB profilján vannak az aktuális infók kint.
Nekem és swinger ismerősöknek nem ez a tapasztalata. De kinek mi jön be, valakinek a Glory Cafe is tökéletesen megfelel.
(Ez egy válasz sexfocus üzenetére (2024. 08. 03. szombat 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 20:01

Nem hígult fel, Tomi változatlanul nagyon erős facekontrollt tart. Ami változott, hogy most már csütörtökön is igazi ereszd el a hajamat van.
Technikai okokból. A FB profilján vannak az aktuális infók kint.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 03. szombat 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 03. szombat 22:16
Törölt felhasználó (4745934)

Sziasztok! Biztos volt szó róla a fórumban, de elég sokáig visszatekerve nem találtam infót, a végtelenségig nem mennék vissza
A Club Paradise bezárt? Hetek óta elérhetetlen a honlapja.

Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki +2 pasit keresne?
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 24 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok Cegléd közelében ismerkednénk korban közel hozzánk 30-as pár vagyunk. Csak szingli fiút vagy lányt keresünk hármasra.
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Párokkal szeretnék ismerkedni, akiket izgat, ha valaki szex közben nézi őket és masztizik.
52/180/80, független, vékony, diszkrét, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok. Nem dohányzom.
Szívesen részt vennék privát bulikon is...
Sziasztok! Biztos volt szó róla a fórumban, de elég sokáig visszatekerve nem találtam infót, a végtelenségig nem mennék vissza
A Club Paradise bezárt? Hetek óta elérhetetlen a honlapja.